Valószínűleg új rovatot kell nyitni a Guiness-rekordok könyvében azoknak a hülyéknek, akik tolvajokra hagyják a pénzüket. Nem valószínű, hogy valaha is legyőzőre akad a hülyeség kategóriájában Balázs Miklós elektromérnök, aki 2013-ban hunyt el Manchesterben, és 80 millió forintnak megfelelő fontot hagyott Áder “Bajszos Szar” Jánosra, hogy fordítsa a pénzt Magyarország népének javára. Nem tudjuk, hogy az elhunyt mióta nem volt ítélőképessége birtokában, hogy tudhatta volna, ez a bűnszervezet, amelynek egyik legfőbb felelőse Áder, azt a pénzt sem fordítja a magyar nép javára, amelyet adó címén behajt tőlük. Ez az ember egy szervezett bűnözői csoportra hagyott 80 millió forintot, amit csak azért nem loptak el már a levegőben, mert ekkora összegért ezek a tolvajok már le sem hajolnak. Gondolhatta az adományozó, hogy éppen ezért ezt az összeget kivételesen nem lopják el, de azt nem hihette, hogy lesz annyi eszük, hogy valami értelmes célra költsék. Nem is jutott az eszükbe semmi...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Egyeseknek valóban elment az esze tolvajokra hagyni ennyi pénzt. Nem volt normális az egyszer biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@papa.49: Bízni nem is lehet benne, de talán ellenőrizni igen, legalábbis amit az alapítványt illeti. Fene tudja, de ezek az eltúlzott "hírek" hiteltelenítik az egész sajtóterméket - jelen esetben az Amerikai Népszavát.
papa.49
@glorianna: A Bartus nálam már lejárt lemez az elején be is voltam regisztrálva aztán később rájöttem ,,Anyám nem ilyen lovat akartam,, és azóta hanyagolom őt ...A kÁder bajuszosszarban meg nem bízom már az emlékezetes KE. választás óta mikor a szavazó cédulákat kibontogatta a fütyisz frakcióba vakondot keresve !!!
Nálam ezt egyszer lehet eljátszani, és ejtve van a pacák ...
SystemError
Hihetetlen milyen kreatív a fidesz, ha illegális vagyonok legalizálásáról van szó... Azt még ki is nézem az Áderből, hogy nem akart részt venni az ilyen levágós Mészáros meg Rogán bulikból. Talán ad a jövőjére annyit, hogy egy ilyen fedősztorival már elfogadott egy kis aprót a kreatív Habony stábtól...:)
görbetükör
Itt most mindenki félrehall?
Ez az ember nem Áderre, hanem a magyar népre hagyta.
Már mindenki úgy véli, hogy a kettő ugyanaz???
Rockxy
@görbetükör: Mások hibáztatása a civilizált ember legfőbb védjegye.
Erről lehet leghamarabb felismerni.
Én a magam részéről nem vagyok sem civilizált, sem modern, csak megpróbálok ember lenni.
Néha sikerül. :)
SystemError
@görbetükör: Jogos! Egészen biztos vagyok benne, hogy az utolsó fillérig a magyar népre lesz költve..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.