“a magyar gazdaságot lehet működtetni uniós források nélkül, a gazdaság motorja nem az uniós pénz, hanem a magyar dolgozó emberek…” Hazudta ma reggel Orbán Viktor a rádióban. Élőben a kutya nem volt rá kíváncsi, de azért tudja a véglény minden szavát lesik. Amit mond annak értelme nem sok van, és ez arányosan annak valóságtartalmával is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a kijelentés nettó  hazugság és ezt Orbán Viktor is tudja jól. Tényekkel és adatokkal bizonyítható, hogy az uniós források az ország lélegeztetőgépeként funkcionálnak. A gazdasági növekedést az uniós forrásoknak köszönhetjük, a fejlesztések és beruházások hatalmas százalékban az Európai Unió támogatásával valósulnak meg. A pénz beáramlása olyan mértékű, mely a világháborús Marshall segély óta példa nélküli. A 2016-ig nem kevesebb, mint 10 000 milliárd forintnak megfelelő euró érkezett Brüsszelből, mely napi
átlagban 2.2 milliárd forintot jelent.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/6rRfG0aUF591B88ls.png
A fenti ábra (2016 első negyedév) a tökéletes bizonyítéka annak, mennyire is hasít a hazai gazdaság az Unió pénze nélkül. Jól látható, hogy a térség egyértelműen legnagyobb veszteseként 0.8%-os GDP csökkenést sikerült elérnünk. Ennek oka pedig nem más, mint hogy a fent jelzett negyedévben az Unió nem utalt forrásokat a magyar állam számára. Ezek nem találgatások, hanem tények. Olyan tények, melyekkel Orbán Viktor is tisztában van, mégis
belehazudik az éterbe, hogy folytathassa harcát Brüsszellel szemben.Nincsenek itt saját lábak, kedves Viktor. Sem önmagától működő gazdaság, melyet olyannyira szeretnénk. Egy lélegeztetőgépre kötött, élet és halál között lévő Magyarország van, melynek életben maradását Brüsszel finanszírozza. A kérdés már csak az, meddig. A számla ugyanis egyre magasabb, a betegség pedig egyre jobban elhatalmasodik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az Unió pénze nélkül nem maradna más, mint a megszámlálatlan üres stadion, az értelmetlen tanösvények és kilátók sokasága, miközben az építkezések és fejlesztések szinte teljes mértékben leállnának. Nem lehetne pozitív GDP mutatókkal hencegni és nem lehetne karácsonyi Erzsébet-utalványokat osztogatni a nyugdíjasoknak, ugyanis nem lenne miből.
Orbán fentebb említett kijelentése pont olyan, amilyet egy kommunista vezetőtől várnánk. Ahelyett, hogy elfogadná a fájó valóságot, az egyszerű munkás érdemeinek dicsőítésével próbálja arról elterelni a figyelmet. Elhitetve egy réteggel azt, hogy az ő munkájuk gyümölcse érett be akkor, amikor gazdasági növekedést ért el az ország. Ez azonban messze nem így van, hiszen ezeknek a munkásembereknek a munkája az uniós beruházásoktól függ.
Orbán Viktor büszkélkedhet, hogy az országnak nincs szüksége IMF hitelre, de ennek oka nem a kormányzat csodálatos unortodox gazdaságpolitikája, hanem az uniós támogatások megérkezése. Lehet továbbra is elmúltnyolcévezni – még ha az ebben az esetben konkrétan a Fidesz kormányzását is jelenti – de a valós uniós támogatások 2012 óta érkeznek az országba jelentős mértékben. A Fidesz az elmúlt 5 évének sikereit nem saját magának, hanem az uniós forrásoknak köszönheti. Az, hogy az IMF hitel helyét az uniós támogatások vették át, nem az
Orbán kormány érdeme, így hát nincs is mire büszkének lenni.
Peller Anikó
Miért, miért, hát a stadiomokat akkó mibő épíccsük. Mer az EUs támogatást már úgy megszoktuk lenyúlni és a nyuggerek is elvesznek a stadiomoktól havi 200 milliárd (= 200 000 000 000) forintot. Ezért kell a paksi hitel és a kínai hitel is mert a nyuggerek megtakarított pénzét ugye már rég lenyúltuk. Az aranyhoz sem fordulhatunk már, mer az sincs, de a vizatartalom is elapadt.

Köll az a sok adó, na, dögöljetek meg.
Eladott Ország
topceg.info/content/nav-szamlaszamok-es-adonemek-2017-ben-ervenyes-jegyzeke
NAV SZÁMLASZÁMOK ÉS ADÓNEMEK 2017-BEN ÉRVÉNYES JEGYZÉKE
Mint látható, jóval több mint harmincféle asdó és ehhez még párosul a világ legmagasabb 27 % ÁFA-ja.
qxy
Ez van kérem . Amíg az állami számvevőszék, a jog az igazság a Fidesz oldalán áll addig csak nekik szabad lopni csalni. Megoldás?
akik ezt engedik falhoz állítani.
papa.49
Ez a tetű melóst még csak nem is látott, ő csak főosztályvezetőtől felfelé lát embereket, a melóst esetleg undorral megszemléli, mintha csótány lenne, pedig az IGAZI KÁRTEVŐ PONT Ő, A PONDRÓ, HÁJAS TETŰ !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.