A humorista Rónai Egon vendége volt a kedd esti Egyenes Beszédben, ahol elég erős dolgokat mondott. A csatorna eltávolította a felvételt és elhatárolódott.„Ha betörnek hozzád fegyverrel, te lelőheted a fegyveres rablót. Ugyanolyan erővel szállhatsz szembe, mint amilyennel bejön. Ez az ország így áll most. Ha ilyen helyzetet teremt Orbán, várhatja, hogy meg fog történni valami”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@durbincs a végbélhal: Mi ez a sok kérdőjel? Magadban sem vagy biztos?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Rájöttem mi a bajod kretén. Nem kicsi a pöcsöd, hanem nincs is.
Gondolom abba zakkantál bele, mikor lekapták a szerszámod. Megértelek... :(
Mondtam, hogy ikrás torzó vagy.
,,répácska? herélt? minivirsli? szoknyácska?..."
Abból, hogy az iskolát meg az elemit emlegeted még folyton, arra gondolok, hogy alulművelt vagy, talán nincs meg a 8 általános sem. A stílusod, az írásod, a felfogásod mind ezt igazolja.
Mondom, nézz meg egy pap bácsis felnőtt filmet, az való neked :)
desiro
@szep napot: Én meg anyádnál voltam, osz jó napot...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagyegy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod bizony leleplez, szerencsétlen román zombi- de tán a heti bevásárlólista csak még menne?
Mrfingusz
@tulipan: Neked is megvan a 3. elemid és másokat fikázol ? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.