Minden adott volt ahhoz, hogy valami előrelépés történjen a miniszterelnök úr kedvenc sportágában. Semmi nem sikerült, de ezt nagyon sok pénzünk bánja. Minden adott ahhoz, hogy a magyar foci ismét arany színben tündököljön. A klubcsapatok évről évre rekordösszegekből gazdálkodhatnak. A tao-pénzek a csúcson vannak. Aranyáron vette meg a köztévé az NBI-es meccsek közvetítési jogát. Az Európa-bajnoki szereplés lehetőséget adott arra, hogy a válogatott játékosok eladhassák magukat. Új stadionok épültek/épülnek. És ami Magyarországon igazán fontos, a miniszterelnök szenvedélyesen szereti a futballt. Ehhez képest 2017 a magyar foci legkínosabb éve lett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegyük gyorsan hozzá, hogy eddigi! =)) Lesz ez még így se!
és egy fontos mondat az MLSZ közleményéből: "2010 óta nem volt olyan szövetségi kapitánya a magyar válogatottnak, akinek a havi fizetése elérte volna a 10 millió forintot. "
justhpeter
@RonaGyuri: Ha nem fizetésként kapta, akkor igaza van.
papa.49
Erre költeni már az elmebetegséget jelzi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.