"A menekülő szent család nyomdokait követik a mai világban. " A szent család menekülését a mai világban otthonukat és hazájukat elhagyni kényszerülő milliókéval hasonlította össze Ferenc pápa Szenteste mondott homíliájában a Szent Péter-bazilikában zajló szentmisén. hirdetés A katolikus egyházfő kijelentette, a népét, otthonát, földjét elhagyó Szent József és Szűz Mária nyomdokait követik azok a családok, az a több millió ember, aki akaratán kívül hazája és szerettei elhagyására kényszerül. Ferenc pápa azt mondta, a gyermeküket váró Józsefnek és Máriának nem volt sem kényelmes, sem könnyű az útja: "szívük tele volt reménnyel a születendő gyermek miatt, lépéseikre viszont az otthonukat elhagyni kényszerülők bizonytalansága és veszélyérzete nehezedett". A mai világban a menekülésre kényszerülők is tele vannak reménnyel a jövőre nézve, de gyakran az egyszerű életben maradásért hagynak hátra mindent és kelnek útra, mivel "túl akarják élni korunk Heródeseit, akiknek hatalmuk...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Miközben a tébolyodott és aljas Orbán igét hirdet karácsony alkalmából >> nepszava.us/orban-iget-hirdet-karacsony-alkalmabol/
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Mert szerinted ez a vénember mondja a frankót mi???Kívánok nektek szép új világot az Afrikai csürhével,csak lehetőleg jó messze azoktól akik nem akarnak velük élni!!!
Kopácsi
Ezt a vén gazembert is megvették mint a merkeléket kilóra! meg kell ölni a picsába!! Aztán nem pofázik többet! Meg látjuk a kötélen tényleg az Isten küldötte e??Mert ha az akkor túl éli!!
quadrocopter
Kedves fosókák, szenvedők és rettegők, ez pedig most a "Ferenc-terv"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.