Talán ezért is látták időszerűnek, hogy lehetőleg ne a Blaha Lujzáról elnevezett téren legyen jövőre az ételosztás. Ott ez nagyon feltűnő. Azért persze lehet. Még. Valahol másutt. Ahol nincs annyira szem előtt. Ahogy a hajléktalanság ellen sem az okok mérséklésével gondoltak szembe szállni, hanem a hajléktalanok kitiltásával. Ne is lássák. Ahogy a szegényeket se. Mert bánccsa a naccságosék szömit.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyértelmű, mi ezzel a kormány célja. Nem szeretnék, ha a köztereket éhes emberek kígyózó sorai lepnék el, miközben az ország – szerintük – erősödik. Egyszerűen nem mutatnak jól az éhezők a Fidesz-KDNP kampányának hajrájában, melyet eddig is hazugságokra építettek fel. A kormány csúcsra járatja a nem létező problémák, problémaként történő kezelését, miközben a valós, létező problémák meglétét minden fronton tagadják. Van Soros-terv és van elnyomó Brüsszel, viszont nincs egyre növekvő szegénység, és nincs kilátástalan jövő. A kormány letudja annyival, hogy nincs és kész, aki szerint meg van, az Soros katonája és ő is a Fidesz-KDNP megdöntésén, valamint a kerítés lebontásán dolgozik. A hatalomnak nincs valós válasza semmilyen égető problémára, ugyanis a kérdést vagy elhárítják azzal, hogy a kérdező fél hülye, vagy egyszerűen Soros. Miközben milliárdokért harcolunk egy nem létező ellenséggel (vagy többel) amolyan Don Quijote módjára, addig a valós problémák felzabálják az országot.
Ameddig a jóléti intézkedéseket a háttérbe szorítva kerítésre, kormánypropagandára és stadionokra költünk közpénzmilliárdokat, addig ne csodálkozzunk, hogy a fél ország nyomorog. Ez azonban addig nem érdekli a regnáló hatalmat, ameddig ezek az emberek – vagy legalábbis egy részük – továbbra is a Fidesz mellett teszi le voksát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Nem az ételosztással van a baj, hanem annak bemutatásával...mindenki másként magyarázza.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Az ételosztás tényszerűen megtörtént. Tényszerűen a krisnások tartják évtizedek óta. A tömeg tényszerűen nagy volt. Ergo: sokan vannak rászorulva. Ergo, az egyetemes jólétről szóló kormányprpaganda üres halmaz.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...a tény hogy a krisnások kisajátították...és mert az igaz hogy jót tesznek az még nem igaz hogy jót is tesznek.
Az igaz hogy sokan rászorulnak ...de nem csak ekkor és nem mindenki...
A jótét nem reklám...és a reklám ne jótét.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A tolvaj kinevezte magát vagyonőrnek. Valahogy a nyugdíjasok nem elég hálásak a sok jóért (Bözsiuti, nyugdíjemelés, ha a számok úgy vannak) és hullanak, mint a legyek. Aki meg nem hullik, az elhúz a vérbe. De nyugodjon meg mindenki, mert többségében a rohadék liberálisok és egyéb hazaárulók mennek el. Persze néhány orbánhívő is, de azok onnan a távolból is nagyon szurkolnak népünk nagy vezérének. A többiek lehet, hogy nem annyira szurkolnak, de legalább nem itt rombolják a közmorált.
youtu.be/GSP81Che1X0
Csizmás Kond
..@Eladott Ország: ...ez egy majmolás...de ha neked ez tetszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.