Nem sikerül az újabb nagykoalíció megalakítása Németországban, ezért előrehozott választást kell kiírni, amelyen a Kereszténydemokrata Unió (CDU) már nem Angela Merkel vezetésével vesz részt – véli a Bild című lap szerdai értesülése szerint a CDU egyik tekintélyes vezetője, Norbert Lammert.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Aki a címet adta az megint nincs tisztába a dolgokkal!!! Egyenlőre szó sincs újraválasztásról és Merkel lemondásáról sem!!! Meg fognak egyezni ha tetszik a cikk írójának, ha nem!!! Valószínűleg ez is putyin hiradó lehet!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@karma1: Lement kutyába! Szerintem hagyd ott!
Megtalálta a helyét.
karma1
@libellle: Tudod, en is kivulrol latom az egeszet, de az elso - es egyetlen - oriasi roham az volt, amikor az orban akkumulalta a tomegeket a Keletinel, hergelte oket is, meg a sajat nepet is, hogy "latjatok, jonnek ezek a vadak, es szetduljak az eleteteket", a menekulteknek meg disznobol keszult szendvicseket dobaltak be, amit persze azok visszadobaltak, mert nem ehetik meg.
Tobb se kellett a magyar kezivezerlesu kiralyi tv-nek, es csinaltak a riportot orrba-szajba, hogy hat a magyarok adjak am az ennivalot ezerrel, ezek a vadak meg visszadobjak. Erdekes, hogy sem Ausztriaban, sem Nemetorszagban nem adtak nekik olyan kajat, amit nem ehetnek meg, mert ott tudtak, mit ehetnek meg ezek a szerencsetlenek.
Az volt az utolso nagy roham, amikor mutattak a nemzetkozi hirekben is, hogy az M1-en a sztradan elindultak a menekultek Ausztria fele.
Ezutan man nem voltak ezres tomegek,... Ha a kerites allta volna az utjat - es Merkel nem egyezkedik a torokokkel, gorogokkel, es nem segit az olaszoknak -, akkor a magyar keritestol par meterre Szerbiaban kellett volna azoknak a "millioknak" gyulekeznie, akik at akartak menni Magyarorszagon. Mert azon csak atmenni akartak, nem ott letelepedni!
kereső
@Peller Anikó: dec.21 21:34, Anikó ,Kedves! Csak egy ici-picit próbálj már meg a saját kis szürke állományoddal gondolkodni.Keresd vissza a 2015-ös augusztusi-szeptemberi történéseket.Amit én láttam: TV,net- érkeztek a "migráncsok"- a délli határon ugy-ahogy regisztrálták Őket, majd kaptak egy magyar nyelvű rajzos "térképet"-skiccet,hogy melyik táborba kell eljutniuk Bicskére,Debrecenbe, meg még mit tudom én hova ,az ország melyik sarkába.Elindultak-gyalog,vonattal,embercsempészek közreműködésével/akiket derék rendfenntartóink nem találtak meg,csak a migráncsok/ .A legtöbbjük -feltéltelezve-azt tudta,hogy Budapest! -és onnan tud tovább jutni nyugat felé.Szóval,szerintem orbánék nagyon tudatosan terelték az embereket ,hátha összejön valami balhé. Nem jött össze, sőt én még azt is láttam,hogy amikor a b -közép fenegyerekei-akik belesültek a Himnusz szövegébe-megindultak a "migráncsok"ellen,akkor ugye felállt velük szemben a rendőrsorfal,elébük meg beálltak a "migráncs" fiúk,férfiak. Mint utóbb kiderült az akkor érkezett tömeg több mint 80%-a menekült!volt-Irakból,Sziriából.Azért jó lenne,ha keresnél a neten előtte-utána felvételeket,Aleppóról,Mosulról,-és a lerombolt országról.Ha,emlékszel a kék magyar!nyelvű plakátok már tavasz végén-nyár elején elboritották az országot. Ha az ország vezetése már ekkor tudta ,hogy mi várható-fel lehetett volna rá készülni, és normális módon felkésziteni az országot.Az eu, és az ensz pénzt,paripát,fegyvert! -ajánlott a probléma kezelésére. Nem kellett.Nekünk kerités kellett-meg vonat,és buszok a regisztrálatlan tömeg elszállitására az osztrák határra,és menjen mindenki tovább,ahogy akar,ahogy tud.
wagabund
baszki..megint beugrottam a címnek...azt hittem Merkel távozik...hát nem...a címadó szarjon sünt!
libellle
@wagabund: amennyiben távozna Merkel akkor a neked a( férfiasságod) nagyobb lenne, vag egyáltalán??? .
quadrocopter
A német Bildről:

"Az első benyomásra a Bild pletyka és szórakoztató cikkeket tartalmaz. A világról egy olyan képet fest, amely nem valóságos. Például a dramatikusabb, szenzációsabb cikkeket is közöl. Ezzel együtt a Bild karaktere miatt sokszor a kritika középpontjában áll. Az ilyen kritikákkal, amelyek már 1960 óta jelenik meg róluk, nem nagyon foglalkoznak, sőt nem is érdeklik őket, ezért sem változtatnak a cikkek tartalmán, stílusán."

Ugye, hogy mennyire "hiteles" lehet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.