Az Euronews aktuál-politikai magazinja, az Insiders Magyarországon forgatott, mely egyre inkább szembe megy több európai állammal és a brüsszeli intézményekkel is. Az ország nem hajlandó menekülteket befogadni, hogy csökkentse némileg a Görögországra és Olaszországra nehezedő nyomást. Kritikusai szerint apránként lebontja a demokrácia alapjait. Többen vádolják azzal, hogy korlátozza a sajtó, és a civilszervezetek szabadságát, miközben táplálja a jobboldali mozgalmakat. Erről beszélgetünk Schöpflin Györggyel a Fidesz EP-képviselőjével, valamint Judith Sargentini holland EP-képviselővel, az Európai Parlament vizsgálóbizottságának tagjával, amely testület azt szemlézi, megsértette-e Magyarország az uniós alapelveket.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aprankent bontja le a demokraciat??? Uthengerrel, atombombaval, kensavval, barmivel, amivel pusztitani lehet...
Ilyen aljas vezetoje nem volt meg soha Magyarorszagnak.

A felelmet pedig , mint olyat - csak o plantalta az emberekbe, egy nyomorusagban elo idos, falusi neninek vagy bacsinak totalmindegy, hogy egy magyar cigany, vagy egy sziriai menekult, vagy eppen orban viktor rabolja ki oket egy-egy aszocialis intezkedesevel, uj adojaval, vagy egy eszetlen intezkedesevel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@advocat: a miniszterelnököd nem Magyarország. Csak az a képzete, meg azé a másfél millió nem gondolkodó nagynemzethy magyarnak
nevemnick
@karma1: nem mindenki fél. Majd megtudják időben. A közvélemény-kutatás csak smafu, a rablóbanda kiszolgálása.
Pálinkás Pál
@karma1: Nos...tehát te is látod a problémát..nem kell ide a cigány mellé még egy ingyenélő fajta!!!
Perwool
A beengedésre az Európai Alapjogok Chartaja és az Emberi Jogok Európai Egyezménye kötelez . Amire ezek nem köteleznek, hogy meg is adjuk nekik a menekült státuszt.
.
karma1
@Pálinkás Pál: Soha nem allitottam azt, hogy nincs ciganybunozes. Pont annyi koztuk a bunozo - najo, legyen Neked karacsony: egy kicsit tobb - mint a "magyarok" koreben. Csak lehet, hogy mas te'ren . Mig egy cigany kajaert, piaert bunozik, addig a magyar ott ul a Parlamentben, es "fehergalleros" bunoket kovet el.
Viszont botor dolog mindenkit, egy nepet egy kalap ala venni, mert olyan nem letezik, hogy a ciganyok kozott 100 % a bunozo, a migransok kozt 100 % a terrorista, a feherek meg 100 %-ban Einsteinek lennenek...
Pálinkás Pál
@karma1: senki nem beszél 100 %-ról...csak tudod amikor az ember rablásról..lincselésről,véres "két család közti problémáról" hall...nagy találati arányban meg tudod mondani az elkövető származását! és ugyan ez a helyzet a terrorcselekményekkel is...azoknak 90%.át muszlimok követik el! és mivel,ahogy te is mondod,nem lehet előre tudni..pont ezért egyet sem kell elfogadni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.