A civilek elleni hadjárat tehát valójában a hatalom immunválasza az igazság kiderülését ígérő kommunikációs „fertőzésre”. Nem csak a menekültek ügyében, hanem szinte mindenhol, ahol megy a sorosozás és civilezés. Tulajdonképpen az utóbbiak szinte lakmuszpapír-szerűen jelzik, hogy hol van nagyon nagy gáz az országban. Ahogy az ételosztások sorai is jelzik, hogy az országban nagy a szegénység, és az éhezés korántsem csak „rossz szokás”. Bármennyire is nyomult ezzel Harrach annak idején. A „immunválasz-jelleg” azonban azt is jelzi, hogy a kormány ellenséges fellépése annál erősebb lesz, minél közelebb kerülnek a civil szervezetek a valós képhez, a munkájuk szükségességének, valóságosságának demonstrálásához. Mert ezt a bűnüket magukban hordozzák. A hatalom szemében.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ha nem lennének magyar civilek, akkor nem lenne Magyarország, és nem lenne egy szemét, illegitim kormány, amely tetteikkel lejáratja az ország polgárainak nyolcvan százalékát - A TÖBBSÉGET!
...lehet, hogy jobb lenne.
GeoCravker
@nevemnick: Orbánt 43% megválasztotta. Ez azt is jelenti, hogy 50+% sz...rik rá, hogy ki a min.elnök. (incl. ellenzék)
Nessy
@GeoCravker: És ez jövőre sem lesz másként. Ahogy 2014-ben az ominózus +1 mandátumot a 2/3-hoz a levelező tagozatosok biztosították, jövőre már várhatóan legalább kettőt fognak, jó pénzért, felelősség nélkül!
GeoCravker
@Nessy: S vérig sértődve, ha valaki azt meri mondani, hogy mindenki a sajátjával verje a csalánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.