Gyerektartási kötelezettség elmulasztása miatt adott ki körözést a rendőrség az X-Faktor egykori énekese ellen december elején.

A Szi­get­szent­mik­lósi Já­rás­bí­ró­ság hétfői tárgyalása után kiderült, hogy Király L. Norbertet a bíróság 1 év fogházban letöltendő, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte. 

Király és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után mérgesedett el a viszony, végül a válás mellett döntöttek. Szinte ezzel párhuzamosan a fiatalember fellépései is ritkulni kezdtek. Azt az énekes Facebook-oldaláról is tudni lehetett, hogy ő és volt neje nincsenek jóban.

(Blikk.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Aha...Szerintem ennyien megvagyunk egy ilyen celeb-hulladék nélkül...Egyébként "kijafaccom " ez a király l izé ,,hogy cikket érdemel a privát nyomora??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
@Horizont: Azt hiszem, hogy nem bírod megérteni, miért tudom, hogy egy hülye picsa vagy. :-D
Clavigo
Aha...Szerintem ennyien megvagyunk egy ilyen celeb-hulladék nélkül...Egyébként "kijafaccom " ez a király l izé ,,hogy cikket érdemel a privát nyomora??
Pálinkás Pál
@Horizont: Te vagy tévedésben..ez még az átkosban is úgy működött,hogyha az apa nem fizetett,fizetett az állam,aztán behajtották a pasin...ha nem tudták,akkor irány a sitt...de nem rögtön elzárással büntetni!!!
cikicakk55
@Szeparepa2: Ennél az ürgénél el is hiszem,hogy igazad van. csak rá kellett nézni a nőre akkoriban mikor még dúlt a lamur,hogy nem Király L. Norbertbe szerelmesedett bele a hölgyemény,hanem a hírnevébe. csak rá kell nézni a szerencsétlenre,és egyből kiderül,hogy számára nem az ilyen nők jelentik a jövőt.A lapát fülei, a kapa fogai,inkább egy nutriára, vagy patkányra emlékeztetik az embert,nem egy vonzó férfire. Vannak hozzá illő nők is,mert nem minden nő olyan szerencsés,hogy szép arccal,szép bőrrel és jó alakkal szülessen,vagy olyan géneket örököljön. Norbi is egy nagy marha volt,hogy elhitte a szerelmes suttogásokat.Gondolom amint jöttek az újabb tehetségkutató győztesek,úgy lanyhult az érdeklődés a szépfiú iránt is.Ez anyagilag is megviselhette a házasságukat,na meg apuci kikopott a celebek közül,így már lehullott a szépfiú imázs is róla. Ez annyira várható volt. Kár,hogy elkapkodták a gyerekvállalást,mert itt is mint általában a celeb házasságokba a gyerekek szívják meg legjobban,de azt egy életre.
JAJMÁR
@kripton: Nekem nem probléma a megértés! Te pedig egy hülye faxkalap vagy, ha még a "képzavar" is problémát okoz :-D
cikicakk55
@Szeparepa2: Lehet,hogy azért volt Ildikónak szimpatikus,mert ő tudta mi vár a srácra és már előre sajnálta. Nem ő az első és nem is az utolsó aki addig vonzó és férfias, még lehet vele villogni. Sajnálom az ilyen férfiakat és nőket is,hogy nem veszik észre,hogy még senkik voltak inkább kiröhögték,de nőt még a lakása ajtajáig sem tudtak vinni.( kivéve a hivatásosokat) Amint valamiért felkapja a média azt hiszik,hogy megszépültek. Aztán jö a pofára szállás,amit meg is érdemelnek,mert hülye, naívak. Ám ha már gyerek is van akkor az a nő épp olyan bűnös,mert ő maga is tudja,hogy semmivel nem lett szebb a szerencsétlen,csak híres lett pár percre. A gyerek meg ha apukára hasonlít,akkor dupla szívás szegénynek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.