Hogy a párt észrevételei mennyire hatják majd meg a furán és heveskedve eljáró számvevőszéket, az már más tészta. Dübörög az Állami Számvevőszék (ÁSZ) és a Jobbik egyenlőtlen háborúja, most épp a Jobbiknál pattogott a labda, aminek határidőig meg kellett küldenie észrevételeit az őt több mint 600 millió forintra megbüntető szervezetnek. A fő probléma az volt az ÁSZ szerint, hogy a Jobbik áron alul bérelt plakáthelyeket (amiket aztán szintén olcsóért meg is vett Simicska Lajos cégeitől), ez meg tiltott pártfinanszírozás. A Jobbik észrevételeit felpakolta honlapjára is, miközben az ÁSZ-nak is eljuttatták azokat. Az első gondja az volt a pártnak, hogy egyszerűen nem elég konkrétak az ÁSZ megállapításai, nem tartalmaznak elég információt. Ezzel szerintük az ÁSZ megsérti az ellenőrzött szervezetnek a törvényben foglalt észrevételi jogát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kerdes, hogy erre az elemzesre mit fog lepni polt, ha a Jobbik benyujtja fele a keresete't...Gondolom , majd azt fogja mondani, hogy boldog ujevet,... oszt jonapot A cinikus fonoketol ennyit eltanulhatott...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@karma1: Pedig nagyon jó összszedett és alátámasztott az érvelésük, ahogy a híradásokból hallottam.
karma1
@colibri: Pedig nem is nekik kellene bizonygatniuk, hogy ok pontosan az eloirasoknak megfeleloen jartak el, hanem egyszeruen az ASZ nem lephette volna meg azt, amit meglepett veluk szemben. Mert ha a Jobbikot eliteli, mit kaphatna a futy$$ ugyanezert, a 2010-es, 14-es hasonlo esetert?
Pedig amikor az nyilvanossagra kerult, mindenki azt hitte, hogy oriasi buntenyre, csalasra derult feny - ket nap mulva nyoma sem volt ennek a nagy felhaborodasnak, a futyisz agyonhallgatta a dolgot, az ASZ pedig cinikusan kozolte, hogy erre nincs jogositvanya, o csak a szamszaki hibakat keresi egy papirmunkaban. Ami egyaltalan nem igaz a Jobikkal torteno leszamolasat illetoen...
Nagy mocskok ezek, es iszonyu hosszu az o bunlajstromuk...(a futy$$e)
quadrocopter
@karma1: Nagyon úgy néz ki, hogy most próbálja az ÁSZ összetarhálni más hatóságoktól a terhelő adatokat, a Jobbik szerint! Talán jól látják!
Ebből kétségtelenül az látszik, hogy hatalmas a fosás a Jobbiktól!
Equus
legjobb úton van a fidesz ahhoz, h mártírt csináljon Vonáékból. 300 milkóból Vona nem tudott volna annyi pártszimpatizánst szerezni, mint ezzel a félresikerült lépésével.Ráadásul a lassan lenullázódó nemzetközi tekintélyük tovább csökkent.
lampa laz
Erre az volt az ász válasza, h megbüntette a többi pártot is.
Erősen alakítja az elmeroggyant az 1 pártrendszert választásokra, h ne legyen ellenfele.
karma1
@Equus: Csodalkozol? Egy elmebetegnek egy narkos adja a tanacsokat, egypar gerinctelen meg vegrehajtja...:o((((
Egymas utan lepik meg a rosszabbnal rosszabb lepeseket.
Ettol sajnos az ellenzek nem lesz jobban osszefogott, mert olyan magas labdakat hagynak ki, hogy az sirnivalo, de talan valami kialakul a vegere...Az utolso pillanatban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.