A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési programját megvalósító Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány ételt osztott a budapesti Blaha Lujza téren. A fotókat az MTI készítette.

Ekkora tömeg állt sorban ingyen ételért a Blaha Lujza téren

Ekkora tömeg állt sorban ingyen ételért a Blaha Lujza téren

Vasárnap reggeli sajtóbeszámolók szerint reggel hat órától kezdve álltak sorban a rászorulók a fél kilenckor kezdődő ételosztásra. A 444.hu képes beszámolójában tömegről, tömött sorokról írt.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ez is a Soros műve. Nyilván pénzt adott a zembereknek a sorállásért, mint a zorbán a bértapsolóinak. Különben miért is hagyták volna ott a wellness szállót?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
ez is a Soros műve. Nyilván pénzt adott a zembereknek a sorállásért, mint a zorbán a bértapsolóinak. Különben miért is hagyták volna ott a wellness szállót?...
ila51
@Equus: galád módon rontják a zorbán statisztikát
Eladott Ország
Miután a szegénységi küszöböt eltörölték, mert amit nem mérünk, az nincs, most éppen azon ügyeskednek, hogy miniszteri rendelettel tüntessék el az utcákról a nyomort, az éhezést, a kilátástalanságot. Ami egyébként sem létezik, mert a Hegedűs Zsuzsa-félék megmondták, hogy nincs. Geciputtonyék most azon ügyködnek rendületlenül, hogy civilek és politikai pártok ne, kizárólag állami, önkormányzati és egyházi szervezetek kaphassanak területfoglalási
engedélyt ételosztás céljából. A ki tudja melyik jódolgában unatkozó aljadék agyából kipattant
horogkeresztény ötlet nem előzmény nélküli, végül is dübörög a kampány, a jobban teljesítéssel összeegyeztethetetlenek az egy tál ételért kígyózó sorok: több civil szervezet is arról számolt be, hogy hónapok óta nem kapnak területfoglalási engedélyt. Ezekhez a civilekhez tartoznak a Heti Betevő kezdeményezés aktivistái is, akik engedély hiányában magánterületen kénytelenek főzni és ellátni a rászorulókat.
papa.49
Szégyenheti magát a vigyorgó balfaszok kontár kormánya !!!
peterkelemen
Ezek a mocskos Soros szervezetek . Ejnye-bejnye már megint ármánykodnak. Magyarországon nincs szegénység hisz sikert-sikerre halmoz Orbán és csapata. Na ilyenkor láthatja a sok elvakult barom, hogy mennyit hazudnak Orbánék napi szinten. Az Orbán vezette Magyarországon nyomor van a köbön és egyre nagyobb lesz amíg azaz aljas geci el nem takarodik a bűnbandájával együtt!
csipetke
Ez Magyarország.Valaki elküldhetné ezt a képet Hegedűs Zsuzsának a sorbanálló rászorulókról,hogy többezren álltak sorba csak itt,ezen a helyen,és ki tudja,hogy az országban még hány helyen osztanak ételt a rászorulóknak,akiknek nagy valószínűséggel csak ez az étel van karácsonykor.
quadrocopter
Magyarország erős, büszke európai ország" - És most az erő, a büszkeség és az európaiság áll sorba!
A sunyi piszkos úristeneteket!
Yoda69
Evrol evre hosszabbodik a sor. Pedig az atlagberek emelkednek. Akkor hogy is van ez?
two steps from hell
Az egész magyar kereszténység szégyene - Erdő Péter bíborossal az élen, és Németh Sándor karizmatikus farizomarcúval bezárólag -, hogy a Krisna-tudatú hívők ételosztásához, még összefogva sem tudnak hasonlót produkálni. sem mértékében, sem minőségében, sem szeretet közeli élményben.

És ezt a szar utánzat - Made in China - kereszténységet kéne megvédeni?

