A rendőrség a katasztrófavédelem és az Országos Mentőszolgálat együtt kéri: bánjanak óvatosan a pirotechnikai eszközökkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
be kell tiltani, oszt kész. A gyufát is. Törvényt kell hozni a petárdára. Petárdát csak nemes ember - közönséges nevén fidesz parteigenosse - használhasson, pórnépnek tilos. Tilos továbbá a pórnépnek sziveszterkor is mindenféle lármázás, éneklés, jókedv és vidámság is. Tilos továbbá a pórnépnek a dohányzás, az alkohol és más tudatmódosító szerek, így pl. növényi termékek, mint kávé, tes, marihuána, kát, bétel, kokalevél etc. fogyasztása. Az ezek miatt kieső bevételt 12 másik törvény szabályozza majd, ahol a kapura, kéményre és ablakra hivatott adó pótolja majd.

Addig is míg a TEK megkapja a T 72-eseket BTR-rel járnak házkutatást tartani a rendelet betartása érdekében. Ezt külön törvény szabályozza majd. A tervezet szerint mindenkinek magának kell bizonyítani az ártatlanságát!
Az ártatlanságot bizonyító űrlapot, a szükséges igazolások beszerzéséről postán fogják megkapni az érintettek. A szükséges papírok legyártásához a fairtás megkezdodött a Népligetben és a Városligetben. Előzetes felmérés szerint a Bp-en élő fák nagyjából fedezik a szükségletet, de a néve szóló imakönyvet nem, ezért sor kerülhet más nagyvárosok fáira is. A kormány garanciát vállal arra, h tömjénzsóti vadászterületein egy fa sem lesz kivágva.
papa.49
Köszönjük a pintérségnek, meg a vakondi ivadékoknak a felvilágosítást nélküle hülyén halunk meg !!!
Csak úgy mondanám, hogy hajdanán mi nem ,,hurrá örömkatonák,, voltunk, hanem rendesen kiképzettek, ezektől a szaroktól sokkalta komolyabb ,,pukkancsokat,, is kellett kezelni !!!
Szerintem a ,,tanácsadók,, sírva kúsznának ki a ,,bedöglött,, kézigránátért a lőtéren !!!
Equus
@papa.49: hallottam hírét... :D
Apám ismerőse mesélte - rendőr volt - és a nőknek is volt vmi kiképzési feladatban a kézigránátdobás. A fóhadnagynő, akkor vmi osztályvezető volt, igazgatás-rendészeten, kerek-perec kjelentette, hogy ő nem fog dobni. Mire egy idősebb tiszthelyettes beszólt a lövészetvezetőnek:
- Őrnagy elvtárs! Katika azért nem dobja el a kézigránátot, mert mire leesik lerohad a nyele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.