A rendszerváltozás utáni időszak mulasztása, hogy még mindig nem becsüljük meg eléggé azokat a nőket, akiknek a hivatása, karrierje az anyaság – mondta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke. Arra biztatta a fiatalokat, tapasztalják meg, milyen külföldön élni, hogy az ottani életet össze tudják hasonlítani a hazai viszonyokkal. Ezzel összefüggésben arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarországon ingyenes az óvodai ellátás, ingyenes vagy olcsó a gyerekek étkezése, továbbá a családok otthonteremtési kedvezményével önálló lakáshoz juthatnak a fiatalok.“EGY KISFIÚ IGENIS KÜLÖNBÖZIK EGY KISLÁNYTÓL”Az államtitkár szerint mára a “gender-téma” összecsúszott a szexuális orientáció kérdésével, és ez utóbbi a jelentőségéhez képest felülreprezentált probléma lett. "Egy kisfiú igenis különbözik egy kislánytól, vannak fiús és lányos dolgok, természetes és szerethető különbségek a két nem között. Vannak férfiak és nők, és csak az ő kapcsolatukból tudnak gyermekek születni. Ha ezeket a nyilvánvaló...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azanyját ez spiné feltalálta csőben a lyukat ))))))))))))))))))))
Ha nem mondja hülyén halunk meg ???
Így viszont már tudjuk, hogy ő hülye ))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Azanyját ez spiné feltalálta csőben a lyukat ))))))))))))))))))))
Ha nem mondja hülyén halunk meg ???
Így viszont már tudjuk, hogy ő hülye ))))))))))))))))))))))))
Nessy
Nobel díjas felfedezés! Egy kislány különbözik egy kisfiútól.
Mit meg nem tudok vénségemre!
A gyermek születéséhez szükség van egy petesejtre és egy hímivarsejtre, valamint egy pipettára és egy petricsészére sok esetben. És milyen jó, hogy van a "lombik program"!
Alapesetben elég egy fiú és egy lány!
Equus
mikre nem jön rá egy fideszes parteigenosse... :O Most tudta meg, h a fiúknak kukija van, a lányoknak nunája és vhogy másként maszturbálnak... Ő hogy szokott vajon?

A szegény külföldön dolgozó magyar fiatalok meg rájönnek, h nem gond, ha vmiért fizetni kell, mert van miből. Hány percet is kell kint dolgozni egy grillcsirkéért és hány órát Mo-n? Hány havi munkabér egy autó odakint és hány évi Mo-n? Hány percnyi munka bére egy gépkocsi átírása kint és hány havi Mo-n?
Köszönjük, drága novák katalin a felvilágosítást.

