A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DIÁKÉSZ) roadshowt indít a nyugdíjasoknak, hogy megismertesse velük a szövetkezeti munka előnyeit – közölte Fiák István 2018 első negyedévében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével közös rendezvényeken arra biztatják majd a nyugdíjasokat, minél nagyobb számban éljenek a lehetőséggel, hogy a nyugdíjuk mellett rugalmas keretek között dolgozhatnak. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a nyugdíjas-szövetkezetek ugyanarra a mintára jöttek létre, és ugyanúgy fognak működni, mint a nyugdíjasok unokáinak szervezetei, a diákszövetkezetek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van persze logika ezekben az intézkedésekben, hiszen a magas munkanélküliséget le kellett szorítani, ehhez jó ötletnek tűnt páros lábbal belerúgni a nyugdíjasokba és a nyugdíj előtt állókba. Akkor valahogy senkinek nem hiányzott a szakmai tapasztalatuk, tudásuk. Akkor sem, amikor néhány évvel a nyugdíj előtt álló, többdiplomás emberek kénytelenek voltak legalja
munkákat elvállalni alamizsnáért, hogy meglegyen a szolgálati idejük és legalább a nyugdíjat megkapják. Most pedig, amikor az oktatási rendszert sikerült hellyel-közzel szétverni, a
munkavállalók – főleg a szakképzett, magasan kvalifikált munkavállalók – tömegével hagyták és hagyják el az országot, amikor már nincs elég villanyszerelő, orvos, ápoló, pincér, szakács, vasutas, hirtelen mindenki felfedezi a nyugdíjasokat. Már nem csak egy tízezer forintos bözsiutalvánnyal akarják kibökni a szemüket, hanem mehetnek dolgozni. Ó, de nagyon megható! Komolyan, könny szökik a szemembe ekkora nagyvonalúság láttán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.