Az alábbi videó végigveszi pontról pontra, mit kap a Fidesz-től az, aki olyat tesz, ami nem smakkol a rezsimnek. Mindez 2017 Magyarországán, mindannyiunk asszisztálása mellett történik! Gondolkodjon el, kedves Olvasó! Mit tehet meg a regnáló hatalom az Ön jóváhagyásával, engedélyével, Ön által el- és megtűrten. Nem ez ellen harcoltunk az “átkosnak” nevezett időben? Az új “átkos” senkit nem irritál? Nézze, és borzadjon!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
@Csizmás Kond: Kedves kolléga, csak óvatosan a régi karácsonyfa világítással, mert az is SOROS !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troll6
@Csizmás Kond: Kedves kolléga, csak óvatosan a régi karácsonyfa világítással, mert az is SOROS !
Csizmás Kond
@Horizont: ...biztos vagyok hogy ismét mást írtál mint amit hiszel...:)
Csizmás Kond
@troll6: Nem régi a karácsonyfa...a multhéten vágták...és nem világítjuk, szép az anélkül is...:)
Boldog Karácsonyt !
Pöpec
@Horizont: Havas utálja a fideszt. Egy napig volt az MSZP szóvivője is, hat napig pedig államtitkár, de nem bírta a "párttempót" és lemondott.
index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/11/01/1995_havas_henrik_hatnapos_allamtitkarkodasa/
Az ő műfaja a TV. Az, hogy lekerült az ATV-ről, éppen az ATV érdekét is szolgálja, hiszen Németh Ferencék behúznak középre mert ott a közpénz(ünk). Azon sem lepődnék meg, ha egyszer ez a média is átkerülne mészaros lőrinchez.
Viszont az önkormányzati szarakodás totál fideszes. Aljas módszerekkel dolgozik a fidesz, semmi kétség. Be is vallja ezt a fidesz állástalanná és hontalanná vált secus netkápója a cicus: "Egy bolhapiszokból is lehet elefántot csinálni...csak hinni kell és akarni"
.
Boldog karácsonyt kívánok :-)
two steps from hell
Először is tisztába kéne tenni, hogy mi meríti ki a szexuális zaklatás fogalmát.

Ami alapján Havast kigolyózták, az alapján Magyarország férfilakosságának a felét száműzni lehetne a sivatagba egy pohárnyi vízzel.

Havas, köszöni szépen, jól van, mert minden szerződött pénzt megkap, sőt, még azok után a műsorok után is, amit már el sem kel készítenie, valamint a könyvét viszik, mint a cukrot.
És miért érne ezzel vége az élete? Majd lesz más neki egy kicsit később.

Amúgy senki nem gondolta komolyan elítélni Havast, még a szittya fidesznyikek sem, viszont Baukó Éva beleragadt a szégyenbe spicliként. Talán örökre.

Csak a hülyék és/vagy fideszesek nem látnak át a szitán, hogy ez a Jobbik elleni totális letámadás része volt. Vagyis ez az eset a fidesz, aki Orbán, aljasságának az egyik fokmérője lett.
bencemacska
@two steps from hell: ma, 08:57
Egyetértek a mondandóddal, kivéve, hogy a férfiak felét..., mert szerintem a háromnegyedét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.