Brüsszel meg akarja büntetni a bevándorlást elutasító országokat – reagálás az Európai Bizottság döntésére – írja közleményében Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Magyarországot is büntetni fogja Brüsszel – reagált a Fidesz az Európai Bizottság történelmi döntéséreFotó: Balogh Zoltán/MTI

Az Európai Bizottság elképesztő bejelentése, miszerint az EU történetében először elindítják a hetes cikk szerinti eljárást Lengyelországgal szemben, bizonyítja azt, hogy Brüsszel meg akarja büntetni a bevándorlást elutasító országokat és politikai nyomásgyakorlásra használja a jogi eljárásokat. Lengyelország hazánkkal együtt a brüsszeli bevándorláspolitika leghangosabb bírálója, és hazánkhoz hasonlóan elutasítja Európa migránsokkal való betelepítését és a kötelező kvótát. Ezért Brüsszel meg akarja büntetni, ahogy Magyarországot is, hiszen az Európai Parlament már májusban elfogadta azt a határozatot, miszerint elkezdik előkészíteni hazánkkal szemben is a hetes cikk szerinti eljárást. Ennek részeként már készül a Magyarországot elítélő Soros-jelentés. Visszautasítjuk Brüsszel példátlan politikai nyomásgyakorlását, meg fogjuk védeni Lengyelországot és ki fogunk tartani a magyar emberek akarata mellett, akik egyértelművé tették, hogy elutasítják a Soros-terv minden egyes pontját.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Beindult az előzetes nyöszörgés a "báncsák a magyarokat" szindróma!
Megérdemlitek, tetvek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Meglepődtek? Vajon miért, hiszen évek óta igérték. Most végre a sarkukra állnak. És ha mi a lengyelekkel véd- és dacszövetséget akarunk kötni, akkor mindkettőnket szopatni fog az Unio.
Vessük már össze a politikai és gazdasági helyzetét a két mérkőző félnek.
Esélyünk? Mint Szálasinak.
quadrocopter
Beindult az előzetes nyöszörgés a "báncsák a magyarokat" szindróma!
Megérdemlitek, tetvek!
Sámannus
Lassan vissza kell dugni amit kiszartatok fütyiszesek.
Donáld Tramp
Harapnunk KELL Pici országként is !!! SZ@RT a KIZSÁKMÁNYOLÓINKKAL SZEMBEN !!!
Minibálbérért Rohadunk A SAJÁT HAZÁNKBAN !!!
Donáld Tramp
@Donáld Tramp: MIKÖZBEN A VÉRÜNK ÁLLTAL ÉPÍTJÜK FEL A ÚJ NÁCI NÉMETORSZÁGOT !!!
Hellcat
Már előre megy a sírás rívás...állandóan ócsárolják Brüsszelt...lázadozás az kurvára megy...meg az EUs pénzek elfogadása...aztán amikor be kéne tartani pár dolgot a pénzért cserébe akkor meg elnyomást kiáltanak...a büntetés meg támadás magyarország ellen...Mintha a jogosítvány úgy működne, hogy ha megkaptad akkor bekerülsz egy közösségbe akiknek autója van. a kocsidat tankolják karbantartják stb te meg cserébe ép ésszel közlekedsz betartva a sebességkorlátokat...csak aztán jár a pofája néhánynak, hogy miért csak 90el lehet meni, túllépi a határt, megbüntetik és az a fasz aki megbüntette...
Pálinkás Pál
@Hellcat: Azért én nem venném " be kéne tartani pár dolgot" -nak amikor analfabéta félmajmokat akarnak erőszakkal a nyakunkba ültetni...hangsúlyozom,egész Európáról beszélek!!!
Donáld Tramp
@Donáld Tramp: Hihetetlen hogy hagytuk hogy 100-év alatt HARMADSZOR is EURÓPA KÖZEPE legyenek ahelyett hogy leamortizáltuk volna őket egy kibaszott gyarmattá.. felosztva a franciák, és Lengyelország között... Most újra ők európa közepe, és Szeretett Országunk is tőlük függ...
Hellcat
@Pálinkás Pál: Erőszakkal? Hol látsz te rőszakot? 1200 ember befogadását kellett volna elbírálnunk. Közben pénzért beengedett a fidesz 20ezret...aztán arról se népszavazás se konzultáció nemvolt.
justhpeter
Normális ember tudhatta, hogy annak nem lesz jó vége, ha uniós tagként harcot indítunk az Unió ellen. Nyilvánvaló, hogy Orbánnak nem volt annyi esze, hogy ici-pici csoportot válasszon ellenségnek. Most, hogy az ellenség visszalő nem lehet azt firtatni, hogy honnan van fegyvere.
Itthon harcolt, ott meg aláírt mindent.
Most bele fogják verni az orrát a saját piszkába.
Apatszerek
Az angolok nem tűrték az EU lopakodó politikáját, nemzet ellenségeskedésüket többszöri figyelmeztetésük ellenére sem hagytak fel az EU politikusai a lopakodó politizálásukkal. Ki is léptek az EU- ból, Lengyelek sem fogják tűrni a belügyekbe történő EU akaratot.
Pálinkás Pál
@Hellcat: Nos ..tegyünk tisztába pár dolgot...Már rég nem 1200 emberről van szó..nem tudom olvastad-e az új elképzeléseket róla..amit az EP elfogadott...a kötvényesek közül meg szerintem ötöt sem tudsz mutatni Magyarországon...nekik csak a szabad mozgás kellett az unióban!!!Bírlak titeket hogy mindig előhúzzátok a kötvényeseket...hányat láttál közülük dúlni,csatamezőt hagyni maguk után???Félreértés ne essék,a kötvényeseket is kidobnám...de jelen állás szerint ők nem a mi problémánk...Nektek libsiknek nem elég a cigó populáció,még importálni is akartok hasonló habitusú véglényeket??
Hellcat
@Apatszerek: Elég rossz példát hoztál fel. Az Angolok olyan kőkeményen EU ellenesek, hogy a szavazáskor a tömeg nagyja NEM tudta miről szavaznak. Ma a lakosság több mint fele a maradást támogatja :)
Ismét az egyik kedvenc filmemből idéznék (ma már idéztem belőle):
"Hülye Angolok...Angol hülyék..."
Hellcat
@Pálinkás Pál: Ja hát a befogadott menekült után adták volna a pénzt míg a kötvényes után majd fizetni kell...és megsúgom nem a Rogánéknak akik meggazdagodtak rajta hanem nekünk. Ide telepített menekült sem biztos hogy itt maradt volna de ha mégis is letelepszik netalánták dolgozik és adózik akkor már többet tett az országért mint egy külhoni szavazó. A libsizést kikérem magamnak. A cigókról meg annyit, hogy a fidesz kinyalja a valagukat választások előtt néhány szavazatét cserébe közben a flóri lenyúlta a nekik szánt pénzt. Ha nem keverik fel a szart ennyire a menekültkérdés körül, garantálom, hogy fel se tűnt volna neked az, hogy idetelepítettek pár ezret. De nektek rettegőknek, most nagyobb veszély ez mint pl az, hogy kórházba kerüléskor simán belehalhatsz egy laza fertőzésbe, mert olyan kurva szar a helyzet hála a fidesznek. Vagy az, hogy a lenyúlt manyup vagyon és a sok kivándorolt tudtán egy egész generációnak kurvára megkérdőjeleződött a nyugdíja.
pásztor maldonado
Ki az a hülye, aki kelet-Európába akar migrálni?
Megtanulni románul, szerbül, horvátul, magyarul, szlovákul, csehül, lengyelül (blöe), aztán szarért-húgyért dolgozni, miközben a gyűlölet céltáblái?..