"Minek nevezzelek?"
Mondjuk, Kr.u. 325-től, 666-nak.
Desischado
Nem értem, ha annyira "hasítunk", akkor miért van ennyi rászoruló?
desiro
Mind ez csak a Blahán, ezen kívül is osztanak ételt sok helyen.
magyarbakancs
A kormánypárti médiában erről nem volt szó!
Csak migránsozás,sorosozás,és dicsőítés.Szeretném egyszer valamelyik kormánypárti politikust,seggnyalót ott látni ételt osztani ,vagy sorba állni.
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, a zemberek már hajnaltál sorban álltak először a szalagért, majd az ételért. Ha valósan értékelné a helyzetet, akkor a narancsköd nem homályosítaná el a látását.
lusta
@Shikari: Ezek min d ugyi a potya miatt mazochista módon azért a kis meleg ételért álltak már hajnalban sorban.
www.facebook.com/etelosztas/photos/a.112308185469065.9566.104080136291870/1782043918495475/?type=3&theater
Biztos Soros tévesztette meg őket azt terjesztvén, hogy laptopokat osztogatnak.
division
@Shikari: Szinte bármelyik országban lehetne ilyenek szervezni, itt ugye közeleg a választás, lassan semmilyen adu nem lesz már az ellenzék kezében, amit ők is nagyon jól tudnak. A vesztesek egyik utolsó kapálózása.
kukac50
A Fidesz jobban teljesít! Ez jelzi Magyarország gazdasági életszínvonal béli teljesítményét!
A gödör alján az ország,hiába fényezik magukat a politikusok!
Borsodi
Magyarországon egyre jobban élünk,ezt köszönhetjük kormányunknak de főleg Miniszterünknek aki mindent megtesz a Magyar népért.hogy napról napra élhessen.
nevemnick
Ha nem lenne karácsony, akkor kedvem lenne elküldeni melegebb éghajlatra ezt a három hozzászóló, orbánímádó ilibsit, de most csak azt kívánom nekik, hogy 2018-tól legyen helyük a sorbanállók között.
Amúgy meg rohadjatok meg.
qxy
De remélem Orbán és Lőrinc barátnak van mit aprítani a tejbe? Mert nem venném a lelkemre ha nem.
Ha netán elolvasná Orbán valamelyik bérence.- Én is kívánnék valamit a miniszter úrnak. Igaz neki nem tetszene de egy országnak tennék jót.
division
@Eladott Ország: Nagyon hiteles kép, de még a tévében sem mondták be. Aktuális, megtörtént linkeket kérnék ha lehet, az álmaid nem érdekelnek:-))
division
@Borsodi: Azt ahogyan élnek az emberek elsősorban maguknak köszönhetik, nem kell mindent másokra fogni folyton.
verőce21
A Krisna tudatú hívek miért osztanak ételnek nevezett löttyöt a keresztényeknek?
Nem szánalomból, abban biztos lehet mindenki. Számításból? Toborzásból? Életmód népszerűsítésből? Gondolkodásmód megváltoztatásból? Más életforma kialakítása érdekében? Más Istenség imádása miatt? A terményeik megrohadnának különben? Szükségük van újabb ingyenes munkáskezekre? Legyenek újak kiknek a lelkei fölött uralkodhatnak?
Termékbemutatót tartanak? Kiknek? Akik azért jutottak az élet perifériájára mert haszontalanok? Élhetetlenek? Nem tűrnek semmilyen rendet, rendszert, rendszerességet maguk körül? Álhatatlanok, nem tudnak betagozódni semmilyen életformába? Mindig a társadalom peremén élnek, bármilyen a társadalmi, politikai berendezkedés? Mindig tehetetlenek? Mindig Ők állnak sorban a segítségért? Mindig rászorulók? Mindig elégedetlenek? De elsők lennének az anarchiában? Kinek tudnának segítségére lenni, akarnak-e segítségére lenni valakinek?
Az elesetteknél azért többek, mert önállóan el tudnak menni a potyáért. Akkor szabad-e segíteni nekik?
JAJMÁR
A Krisnásoknak szívesen adományozok, mert tudom, hogy jó helyre kerül, nem költik másra, pláne nem saját magukra. Nem szánalomból segítik a szegényeket, hanem együttérzésből, ami a hitükből fakad. Ezt a fajta segítséget el lehet fogadni.
Köszönet nekik.

