Semjén Zsolt miniszterelnök – helyettes nyújtotta be azt a törvénymódosító javaslatot, amelyben a kutyatartókat is adóval sújtaná. A törvényjavaslat elkészítése során a miniszterelnök – helyettes kényesen ügyelt arra, hogy kivételnek számítsanak ez alól az adó alól az “Országos Magyar Vadászkamara által kiállított vadászkutya alkalmassági vizsgaigazolvánnyal rendelkező,” kutyák. Bár nem tűnik egyelőre teljesen tisztázottnak, hogy a vadászathoz tartott állatok miért részesülnek előnyben az egyéb kedvtelési sportokhoz tartott állatokkal. Gondolunk itt a szánhúzó, vagy a mentő és segítő kutyákra, vagy akár a rend és honvédelmi szervek kötelékében szolgálatot teljesítő ebek, és a “veszélyes” kutyafajták kivételével minden ivartalanított kutyával szemben – írja az Állatportál.hu. A törvénytervezetben az alábbi olvasható: (2) Az ebtartás helye szerint illetékes települési, fővárosban a kerületi önkormányzat, illetve a fővárosi önkormányzat által közvetlenül igazgatott terület...

Forrás: anepszava.com
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@eszegfu: Azt te is tudod itt nincsenek véletlenek, ha nem is pont ennyi de emelni fogják a kutyák után fizetendő adót az biztos !!!
Majd megfogok egy jól ugató fütyiszest, és oda kötöm a kerítéshez, megfelelően hosszú lánccal, és ő fog ugatni ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
@CsipkeRózsa: Egyik sem: ... de a sok ellen érzülettel megáldott méregzacskónak mondani, írni kell butaságokat... mert ez ma a trendi... gondolkodás, értelem, hiányának celeb szintre emelése... butasággal történő megjelenítése.
papa.49
@Nessy: Kapukulcsot nem kap, csak ugathat )))
csipetke
Gratulálok Semjénnek!Brilliáns ötlet.Szerintem ült egy sötét szobában,és rohadtul megerőltette azt a három vérző agysejtjét,amennyi van neki,hogy milyen módon lehetne még lehúzni a jónépet..Miután a kutyák nagyrésze csippezve van,ha a tulajdonosa utcára dobja,pillanatok alatt visszakerül hozzá,ez pedig azt fogja eredményezni,hogy agyonverik az állatokat.Annyi,de annyi közpénz áramlik (leginkább a csókosok zsebeibe),erre most vajon miért lesz szükség?
Desischado
Nemhiába gyűlölöm és vetem meg semjét. Ez a parazita a föld terhe! Ilyen aljasságot csak egy fideszes mocsok találhat ki. Bezzeg a vadász ebeket gondosan kihagyta! Hányhatnékom van!
szaboria1
Amennyiben a Zsotika ötletét elfogadják akkor kobor kutyák országa leszünk.
desiro
Akár kamu a hír akár nem, létezik egy eb nyilvántartási nyilatkozat amit évente kellene leadni az Önkormányzatnak. Az állatorvosnál is nyilván van tartva, felesleges az Önkormányzathoz is leadni. a kimeg nem oltatja ugysem ad le semmit. Aztán mit jelent, hogy veszélyes kutya.
A fideSS-es kutyák tényleg veszélyesek. A rotim meg olyan jámbor a barátaim is imádják a mindig vidám és boldog kutyusomat, az unokám a szeme fénye, csak nevelés kérdése az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.