Inkubátorházra, versenyuszodára és kézilabdacsarnokra közel 30 milliárd forint állami támogatást hagyott jóvá a kormány Szegednek - derül ki a Magyar Közlönyből. A Magyar Közlönyben megjelent határozatok kiemelik, hogy a beruházások a Modern Városok Program keretében valósulnak meg. Épülhet a szuperlézer Szegeden Az első beruházás az "ELI" Science Park területén kialakítandó Inkubátorház fejlesztése lesz, ehhez a 2019-es költségvetésből 500 millió forintot hagyott jóvá a kormány. A második projekt egy 10 pályás, 50 méteres versenymedencét, egy 25x15 méteres bemelegítő medencét és egy 20x12,5 méteres tanmedencét, valamint a szükséges infrastruktúrát tartalmazó új versenyuszoda lesz. Ennek a költsége 10 milliárd 642 millió forint. Az idei költségvetésből 508 milliót, a jövő éviből 4 milliárd 546 milliót, míg a 2019-esből 5 milliárd 588 millió forintot hagyott jóvá a kormány.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
botka NERtárs hamar megkapta a jutalmát
Sziszifusz
@Equus: 07:29
Kívánok neked is, békés, boldog karácsonyt.
Equus
@Sziszifusz: Köszönöm. Neked is boldog karácsonyt és mindenkinek, akit szeretsz.
papa.49
Ez azért még nem biztos a dátumok szerint ez csak a jövő, azt pedig már a ,,Doki,, is megmondta ,,a jövő nincs megírva, az változhat,, )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.