Gondolkodjál már, te magyar paraszt!!!

Azok pofáznak a leghangosabban, akikhez a kutya sem akar jönni, miközben ahol ténylegesen vannak bevándorlók, próbálják megoldani a helyzetet - és a veszteségek ellenére meg fogják oldani.
Eközben mit szűrt le a világ a magyarokról?
A nulla szolidaritást.

Én azt az időt várom, amikor a klímaváltozás, az éhezés miatt 50-100 millióan indulnak meg Európa felé.
Kit fog megállítani orban vékonykoton-kerítése?
Addigra viszont a nyugat összeáll, és az elfajzott, külön utas Magyarországot veszve hagyva meg fogja védeni magát!!!

Ha innen nézed, már látod, hogy miért egy bullshit az, amit orbán művel?
Eladott Ország
Márpedig Lázár ócska riogatása pontosan arról szól, hogy akkor is, most is mások tehetnek róla. Mindig mások tehettek róla. Azért is mások a felelősek, hogy a keményen dolgozó kisember kurvára kisebbségben van Magyarországon, és tehet egy szívességet, ha nem tetszik neki, hogy a megkérdezése nélkül vezetik az országot a jelenlegi urak. Attól tartok, a siránkozás, az elutasítás, az integritás és a fajtatiszta  magyarság foggal-körömmel védése mögött egy oltári nagy figyelemelterelési stratégia húzódik. Midőn eltűntek a hús-vér menekültek a (lát)határról, midőn alábbhagyott a rettegés tömegpszichózisa, kezdenek kihullani a szekrényből az egészen furcsa magyar sikertörténetek csontvázai. És hát mit lehet tenni ilyenkor, mint belekapaszkodni a trianoni traumába? Nem kell ahhoz egyetérteni a kötelező kvótával, nem kell ahhoz szeretni a menekülteket, hogy az embernek felforduljon a gyomra. Trianonhoz nem az vezetett, hogy a magyarok kisebbségbe kerültek a saját hazájukban. Vagy ha igen, akkor legalább ugyanakkora szerepe volt a tragédiában annak, hogy akkor is Lázár Jánosok álltak az ország élén. Nem véletlen, hogy a komolyan vehető európai megoldások helyett most is a siránkozás megy és a rettegés tüzének szorgalmas életben tartása. Érdemi munka, és kormányzás helyett megy a lábszagú trianonozás. Ja.
nem tibi
Magyarországot is büntetni fogja Brüsszel

Azért kűdtek ki hátizsákkal hogy ne büntesse , akkor most győztél vagy nemgyőztél ?
quadrocopter
@Apatszerek: Nem árt, ha tájékozódsz, mielőtt összehugyozod magad alaptalan örömödben!

