Felgyorsult a legutóbbi nemzeti konzultáció miatt a Soros-terv végrehajtása Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint.

A legutóbbi nemzeti konzultáció alatt felgyorsult a "Soros-terv" végrehajtása, ezt bizonyítja, hogy az Európai Parlament egyre nyíltabban képviseli bevándorláspárti és a felülről nyitott kvótarendszer melletti álláspontját – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán szerdán.

Kormányszóvivő: a Soros-terv begyorsult a nemzeti konzultáció miatt

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Kovács Zoltán azt mondta, "nagy erők mozognak" az Európai Unió intézményeiben annak érdekében, hogy Magyarországot "eltiporják", illetve rávegyék meggyőződésének feladására.

A magyar álláspont azonban kikezdhetetlen és megkérdőjelezhetetlen, ezért a kormány komoly harcokra számít – jelentette ki a szóvivő.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Nekem alacsony a vérnyomásom,de mostanában gyógyszer nélkül tudom feltolni,elég,ha ilyen f@szságokat olvasok,mint amit a szóvívő nyomat.Basszus,ezek tényleg ennyire sötétek?Vagy minket néznek annak?Miért nem hagyják már ezt a Soros-tervet?Már mindenki tudja,hogy nem létezik.Orbán valami különdíjat tűzött ki annak,amelyik nagyokos fideszes legtöbbet Sorosozza,vagy mi?Már illő lesz,hogy eltakarodjanak a sunyiba
eszegfu
Ha ennyire biztos, hogy "...A magyar álláspont azonban kikezdhetetlen és megkérdőjelezhetetlen..." akkor mi a fenének készültök valamiféle "harcra"?! Nem fáradtatok még el?!
colibri
@Hari: ...és még meddig fognak beszélni róla??!! Választásig, sőt a következő konzultációig biztos! (Ki tudja, mennyi jön még??)
Hari
Sokáig, mert ez a jobb sorsra érdemes átlag magyar évtizedek óta arra neveltetett, hogy amit a vezetői mondanak, azt gondolkodás nélkül fogadja el. És ezt a "vezetőink" a mai napig sulykolják. Itt valódi rendszerváltás akkor lesz, ha az országot olyanok fogják vezetni, akik a vezetetteket egyenrangúnak tekintik. Jelenleg ettől gyorsuló sebességgel távolodunk. Ez az ország valódi tragédiája, mert az igazi rendszerváltásnak a fejekben kell elsőre megtörténni.
RonaGyuri
Ezek már semmit sem szégyellnek

Még a nyilvánvaló kudarccal is dicsekednek

Népünk szemefénye nagy büszkén jelentette be, hogy hamuban sült pogácsa helyett és/vagy mellett municiót is visz magáva:
„tt vihetem a hátizsákomban annak a 2.3 millió magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, hogy nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre … Ez a 2 millió 300 ezer ember súlyt ad a magyar álláspontnak és javítja az esélyeinket a vitában. Küzdeni fogunk”.
Bár a tanácskozásról küldött személyes videókban ezerrel triumfált a derék samesz helyre tette a dolgot. Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán azt fejtegette, hogy a tanácskozás alatt „felgyorsult a Soros-terv végrehajtása”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.