Kábítószer-kereskedőre csapott le a rendőrség a fővárosban, a férfinél 5 kiló marihuánát találtak, amelynek piaci értéke 10 millió forint.

Az ORFK közleménye szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást több személy ellen.

December 20-án a délutáni órákban eg XIV. kerületi családi ház előtt csaptak le egy 26 éves budapesti férfira és társára.

A nyomozók a helyszínen lefoglaltak 5 kilogramm súlyú kábítószergyanús anyagot, amely az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint marihuána, feketepiaci értéke körülbelül 10 millió forint.

A rendőrök a házkutatás során további csekély mennyiségű marihuánát találtak, amelyről a lakásban tartózkodó 22 éves fiatalember elmondta, hogy azt korábban ő vásárolta magának fogyasztás céljából. Utóbbi személyt is elfogták a rendőrök, majd mindhármukat előállították.

A KR NNI munkatársai a 22 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a két 26 éves személyt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök a két 26 éves gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. A fogyasztó szabadlábon védekezik. A KR NNI munkatársai szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Az egész Budapest el van kábulva, az emberek idegbetegek - agresszívek - a közutakon is tombol az erőszakos járművezetés ! Hallanak is az emberek a balesetekben, ezt lehet látni a televízióban és olvasni az újságokban, vagy például itt...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.