Figyelj csak:

-Brexit: visszakoznának a britek - Napi.hu
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/brexit_visszakoznanak_a_britek.653203.html
3 napja - Brexit: visszakoznának a britek. A britek immár több mint fele, ötvenegy százaléka ellenzi Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, míg 41 százaléka ért vele egyet - derül ki a The Independent liberális brit hírportál által vasárnapra virradóra közzétett felmérésből. Dzindzisz Sztefan, 2017. december 17.

Szevasz - tavasz!
iluminati
@pásztor maldonado: Végre valaki reálissan látja az egészet...
quadrocopter
@Hellcat: Palika ismét előadta a szokásos magyar fosatóst! Ez olyan , mint a magyar csárdás, csak murgára és majréra hangszerelték!
Pálinkás Pál
@Shikari: Látod vannak dolgok amiben lehet konszenzus...
kisvakond
Szájbabaszunk brüsszel, utólsó kapaszkodása a Kereszterefeszített libsik Halálos karmainak kitárulkozása miatt !!!
JAJMÁR
Ó, mi tudtuk, hogy előbb -utóbb ez lesz. Persze, Magyarországot bünteti, nem a kormányát. De ki sír? és ki fogja fizetni a büntit?
peterkelemen
Arra mérget vehetsz te aljas felcsúti törpe! Ma írtam levelet az Európai Parlementnek, hogy azonnal fagyasszák be az összes uniós pénzt amíg ez a mocskos diktátor van a hatalomban. Orbánéknak a börtönben a helye, de még jobb ha a lámpavasra kerülnek.
kakaósbögre
kocsmában az beszél aki fizet.akinek fizetnek az meg kussol.
peterkelemen
Javaslom, hogy mindenki írjon az Uniónak felszólító levelet: fagyasszák be az összes uniós pénzt így kivéreztetve Orbánt és bűnbandáját! Egy diktatúrát nem támogathat azaz EU amelyik oly bőszen hangoztatja a demokrácia és a jogállam fontosságát. Ha valaki nem tud angolul szóljon és segítek. A lényeg, hogy minél több levél menjen ki hozzájuk ez ügyben. Nemzetközi nyomás alá kell helyezni Orbánt és bűnbandáját.
simmering73
Ha az EU pénze jó, akkor pofátok lapos legyen. Vannak kötelezettségek is.
quadrocopter
@nyanya001: Naggyon találó a összegzés! Tudtuk - elsősorban saját közléséből - hogy skizorftén a páciens, a többi ebből ered!
silber13
@Hellcat: Így igaz! Nem befogadni, hanem ELBÍRÁLNI! Málenykíj különbség,nemde?
libellle
@Donáld Tramp:" Minibálbérért Rohadunk A SAJÁT HAZÁNKBAN !!!" ès ehhez mi köze az EU-nak. Fordulj bizalommal orbánhoz.
libellle
@Apatszerek: Keresztapa a lenygeleknek és a magyaroknak is ki lehet repülni az EU-ból. Senki nem tartja egyik országot sem
kisrigó
A fidesz már megint csúztat! Érdemes tájékozódni, hogy a menedékkel kapcsolatos lengyel álláspont csak egy kis része azoknak a törvényeknek, amit az Eu kifogásol. Zömmel a demokrácia lebontása a probléma, amit kis hazánkban is tetten érhetünk. Az igazságszolgáltatást, az alkotmánybíróság, a rendőrség, az állami média, a büntetőjog, a civilszervezetek vegzálása stb. szerepel a kifogásolt intézkedések között, a teljesség igénye nélkül. Összességében a demokrácia, a fékek és ellensúlyok "átalakítása" a hatalom saját magára szabott törvények miatt. "Adjatok be egy tervezetet, majd csinálunk rá törvényt! By orbán, tarlós és a Balettintézet! Apropó: ki bitorolja most ezt a szép épületet?
lusta
Tegyük már helyre a dolgogat. Attól még, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk Hidvéghije hülyét csinál magából, az ne befolyásolja a mi hozzáállásunkat. Ugyanis a lengyelek ellen a =. cikk még véletlenül sem a menekültekről szól, hanem a jogállam lebontásáról. A bírósági függetlenség felszámolásáról. Senki sem kérdezi meg ezt a szellemi rokkantat, mi köze a lengyel bíróságok függetlenségének felszámolásához a menekülteknek?
lusta
Mellékesen a mi vétónk semmit sem ér, ha az uniós döntnökök tökösen járnak el. Nekünk is kijár a 7-es cikkely és akkor bizony a döntésnél sem mi, sem a lengyelek nem szólhatnak bele. Nem tudnak keresztbe vétózni.
F_Viktor
1) Lengyelország:
Mint ahogyan @kisrigó: és @lusta: említi, a lengyelek elleni retorziót a demokrácia lebontása miatt helyezte kilátásba az EU!
Márpedig Lengyelországban a kormány évekkel van lemaradva orbántól, ahol a maffiafőnök már régen megszüntette a fékeket, s az EU-s pénzek szétosztása sem úgy történnek, mint Magyarországon.
Ez a lengyeleknek szánt figyelmeztetés azt jelenti, hogy az EU már lemondott Magyarországról, de a lengyelekre szüksége van. Ezen nem is csodálkozom.

