A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a napokban kézbesítik a miniszterelnök levelét a határontúli magyaroknak. Újra levelet küld a miniszterelnök a határon túli magyar állampolgároknak, és most arra bíztatja őket, hogy regisztráljanak, majd vegyenek részt a jövő évi választásokon – tudósított a keddi RTL Híradó.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S hol van ilyenkor az ÁSZ

ha már a derék alkotmánybírák az egészet elfelejtették elmeszelni

Az RtlHíradó számolt be kedden este, hogy „A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a napokban kézbesítik a miniszterelnök levelét a határontúli magyaroknak. Újra levelet küld a miniszterelnök a határon túli magyar állampolgároknak, és most arra bíztatja őket, hogy regisztráljanak, majd vegyenek részt a jövő évi választásokon”.
Mint tudjuk az egész dolog alapvetően bűzlik. Azon része, hogy már a szavazati jog megadása is minimum véleményes (annyi más módon lehetne gesztus gyakorolni), de az igazi a levélben szavazás, ami durva. Pláne úgy, hogy ebből az országhoz valódi kötődéssel rendelkező lakosokat megfosztja ettől.
A bejelentés azon része, hogy „a kormány 204 millió forintos költséggel számol.” minimum tüsszentésre kellene ingerelje az Állami Számvevőszék az ilyen csalásokra újabban igencsak érzékeny orrát! =))
RonaGyuri
A 444.hu olvasta a levelet:
"„a szűkösség évei után most a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik ... nemcsak Magyarországon, hanem az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják majd a jövőt"
karma1
@RonaGyuri: Meg egy igazi francia sovinisztat se hallottam, hogy annyira verje a mellet a nemzete felertekelesere, hogy azt mondja, hogy a jovot a kovetkezokben franciaul fogjak irni ... Mekkora agybaj kell ennek a leirasahoz???
Es vajon mekkora barna nyelvenek kell lennie a korulotte serteperteloknek, hogy egy ilyen tipusu megjegyzest levelben leirjanak, es kulfoldre kuldjenek???
Ez mindennek a teteje, a magyarok legmelyebb megalazasa, lenezese...
Nemzethy agyhalott,... Inkabb menne a szabojahoz egy muszaj-kabatkat varratni...
peterkelemen
Egyébként se a határon túliak, se a kinti dolgozó magyarok ne szavazhassanak! Amelyik kint dolgozónak meg annyira fontos az vegye a fáradtságot és jöjjön haza szavazni. Ha meg nem fontos, akkor ne akarjon szavazgatni. Csak és kizárólag a Magyarországon életvitelszerűen itt élő, adótfizető állampolgárok szavazhassanak. Amelyik párt nem ezt támogatja azok mind hazaáruló, aljas gazemberek! Éppen olyan hazaáruló, aljas gazemberek, mint a határon túli Orbán-szavazók. Csak felhívnám a figyelmet, hogy még a DK sem támogatja ezt amit ide beírtam így ne példálózzanak Gyurcsánnyal sem, mert ő is egy sunyi gazember. Orbánnal közösen baszták tönkre az országot. A két cimbi akik anno KISZ-titkárok voltak, Orbán meg besúgó is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.