(Persze mindenki magából indul ki, amikor a képeket nézi, vagy ételosztásról hall. Sajnos vannak a manipulálók, akik mindenben manipulálást látnak, hiszen a hazug ember mindenkit hazugnak, a tolvaj mindenkit tolvajnak, az aljas mindenkit aljasnak tart.)
Borsodi
@division: Valóban részben magunknak nagyban kormányunknak.Ahol munkából keservesen lehet megélni ott valami nincs rendben.
division
@Eladott Ország: Köszönöm a fényképedet, hát nem csodálom hogy haragszol mindenkire:-))
nevemnick
@Shikari: (ma10:58) biztos vagyok benne, hogy jóval több eszem van mint neked, mert eddig sem foglalkoztam a hatalmon lévő, vagy a volt kormányok seggének ápolásával, mint ahogy itt te és egykét haverod teszi.
division
@Eladott Ország: Azért nem semmi sötét ember vagy te, hány diplomád van? :-))
division
@nevemnick: Senki nem a hatalmon lévő kormány seggét ápolja aki szerint jó irányba halad az ország, ebben óriási tévedésben vagy.
division
@nevemnick: Mészárosok voltak, vannak, lesznek, azt kell nézni amit tesznek ezen kívül. Tudom, nem mindenkinek jó ez, de van akinek soha semmi sem jó és mindig másokban keresi a hibát.
nevemnick
@division: nem csak a mészárosokról és saját lábon állókról van szó, hanem az ország keleti és déli megyéinek, a közel 35-40%-ban elmaradott részeiről, és az ott élőkről. Ezekről a területekről a kormány kivonult, gazdaságilag egyáltalán nem fejleszti őket, holott mezőgazdaságilag fejlett térségek voltak. Az eus pénzek ezekbe a térségekbe csak csordogálnak, azt is csak borosgazdák (pl. a villányi kirúgott parlamenti képviselő) és a mezőgazdasági területeket a támogatásokért (nem) művelő aranykoszorús pártkatonák ,,létfenntartására" szolgál. És hiába jössz nekem, hogy így a libsik, meg úgy a komcsik, itt volt a közel nyolc év alatt, hogy bizonyítsanak. (úgy ahogy 2010-ben nagy pofával előadták)
Szegénységi statisztikák eltörlésével, a lemaradott térségek helyzetének ,,elfelejtésével" csak kozmetikázzák a ,,Magyarország fejlődik" című szlogent, miközben minden sz@rrá megy.
Erről van szó.
division
@nevemnick: Én az ország Dél-Keleti részén élek, kétségtelenül elmaradottabb mint a nyugati rész, Budapest, de azért akkora nagy baj sincs. Az mondjuk tény hogy nem a kormánytól függök.
nevemnick
@division: én sem függök senkitől sem, csak eléggé elkeserít az, hogy látom az ismeretségi és baráti köreimben a rájuk rótt kilátástalanságot
division
@nevemnick: Lehet, de hidd el nekem sokan maguk tehetne róla és eszükben sincs kitörni belőle. Ezt az országot sajnos a történelem csak sújtotta.
two steps from hell
@division: A dél-dakota, próbál konszolidáltnak tűnni.
Van 15 diplomád?
Vagy legalább 125-ös IQ-d?
Ott, valahol dél kelet-középnyugat-észak és délen - ahol nem függsz a kormánytól?
Ahogy a dél-dakota próbál középnyugaton vállalkozni.
Mert vállalkozni, azt kell.
"Ahogy én vállalkozom, nem vállalkozik úgy senki." - mondja dél-dakota középnyugaton.

Építse ezt a beteg faszparaszt béna "-nyikek" rendszerét tovább, akinek két fideszes anyja van.

Hányok tőletek!!!
division
@two steps from hell: Nekem nem csak diplomáim vannak hanem tudásom, szakmai rálátásom is ami kiemel a diplomások közül. Tulajdonképpen vállalkozó sem vagyok, de ezt te úgysem fognád fel.
Mindenesetre ha egyszer titán fogbeültetésed lesz (többek között) akkor köszönd meg nekem hogy létezik ilyen.
two steps from hell
@division: Köszönöm!
Mit?
Hát a puszta léted,
Miért?
Miért ne?
A szolgáltatásod túl van árazva- erősen.
Szóval inkább jó minőségű fogkrémmel, fogkefével fogat mosok jól, naponta kétszer, és akkor nem kell banális-bináris Paks kettőt beépíteni a számba.
Szóval, kell Q sok fát, Q gyorsan, Q-ra feleslegesen kivágni nálad, vagy a környezetedben.
Az ajánlásom: Még sosem vágtam ki fát, de a Spektrumon eccer már láttam, hogy mások hogy vágják ki a fát.