2) Magyarország, azaz orbán:
Újra kampányszerűen támadja az EU-t, amivel szerintem már a kilépést készíti elő.
Győzködi a birka népségét, s nem csodálkoznék azon, ha a kilépésről nem tart majd népszavazást, a választási győzelme feljogosítja majd a kilépésre.

Aki teheti, még most hagyja el az országot, mert egy év múlva már nem biztos, hogy lesz rá lehetősége.
Ne gondolja senki komolyan, hogy egy ekkora ország, nulla iparral, elsivatagosodó földekkel, nagyuradalmi mezőgazdasági struktúrával meg tud majd állni a saját lábán.
Akinek most még milliói vannak tartalékba, a hiperinfláció miatt pár év múlva szegénységben találja magát. A szociális háló hiányát, az életveszélyes egészségügy következményeit nem részletezném.

Nekem is jól jönnek az év végi ünnepek, szüleim kitelepítését elő tudom készíteni.
human
Orbánék terve eleve az, hogy valamit kierőszakoljanak Brüsszelből, amit támadásként el lehet adni a választási kampányban.
Mondok egy példát. Az, hogy Magyarország mennyi támogatást milyen ütemben fog kapni már a csatlakozáskor el lett döntve. A megállapodás alapján 2020-tól a támogatások mértéke csökkenni fog. Hát a napokban mit hallok a párttévén!? Megjósolták, hogy 2020-tól akár a támogatások csökkentésével is büntetheti Brüsszel Magyarországot. Ügyes.
Yoda69
Miattatok te geci! A magyar adofizetokkel fizettetitek meg azt amit ti elbasztok!
Miert nem feleltek a sajat vagyonotokkal azert amit TI elcsesztek.
Ha en valamit elkurok a munkahelyemen ENGEM rugnak ki, nem titeteket.
Miert takaroztok mindig a Magyarsaggal? Legalabb egyszer legy ferfi te geci, es felelj a hibadert!
F_Viktor
@Yoda69: Nem "hibázott" orbán, a 2002-ben elvesztett választások óta dédelgetett tervét tudatosan valósítja meg 2010 óta. Akkor (2002-ben) határozta el, ha újra hatalomra jut, akkor azt többet nem engedi ki kezéből, amit csak a demokrácia lebontásával, diktátorként kormányozva érhet el, valamint megbünteti az ellene szavazókat (ballibsi).
Az EU csatlakozás kicsit keresztbe tett neki, de putylerben szövetségest talált, így felvállalta, hogy szakít Európával.
Tudatosságát nagyon jól jellemzi, hogy már 2010-ben nekiment az IMF-nek és Brüsszelnek.
A 2005-6-os migráncs válság nagyon jól jött neki, ami csak hab volt a tervén.
lusta
@Yoda69: Háááát. A sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár saját bevallása szerint 700 ezer forintos megtakarítása van. Nehéz lesz, hacsak egy független szervezet a a Pénztáros Lőrincnél, a strómanjánál lévő vagyont is elkobozza.
Clavigo
@durbincs: Téged ki kérdezett Seggarc ?
Yoda69
@lusta: Azt secc perc alatt le lehet ellenorizni ha vegre lesz demokratikus kormany. meszaros lorincnek kinez ugy 30 ev, orban lehet megussza egy 10-essel.
SystemError
@durbincs: Mi van kétszínű, jellemtelen kis féreg? Kinek játszod ma, hogy férfi vagy? :)
tudode
A rendszerváltás reménysége mivé lett???
.
cdn.blog.hu/te/tenytar/image/ovi33.jpg
.
Nála jobban nem RETTEG SENKI, ha egyáltalában tudja, hogy MIT MŰVEL!!!
lusta
@F_Viktor: A mai nap délutánján volt egy igen érdekes beszélgetés a lengyel közszolgálati rádióban, amit képviselők folytattak le. Egy érdekes momentumra hívták fel a figyelmat. A csökkenő uniós támogatásról, ami az uniós költségvetésből fakad. megemlítődött, hogy a lengyelek az eljárás miatt egy csomó pénztől fognak elesni, de nincs elveszett pénz. Ezt a pénzt Magyarország simán megigényli és meg is kapja. Épp azt magyarázták, amikor lényeges, lengyel ügyet kellett volna támogatni, a magyarok egy kis beígért uniós többletpénzért mindig az uniós elvárás szerint szavaztak. Mondják a lengyelek.
cs.n.
