A rendszerváltozás utáni időszak mulasztása, hogy még mindig nem becsüljük meg eléggé azokat a nőket, akiknek a hivatása, karrierje az anyaság – mondta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke. Arra biztatta a fiatalokat, tapasztalják meg, milyen külföldön élni, hogy az ottani életet össze tudják hasonlítani a hazai viszonyokkal. Ezzel összefüggésben arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarországon ingyenes az óvodai ellátás, ingyenes vagy olcsó a gyerekek étkezése, továbbá a családok otthonteremtési kedvezményével önálló lakáshoz juthatnak a fiatalok.“EGY KISFIÚ IGENIS KÜLÖNBÖZIK EGY KISLÁNYTÓL”Az államtitkár szerint mára a “gender-téma” összecsúszott a szexuális orientáció kérdésével, és ez utóbbi a jelentőségéhez képest felülreprezentált probléma lett. "Egy kisfiú igenis különbözik egy kislánytól, vannak fiús és lányos dolgok, természetes és szerethető különbségek a két nem között. Vannak férfiak és nők, és csak az ő kapcsolatukból tudnak gyermekek születni. Ha ezeket a nyilvánvaló...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azanyját ez spiné feltalálta csőben a lyukat ))))))))))))))))))))
Ha nem mondja hülyén halunk meg ???
Így viszont már tudjuk, hogy ő hülye ))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindnatsol
@CsipkeRózsa: A második diplomája után.
namihami
@Shikari: @Shikari: Mindig irigyeltelek benneteket, jobboldaliakat, mert olyan biztosak tudtok abban lenni, hogy ti vagytok a tudás egyedüli letéteményesei.
@mindnatsol: Erről pedig csak annyit: A Dajcsnak is van, az Orbánnak is, a Pálfynak is és így tovább. Bizonyos diplomásokról és nívójukról--ennyit.
SystemError
Annyira ideológiát akarnak csinálni egy tudomány egy ágából, de arra egyik sem veszi a fáradtságot, hogy megértse miről beszél... Persze ez a politikában soha nem szzámított, mert nem a tartalom, hanem a cél a lényeg. Mindenesetre én ilyenkor szoktam a tudatlan magyarázónak mondani, hogy igen igaza van “Egy kisfiú igenis különbözik egy kislánytól” ez hogy jön ide...?:)
mindnatsol
@namihami: Vannak emberek, akiknek nagyon sokat kell tanulni ahhoz, hogy ugyanolyan primitívek maradjanak, mint voltak - vagy rosszabb.
Ha rossz az indulat... a rosszindulat mindent tönkretesz - hiába születtél bele, és/vagy, vagy tehetséges, és/vagy, vagy szorgalmas.
A rossz cél elérésénél már csak a lealjasodás mértéke tesz valakit rosszabbá - hogy ő maga elérje a rossz célt, vagy másokat - nálánál aljasabbakat - segítsen a rossz céljuk elérésében.

Novák Katalin sokszor hunyorog.
Talán a még meglévő kevéske fény miatt, ami megmaradt benne, és ami a szemébe süt, amikor egy egész országot próbál áltatva becsapni. megvezetni - hogy segítse a nálánál aljasabbakat.

Még van fény (és egy kis melegség) Novák Katalinban, de már a legutolsó gyufaszál ég...

www.youtube.com/watch?v=TwVVQnaxZ9w
kokopelli
@kereső:(16:06) Mint a Móricka,aki csak az oroszlánról olvasott a játszás miatt,
és álattanból a "farkast kapta",amire:
"-..a farkas egy nagyon erős vadállat,de az oroszlán az még vadabb és erősebb,
sőt...,na ennyit az oroszlánról! ;-)...ne várj válasz ezektől! Nekik is él-
niök kell valamiből! Igaz mások hátán!
kereső
@kokopelli: nem lehetne esetleg mészáros lölőén,és ne az enyémen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.