Orbán és bűnbandája nemrég adta át az egymilliomodik élősködő határon túlinak a magyar állampolgárságot és természetesen az ezzel járó előnyöket. A határon túliak Orbán szavazók, akik meg nem azok csendben vannak így ők is bűnösök. bebizonyították, hogy nem testvérek hanem az anyaországbeli magyarokon élősködő férgek. Ha jogot kapnék, akkor sem szavaznék át például Erdélybe, hogy ki legyen ott a vezérük. Ilyet csak egy gerinctelen, könnyen lefizethető, megvásárolható ember tesz. Orbán útszéli prostijaivá züllöttek. Őseik nem büszkék hanem forognak a sírjaikban a sok lefizethető aljadék láttán. A magyarság szégyenfoltjai lettek. Egyébként 1989 óta már nyitva vannak a határok ha annyira rossz ott nekik, akkor átjöttek volna, de nem is akartak. Jól tudják, hogy az anyaországbeliek fizetik jelenleg is Európa legtöbb és legmagasabb adóit. Hülyék lennének itt adózni és megfizetni a sokkal borsosabb árakat. Lassan ingyen jár nekik már minden míg az anyaországbeli magyaroknak meg...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Élősködő, nem élősködő, akkor sem korrekt szavazni valamire, aminek nem viselem az ódiumát! Előnyök vannak, kötelezettségek nincsenek!
Aki ezt tisztességesnek tartja, lelke rajta. Mit szólna vajh, ha én meg abba csipognék bele, hogy milyen kormány lenne náluk! Mindjárt lenne belügy, meg szuverenitás, meg stb. Mintahogy nálunk is minden belügy, meg jaj a szuverenítás, de mi bezzeg mindenbe beleszólunk, amihez semmi közünk, nem hazánkban történik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Hogy kik is a valódi élősködők ebben az országban arról lehetne vitatkozni.
quadrocopter
Ez a lényeg:

"Egyébként 1989 óta már nyitva vannak a határok ha annyira rossz ott nekik, akkor átjöttek volna, de nem is akartak. Jól tudják, hogy az anyaországbeliek fizetik jelenleg is Európa legtöbb és legmagasabb adóit. Hülyék lennének itt adózni és megfizetni a sokkal borsosabb árakat."
Nessy
Élősködő, nem élősködő, akkor sem korrekt szavazni valamire, aminek nem viselem az ódiumát! Előnyök vannak, kötelezettségek nincsenek!
Aki ezt tisztességesnek tartja, lelke rajta. Mit szólna vajh, ha én meg abba csipognék bele, hogy milyen kormány lenne náluk! Mindjárt lenne belügy, meg szuverenitás, meg stb. Mintahogy nálunk is minden belügy, meg jaj a szuverenítás, de mi bezzeg mindenbe beleszólunk, amihez semmi közünk, nem hazánkban történik!
Sámannus
Ez úgy volt hogy . Sok ember azt hitte, hogy majd gyüjt magának öreg korára.
Ezt beszoptátok efftáskák, nem szoktátok még meg, hogy van egy kurvapecér ebben az országban, aki akkor lop meg benneteket amikor ő akarja és ti rászavaztok akkor is ha nem mentek szavazni. ezé lopják el azt is amiért ezután fogtok dolgozni. ők ugyanis a jövőbe látnak és ezért a picsájukat is kinyaljátok.
Aki Én
@division Szandi: :) Akkor vitatkozz Szandi.
karma1
@division: 21.59-re: Na latod, akkor a tomjenzsotinak AZZAL kellett volna foglalkoznia, hogy HATARON BELUL oldjanak meg egy csomo letezo problemat, de o (is) lexarja ezt magasrol, es a kilora megveheto sunyi romanoknak osztogatta esz nelkul az allampolgarsagot, ugy, hogy meg az allando lakcim adasaval is segitett nekik.
Amig az orszagot belulrol (is) rongaljak a kezelhetetlen tomegek, addig egy magyar allamferfinak, politikusnak kutya kotelessege azokkal a csak magyar allampolgarokkal foglalkozni.
Szoval ez a bejegyzesed nem egeszen helytallo. Az igy , csalassal megszerzett allampolgarsag viszont feljogositja majd oket a nyugdijkorhatar eleresekor a magyar , magasabb nyugdijra is.
division
@Aki Én: Szűnj meg közgazdász tanonc.
division
@karma1: Ha csalás akkor fel kell jelenteni a csalókat. Várom majd.
karma1
@division: Tudod jol, hogy arrol beszelek, amikor az allampolgarsagi papirok megszerzesenel maga az ugyintezo ajanlotta az "ujmagyar" allampolgarnak, hogy nem baj, ha nincs meg allando bejelentett cime Magyarorszagon, ok majd azt is biztositanak neki.
es lam, mar gyanus is lett, hogy a nehany lakosu Kislodon vagy hol egy-egy cimre szazak vannak bejelentve...Mert ugye az normalis, ha egy 2-3 szobas , lelakott vagy eppen uresen allo haz lakcime't erre hasznalja fel a hatalom.
Aki Én
@division: Szandikám! Ugyan olyan hisztis vagy, mint anno.
Ünnepek jól teltek?
Mézike
@karma1: itt a határszélen már hirdetik a lakcímeket..., pár ezer forintért bárkit bejelent a tulaj ideiglenes azaz mostmár tartózkodási helyként. ha 8-10 "lakó" van az már egy százas.
hetöndöe
Büdös ,vérszívó tetvek,rohadék Qrbáncsicskák a mi pénzünkből.
division
@Aki Én: Nagyszerűen, közgazdász tanonc.
Desischado
A cikk tökéletes! ÉS nekem is ez a véleményem. Ott szavazzanak ezek a az élősködő férgek, ahol laknak! orbán csicskái, a mi bőrünkre! Szemetek! Fujj, de utálom őket! justpaste.it/1euyq

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.