Javaslom ezek fényében a linkelt cikk elolvasását. Egy árva szó sincs benne Soros-tervről, vagy bevándorlásról. Azt csak fideszék költötték hozzá.
F_Viktor
@lusta: Nem tartom valószínűnek, hogy Magyarország kapni fog a 2020 utáni pénzekből. Lézer annak is örülhet ha a már szétosztogatott pénzeket le tudja majd hívni.
hemami
@pásztor maldonado: @pásztor maldonado: Soha nagyobb öröme ne legyen, mint, hogy a migránsokat elébe helyezi a saját népének, fajtájának az egész nemzetének, akikről köztudott, hogy mi a legfőbb céljuk, hát nem az integráció, a beilleszkedés, ellenkezőleg, a fordított integráció, miszerint ők akarnak uralkodni az egész világon. " Islam will dominate the world " Ez sajnos be is fog következni, ha nem történik lényeges változás a politikában, de jelenleg nekik áll a zászló. Még az ördöggel is össze kellene fogni, hogy ezt a szörnyűséget elkerülhessük.
lusta
@F_Viktor: Én sem tartom valószínűnek. Csak azért írtam, hogy a lengyelek azért 100%-ban nem bíznak a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk szavában.
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Felriadtál és félreugatsz? Ma kinek a farkát markolásztad buzzancs?
Megtaláltad a "mini virslidet" vagy csak simán behugyoztál a keresés közben?
F_Viktor
@lusta: Lengyelek maradnak az unióban, a lengyel nép nem birka, velük nem tud játszadozni a kormány, ott a Zemberek körében nagyon népszerű az EU.
A lengyeleknek nem kell bemutatni orbánt, Tusk támogatását még nem felejtették el, ott is csak a szélsőjobb körében népszerű.
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Felriadtál és félreugatsz? Ma kinek a farkát markolásztad buzzancs?
Megtaláltad a "mini virslidet" vagy csak simán behugyoztál a keresés közben?
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Felriadtál és félreugatsz? Ma kinek a farkát markolásztad buzzancs?
Megtaláltad a "mini virslidet" vagy csak simán behugyoztál a keresés közben?
karma1
@Donáld Tramp: Aranyom, pihend ki magad, latod, ez a szer hatasa...
Szerinted ki a banatos lof@sz allapitja meg a magyar bereket??? Az Unio? Mert nem ok allapitjak meg, hanem a csuti maffiozo hivogat ide befektetoket olcso es szakkepzett bermunkasokkal...
Pihend ki magad, mert a gutautes utan allati nehez am a felepules...:o))))
A naci rendszer pedig nem Nemetorszagban, hanem a jelenelegi Magyarorszagon epul...
magyarbakancs
A Soros-tervet,Brüsszeli-Tervet nagyon egyszerűen meglehet állítani.
Kikel lépni az Európai-unióból.
És nem kell harcolni,lejáratni Magyarországot.Ja ,hogy napi 2 milliárd Forintnak megfelelő Euró kell mert nem tudnátok annyit lopni.
Hát valamit valamiért.
Nem Fidesz elvtársak.?
papa.49
Az egészben csak az a szar NEM AZ ORSZÁG TEHET ARRÓL HOGY IDEJUTOTTUNK, HANEM A TÖKKELÜTÖTT CSUTIGECI MEG BANDÁJA !!!
Az ország annyiba hibás, hogy hagyták győzni ezt a tetűt 2014. ben !!!
magyarbakancs
@Donáld Tramp:" Minibálbérért Rohadunk A SAJÁT HAZÁNKBAN !!!"
A minimálbért a mindenkori kormány határozza meg nem az EU.
Tehát panaszra tessék kopogtatni Orbán ajtaján.
magyarbakancs
@Apatszerek: "nemzet ellenségeskedésüket többszöri figyelmeztetésük ellenére sem hagytak fel az EU politikusai "
Megkérnélek elmagyaráznád nekem miért jó a nemzetállam?
A nemzetállam versengése mindig háborúhoz vezet.
Ajánlom figyelmedben a két világháborút.Nemzet államok harcoltak egymással.
Tudod szeretnék olyan jó életszínvonalon élni mint mondjuk a Németek,Franciák,Norvégok.
Ja,hogy a mi vezetőink az EU-s-pénzeket haveroknak ,testvéreknek,feleségeknek osztogatják hát így jártunk.
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Szerinted ki a banatos lof@sz allapitja meg a magyar bereket???"