A legjobb, ha a gyökerétől szüntetjük meg a problémát. Szerinted is?

hirtv.hu/sznobjektiv/a-tiz-legalavalobb-komment-2434317
csipetke
Itt legalább láthatták a külföldi túristák is,amit a kormány kommunikál,miszerint nálunk megszűnt a mélyszegénység,dübörög a gazdaság,és az emberek azért álltak sorba az ételosztásnál,mert rohadtul unatkoztak otthon.Persze hogy el akarják pucolni a Blaháról a dolgot,mert ott túlságosan szem előtt van.Azon se csodálkoznék,ha a Krisnások valami Bivalybasznád-alsói kis tanyára kapnak majd engedélyt jövőre az ételosztáshoz.
division
@two steps from hell: Miért is kell nekem okos emberekkel itt vitatkoznom...
Rockxy
Az ellenzéknek se esze, se pénze, egy ilyen osztogatáshoz?
Akkor most a krisnásokra fognak szavazni a szegény népek?
Eladott Ország
@division: tegnap, 23:37 ; Különösen, ha ilyen fideszes etalon van közünk, mint te ,aki (Lenin) mondta tehát...
kokopelli
@csipetke:...tulképpen a külföldi túristáknak ez már nem meglepetés,mert a nyugatra
menekültek elmesélik a helyieknek ,hogy miért is "emigráltak"! Nem kalandvágyból! ;-)
lusta
@kokopelli: A kalandvágyók itthon maradtak.
kokopelli
@lusta: ...de nem hiszem,hogy élvezik! "Mama,én nem illyen kalandot akartam!" ??
Én Orlando-t vagy Anaheim-et ajánlanám nekik! ;-)
nevemnick
@Shikari: nem vagy te egy olyan ,,nagy nemzethy hazafi" csak mert annak képzeled magad, mert ha egy illegitim kormányt támogatsz, aki eladja az országot és polgárainak többségét a hatalomért, akkor te sem vagy különb a pszichopata imádottadnál.
nevemnick
@Shikari: Hitler és barna ingesei is így kezdték. Mindenki hazaáruló volt, aki nem értett egyet velük, tehát egy rohadt náci vagy kicsi huszár.
kereső
@Shikari: milyen elveid vannak Neked? Azért a szabadságért harcolsz,amit orbánnal karöltve pusztitotok el .Ja,tudom már! Én balga, végül is te is liberális vagy, merthogy azoknak fontos a szabadság.Vagy nem?
nevemnick
@Shikari: én sem olyan balfékekkel mint te. A hazaárulást a ti fajtátok és pártotok követte el az utóbbi közel huszonnyolc év folyamán.
Pár nap múlva már biztos, hogy erős hascsikarással fogtok összejönni hetente a kis náci gittegyleteken: ,,mi lesz ha mégsem?"
nevemnick
@Shikari: ne erőlködj, mert még a végén infarktust kapsz. A te fajtád fő jellemzőét már leírtam, de utoljára egy szóban összefoglalom, hátha így jobban megérted: nemzetszocialista.
A beképzelt faji felsőbbrendűségetek, ,,életteretek" így vagy úgy de hamarosan szűkülni fog.
nevemnick
@Shikari: ne erőlködj, mert még a végén infarktust kapsz.
nevemnick
@Shikari: én? Egy kicsit olvass vissza te nemzetis, aztán rájössz, hogy elég bugyuta származéka vagy a fecalicus táborának.
Kár nyűglődnöd.
nevemnick
@Shikari: röhögnöm kell rajtad. Az okosságot csak az hangoztatja magáról, aki nincs tisztában az agyi kapacitásával.
Na szevasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.