Látod, egy írástudó magyar, aki napi rendszerességgel használja az internetet, még az is így benyeli az EU ellenes propagandát. Ez azért megdöbbentő, hogy ennyire hülye nemzet a magyar...
karma1
@F_Viktor: Sajnos, nagyon jo hatassal mossa az agyakat a finkelsteini iranyzat: mar az ertelmes embereket is eleri...
Aki Én
@Pálinkás Pál: Valamiért az istenért sem akarod megérteni, hogy S E N K I nem akar ide migránsokat. orbán is csak addig nem akar, míg nem diktál mást a személyes érdeke. Volt, mikor ő beszélt migránsok ezreiről. Egyébként azt sem tudhatod, hogy kötvénnyel mennyi terrorista jött.
lusta
@Aki Én: Pontosítás tényállása forog fenn. Ide egyetlen egy menekült sem akar, szeretne jönni.
nezelodo
Na Orbánnak boldog Karácsonya lesz, újabb hadjáratot indíthat a szélmalmok ellen, mert ide
csak az jön, akinek elromlott az iránytűje.
karma1
@nezelodo: Vigye magaval a TEK-es harckocsijat is, kurva jo a szemelyzete, majd az megvedi...
Na, most akkor hol is van nogradi, vakondi, tasnadi ,... meg a tobbi rengeteg " a'di "... Egy kalap szart ernek... Nade olyan a szolganep, amilyen az urasag,.. Hitvany mindketto...
Kookas
@karma1: vakondi a menekülő járatot ássa!!
karma1
@Kookas: Jo, majd szerzek egy csomo sorosuveget es ferden beleteszem a jaratokba, attol allitolag elfutnak,...:o))))
Kookas
@karma1:és ha előbb velem fogyasztatnád el a sörikéket ?
karma1
@Kookas: Nagyon szivesen...:o)))) Es megigerem, hogy csiki lohugyot tutira nem fogok Beled diktalni,...:o)))) (Bar errefele 0.33-asok a sorok, es 4 %-os alkoholtartalmuk van. Ja, es Neked jutna mind, mert mi nem iszunk Papussal. Azzal egyutt van egy csomo kulonleges piank, mert gyujtjuk, kuriozumkent...:o))) Otthonrol is van Unicum, meg az a Mozart-os csokilikor, vagy mi, meg asszem meggyes unicum is? Nem tom, el vannak teve egy sarokba,...Meg van egy uveg Tokaji 4 puttonyos is, azt meg 2006-ban hoztam otthonrol...:o))))
Pálinkás Pál
@Aki Én: Akkor neked is leírom...mutass nekem itthon akárcsak öt kötvényest!!!Mindenki tudja hogy azoknak csak a papír,orbánnak meg a pénz kellett...Nem hiszem hogy egy átlag magyar embernek kerülgetni kéne a kötvényeseket...ezért ez nem a mi problémánk...de...
nézzél csak videókat olyan országokból ahová számolatlanul beengedték ezeket a férgeket...és valahogy a felső határ nélküli kvóta is arra mutat hogy libsiknek kellenek az analfabéta félmajmok!
csipetke
@Pálinkás Pál: 12:58-ra Nem felső határ nélküli kvótáról van szó,hanem Magyarországra kb 1000 emberről,vagyis a menekültek szétosztása 27 országba.Mielőtt félreértenéd,én se vagyok oda a gondolatért,hogyha be kell őket fogadnunk,itt fognak grasszálni köztünk,de ha Orbán még eztán is széllel szembe pisál,még nagyobbat fogunk szívni az EU.tól,mintha el kellene viselnünk azt az 1000 menekültet,akiknek nem mi vagyunk a cél,hanem egy olyan ország,ahol meg is lehet élni.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Nem tudod, mennyi közte a terrorista, tehát a mi problémánk. Iszonyatos pénzt fizetünk ki rá közpénzből, tehát a mi problémánk. A migráns még kevésbé akar idejönni, mint kötvényes.
A migráns kérdés qrva nagy probléma, senki nem kívánja őket. orbánék csak hasznot húznak belőle, a propaganda és a kampány 110 %-ban erre van felhúzva.
Vedd már észre, hogy leszarják a közérdeket. A migráns téma kizárólag propaganda célokat szolgál. Ha az volna az érdeke, egy szempillantás alatt beszélne fordítva, mint eddig szinte mindenben.
Rockxy
Szent Péter előtt a kapunál tényleg az fog számítani neked, hogy valakit a Propelleren mocskoltál ?
qxy
Viktor Viktor. Ha tudná hogy más országok tévé adója is közvetíti ezeket a tárgyalásokat és kurvára lebasszák ezt a kis fityma véget.Majd haza megy és elő adja hogy ki akarnak baszni az emberekkel. Nem kis apám. Csak veled van tele a tökük. meg a tetves barátaiddal. a joggal a törvénnyel és az igazsággal.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Tudom...de leszarom miért csinálja,amíg nem kell arabot kerülgetnem az utcákon!!
Pálinkás Pál
@csipetke: Igazad is lenne,csak a dolog már rég nem az 1000 emberről szól...ti nem olvassátok az EP határozatot???
Aki Én
@Pálinkás Pál: Azért nem kell, mert eszük ágában nincs idejönni. Innen csak menekülnek.
Az a szólam, hogy megvédi Európát. De ez nem igaz, ugyan úgy özönlenek. Ha valóban kötelező lenne, úgy vennénk át őket mint a huzat, tudniillik MINDENT aláírt orbán is. Ebben is hazudik.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Nos...az hogy özönlenek továbbra is az a libsi töketlen európai vezetés hibája...ha a Földközi tengeren kilőnék a csónakjaikat,kevesebb áldozattal járna mint így hogy belefulladnak csomóan...pár bárka elsűllyesztése után megtanulnák hogy nemkívánatosak Európában..
szaboria1
Ti meg most NAGY ÁSZON KERESZTÜL AZ ÖSSZES ELLENZÉKI PÁRTOTT A JOBBIKHOZ HASONLÓAN MEG BÜNTETTÉK TEGNAP
A röhely a büntetést úgy szabták ki, hogy ne tudjanak kampányolni mert a jövő évi párt finanszirozás összege a büntetés összege.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, Palika, tedd már ide azt az EP határozatot, hadd ismerjük meg azt, amiről beszélsz!
Megit hülyének teccel lenni!

- Index - Külföld - Hiába szajkózza a kormány, hogy Brüsszelben ...
index.hu/.../ep/.../az_europai_parlament_nem_szavazta_meg_a_kvotakat_csutortokon...
2017. nov. 19. - A Soros György által befolyásolt Európai Parlament (EP) elfogadta a kötelező betelepítési kvótát. – harsogták a hétvégén a Fidesz ... az új menekültfogadási rendszer. A szavazás jegyzőkönyvében ez úgy szerepel, hogy „intézményközi tárgyalások megnyitására vonatkozó határozatot” hozott a parlament.

-. Index - Külföld - Miről szavaztak kvótaügyben a Fidesz EP-képviselői?
index.hu/kulfold/2017/11/21/ep_kotelezo_kvota_szavazas_fidesz/
2017. nov. 21. - Az EP Soros uszályában? „Engem kritizálnak, hogy ezzel a tartalommal nem értek egyet” – mondta Szájer azzal kapcsolatban, hogy a Fideszt magába foglaló Néppárt frakciója is a kötelező betelepítési kvótát támogató LIBE-jelentést tartalmazó határozat mellett szavazott. Márpedig ez egybevág azzal a ...

- Az EP nem fogadta el a kvótát, de választási ajándékot adott ...
valasz.hu/.../az-ep-nem-fogadta-el-a-kvotat-de-valasztasi-ajandekot-adott-orbaneknak...
2017. nov. 20. - Nyugalom: nem igaz, hogy „állandó, felső kvóta nélküli migránsbetelepítési rendszert fogadtak el az Európai Parlamentben”. ... nyomán a plenáris ülésen elfogadott határozat pontos neve: „Határozat intézményközi tárgyalások indításáról” – vagyis arról, hogy az EP tárgyalódelegációja egyeztetésbe kezd a ...

- Bár döntés nem volt, beterjeszti a Fidesz a kötelező kvóta elleni ...
mno.hu/.../hatarozati-javaslatot-nyujt-be-a-fidesz-a-kotelezo-kvotak-elutasitasar...
2017. nov. 27. - A Fidesz-frakció országgyűlési határozati javaslatot terjeszt elő ezen a héten, elutasítva benne azt az európai parlamenti (EP-) határozatot, amely felső korlát nélküli, kötelező betelepítést akar rákényszeríteni az Európai Unió minden tagállamára – közölte...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Miért muszáj neked hülyének lenni, Palika? Fizetnek érte, vagy ez a hobbid?
csipetke
@Pálinkás Pál: 13:53-ra.De,olvastam,azért írtam azt,amit.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: és most ezzel mit akartál mondani??? Az Ep elfogadta a benyújtott jelentést...,az csak egy szerencse hogy erről nem dönthet magában...mellesleg az idő nem nektek dolgozik,főleg ha menesztik a stasis banyát is...ki fogja importálni nektek a kedvenc selejteteket Afrikából???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Csak ezt:

".: Igazad is lenne,csak a dolog már rég nem az 1000 emberről szól...ti nem olvassátok az EP határozatot???. ma, 13:53"

Na, mutasd be, hol a vonatozó EP határozat? Ilyenkor "nem érteni" mi?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Látom a kákán is csomót keresel...inkább arra válaszolj amit a másik cikk alatt kérdeztem tőled!!!Mellesleg leszarom az EP-t úgy ahogy van...orbánnal egyetemben...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Tehát meg is adtad a választ magadnak, te sem ismered a hivatkozott EP határozatot, azért tettem be a linkeket - fogalmad sincs miket firkálsz ide nagy arccal, de lefagysz egy egyszerű kérésre is.
Melyik cikkre gondolsz, amiben választ vársz?
( Sok mindenhez értek, de a gondolatolvasást most gyakorolom!)
Pálinkás Pál
@quadrocopter: "Nos..tételezzük fel hogy akkor és ott élsz,katona vagy...parancsba kapod hogy szortírozd a dolgokat...ha nem teszed,parancsmegtagadásért főbelőnek...mert ott annak idején nem volt Amnesty International..aki sírdogált volna a jogaidért...Várom kimerítő válaszodat hogy mit csináltál volna!! "
Erre odaböfögted hogy léptél volna...az azért kökemény demagóg duma...tehát...adott helyzetben szerinted mi a megoldás??
quadrocopter
@Pálinkás Pál: - Csak egyetlen egy kérdésem van: ismered az illetékes ország btk-ját? Én sem! A bíró - úgy tűnik ismerte!
A "mit tettél volna" korábban megválaszolva! Nem ott és nem akkor élünk, s nem akkor hatályos jogi környezetben, tehát a kérdés felesleges!
F_Viktor
@quadrocopter: Csak sejtelmem van miről szólhat "a másik cikk", ezért megemlítem, hogy a nemzetközi joggal, nemzetközi szerződésekkel nem lehet ellentétes az adott ország jogrendszere, vagy ahogyan írtad, btk-e.
kukac50
Ez nem csak a bevándorlásról szól! Arról,hogy nem tartják be azt amit vállaltak és aláírtak!
Orbán is aláírta a szociális törvényt, közben meg nem tartják be, azt mondta jó ahogy van.
Brüsszelbe mindent megígér itthon meg nem tartja be az ígéreteit.
Kétszínű játékot játszik Orbán!
Eladott Ország
Bármennyire hihetetlen, de egyrészt: egy ország szuverenitása nem jelenti és soha nem is jelentheti azt, hogy a politikai hatalmat aktuálisan birtokló banda maga alá gyűrheti a független állami intézményrendszert, összemoshatja a hatalmi ágakat, szarrá zúzhatja a fékek és ellensúlyok rendszerét, önkényesen alkalmazhatja a törvényeket, miközben saját magát törvények felett állónak képzeli. Másrészt: az, hogy egy kormányt demokratikusan választottak meg hatszáz évvel ezelőtt, az nem jelenti és soha nem is jelentheti azt, hogy erre hivatkozva
megcselekedhet bármit annak érdekében, hogy örökké hatalomban maradjon és demokratikus úton leválthatatlan legyen.Az, ami az elmúlt években Magyarországon és Lengyelországban történt, minden elemében példátlan és elképesztő, ebben egyetértek az elvtársakkal,
még ha ők egyáltalán nem is így gondolták. Változatlanul meggyőződésem, hogy az Európai Unió alapító atyáinak meg nem fordult a fejében, hogy leendő Kelet-európai despoták ilyen módon, ilyen eszközökkel fogják lehányni az akkor oly nemesnek hitt eszméket, elveket.  Hogy teljhatalommal uralkodó pártok egyszer majd arra használják demokratikus felhatalmazásukat, hogy visszafelé forgassák a történelem kerekét, és lebontsák azt a törékeny posztszovjet demokráciát, amelynek esélyt sem adtak, hogy konszolidálódhasson.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: most öngólt rúgtál marha...az akkori törvényeknek tökéletesen megfelelt a cselekedete...és jogállamban mindig az elkövetés időpontjában adott törvényeket kell alkalmazni...persze ti libsik ezt is átírtátok,aztán fújtattok itthon ha orbán is visszamenőleges törvényeket hoz...tudtam gyengeelméjű hogy beszopod a nagy okoskodásodat...nem csalódtam benned!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Hányszor megmondtam már neked, hogy buta vagy, Palika?
Mi szarnak feszegeted magad, amikor csont hülye vagy a tárgyhoz?
A nulla logikai képességedre már hivatkoztam, pedig nem bonyolult, ugyanis szerinted mi alapján ítélték el a vén marhát?
Látod, ahányszor megszólalsz, mindig magad alá vágsz!

Azt is mondtam már párszor, hogy amihez nem értesz, abban hallgatni kell másokat!

Figyelj csak:

" jogállamban mindig az elkövetés időpontjában adott törvényeket kell alkalmazni."
Aha!
- Mi a lószar alapján ítélték el Biszku Bélát - kis hülyém, hisz Biszku a korabeli jogi normák szerint nem követett el bűncselekményt!

Itt az ideje, hogy bevésd magadnak, csak ahhoz ugatsz hozzá, amihez valamennyire értesz, különben beégsz, mint most is!

Látod? Ennyire hülye vagy még mindig! Más dolgod nincs, mint figyelni a sokkal okosabbakat , abból tanulhacc - ez persze nálad nem biztos!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te marha...jogállamról beszéltem,nem Magyarországról!!! Ti sírtok állandóan hogy a duce lebontotta a jogállamot...bezzeg ilyenkor jogállamban élünk igaz,hogy te mekkora logikai sejthalmaz vagy!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Látod, mekkora ökör vagy, Palika? Hol ítélték el a vén hülyét? Nem jogállamban?
Talán Magyarországon? vagy Mégsem?
Lassan megütöd durbincs barátod színvonalát, de még küzdj érte!
Megint becuppantottad a lócicit, mert veszteni is tudni kell, főleg akkor, amikor nem értesz ahhoz, amiben okoska akarsz lenni!
desiro
gorbán jelszava lopjunk, csaljunk, hazudjunk amíg lehet.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: ugye csak viccelsz??? mindenki tudja hogy bizonyos népcsoport sérelmére elkövetett esetekben vastagon fog..főleg a német bíróságok ceruzája!!!tudod...ahogy már a rómaiak mondták,vannak egyenlőbbek!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A " mindenki tudja " üres, tartalmatlan hivatkozás! Dobj be egy vonatkozó cikket!

A rómaiak ezt soha nem mondták, Palika, de van egy latin mondás, hogy primus inter pares, melynek jelentése: első az egyenlők között! Palika!
Nem sokkal feljebb mondtam már, hogy azzal foglalkozz, amihez valamit is értesz!

Vegyél vissza., mert egyre hülyébbnek sikerül beállítanod magad! Következő lépés a "durbincs - díj"!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: még szórakoztató lenne is veled vitázni ha nem lennél ennyire sötét...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Belefutottál a butaságban, mi és besértődsz? Ez a sorsod...ha nincs mivel, akkor ne okoskodj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.