Ja... még egy kérdés: volt már leszbikus kapcsolata? Nem? Akkor honnan tudja, h az nem jó?
namihami
Kedves Alelnökasszony. (igaz, az őt megillető pártban)
Volna olyan kedves és elmagyarázná ennek a buta népnek, egy ben nekem is, hogy mégis, miben különböznek?
A fiam és a lányom felnevelése után nem fog ártani még némi tudásmorzsa felcsipegetése. Tényleg igaz az, amit a Stallone filmben láttam, hogy : A fiúknak fütyijük van, a lányoknak puncijuk.""
Most világosodott meg a mondat értelme.
KÖSZÖNÖM, 100X IS KÖSZÖNÖM.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Onnan jött rá, hogy Novák Katalin a fidesz új alelnöke. A rang kötelez.
papa.49
@Eladott Ország: Úgy látszik a hülyeség a fütyiszben rangot ad !!!
namihami
@Shikari: Szerinted egy ilyen szintű alelnök és államtitkár az a libsik piszka? Valóban a libsik nevezték ki ezt is, meg a Bencét is, Rezsibuzit, stb., stb.
Akkor ezek kiknek a piszkai?
Nessy
@Shikari: ???
lehet, hogy hihetetlen, de az átkosban is megtudtam különböztetni egy fiú gyermeket egy lánygyermektől. Sőt felnőtt korukban sem kevertem össze a katétert, és a helyét a betegeknél.
Clavigo
Vazzze,,,,, megint egy agyalágyult alelnök.!! kb.,,mint szilárd.
justhpeter
@Shikari: Ha majd egyszer rájössz, hogy mit beszélsz bizony meg fogsz lepődni.
namihami
@Shikari: De csak szerinted. Ez ugyanis egy amerikai (Yale) egyetemen elindított kutatás folyománya.
És a Yale-re sok mindent lehet mondani, de hogy liberális lenne, hát azt nem.
namihami
Véletlenül ráütöttem az Enterre.
Erősen konzervatívnak számít helyi szinten, csak nem bigott. Ott ugyanúgy megtalálható a bigottan katolikus oktató, mint a fanatikus liberális. Mert az az elve, hogy le kell adni mindent és a diák döntse el, alakítsa ki a véleményét.
Ha beleolvasol a honlapjukba, akkor ez neked is ki fog derülni.
hetöndöe
@Shikari: A Gender elmélet 1968-as,most lett hirtelen ellenség,mint Soros.Tényleg ennyire ostoba a te fajtád?:-)
Affelől is vannak kétéségeim,hogy egyáltalán tudod e,hogy miről is hablatyolsz itt?Olvasd el előszőr,ne csak az idióta mantrát nyomjad arról,amiről fogalmad sincs.
Perwool
@namihami: Mi a különbség a férfiak és a nők között?
-A férfiaknak mindig az a farok van a lába között!
dr. prédikátor
és erre hogy jöttél te te hülye picsa???neked mi van a lábad között???
namihami
@Perwool: Lehet, hogy szerencsésnek mondhatom magam, de nekem nem nagyon volt és van a lábam között. Abban a néhány esetben, mikor véletlenül közé került, hát, egy félnapot nagyterpeszben töltöttem el.
Mit mondjak? Nem volt túlzottan kellemes. Remélem, amikor a Mama lába között volt, az számára nem hasonló élményekkel járt.
Nessy
Azt szokták mondani, hogy ami egy kislánynak nincs. azt nagylányként megszerzi!
Eladott Ország
Lássuk a maffideszes hazugságát: "egyértelműen kijelenthető, hogy a magyar emberek toleránsak, nálunk mindenki a saját vallási és szexuális meggyőződése alapján élhet, ezt senki sem korlátozza."
Ezzel szemben a TÉNY: ők maguk (köztük ő maga is) korlátozzák a melegek életét, ő maga szavazta meg a fideszes pártalkotmányt, ami korlátozza.
Fideszes: megszavazza a korlátozást majd közli hogy nincs semmilyen korlátozás és folyatja ki a szájából a büdös hazugságot a cinikus maffideszes...
kokopelli
@hetöndöe: ..nem kapsz választ a marhájától,mert ilyenkor elhúz a gyökér!
"Shikari",az olyan arabos névre emlékeztet! Mintha hallottam volna a volt cé-
gemnél! Olyan közelkeleti! Lehet,hogy ledolgozza a szülei tartózkodási enge-
délyét a FIDESZ-nél? ;-)
kereső
@Shikari: és erről mi a véleményed "vadász"?:Magyarországra érkezik az alternatív jobboldal kedvence, Milo Yiannopoulos újságíró. Yiannopoulos a 2017/2018-as magyar V4-elnökség keretében megrendezésre kerülő, „Európa jövője” című konferenciát fogja megnyitni január 23-án a Várkert Bazárban. A brit-zsidó származású, homoszexuális Yiannopoulos hírhedt provokatőr, a politikai korrektség és a feminizmus kritikusa, kijelentéseivel nagy vihart kavart a nyugati közéletben. Februárig a Breitbart szerkesztője volt, egy, a pedofíliával kapcsolatos, szerinte félreértett megjegyzése miatt azonban elbocsátották.

A konferencia öt fő téma köré fog szerveződni, ezek a következők: a kultúrák összecsapása Európában; migráció, befogadás, Európa jövője; geopolitikai kihívások (az európai hadsereg, a NATO és az európai határok); a mesterséges intelligencia; valamint a Visegrádi Négyek. A konferencián Yiannopouloson kívül felszólal Frank Füredi magyar származású brit szociológus, Götz Kubitschek német jobboldali újságíró, Pascal Bruckner, a francia „újreakciósok” közé sorolt író-filozófus, valamint Szijjártó Péter, Deutsch Tamás és Csányi Sándor is.
kokopelli
@Nessy:
Megmondom már a piciknél hátúlról rájuk nézve ruha nélkül is!
...A KISFIÚ NEM HAJTJA LE A WC TETEJÉT ! ;-))
kereső
@Shikari: mert? A mandiner hozta a hirt.
bencemacska
Szerintem az a különbség, hogy a kisfiúnak kék, a kislánynak rózsaszín a pólyája vagy az öltözéke!
Grafix69
Mennyen a picsába , máshol is ingyenes , sőt még az étkezésük is ingyenes , sőt még válogathatnak is mit szeretnének akár napi lebontásban is. Mit akar ez ?
namihami
@Shikari: Ez a Te véleményed. Másoké pedig másmilyen.
Mondjuk, én a fentnevezett egyetem kutatásait (már csak a hozzájuk képest jóval szerényebb tudásom miatt is), de félve merném ilyen kategorikusan minősíteni. Ott azért nemcsak Matolcsyk vannak.
kereső
@Shikari: nem a genderideologiáról kérdeztelek.Ne játsz "bodónét"!
kereső
@namihami: gondolod,hogy tudja, mi az a Yale?
mindnatsol
@CsipkeRózsa: A második diplomája után.
namihami
@Shikari: @Shikari: Mindig irigyeltelek benneteket, jobboldaliakat, mert olyan biztosak tudtok abban lenni, hogy ti vagytok a tudás egyedüli letéteményesei.
@mindnatsol: Erről pedig csak annyit: A Dajcsnak is van, az Orbánnak is, a Pálfynak is és így tovább. Bizonyos diplomásokról és nívójukról--ennyit.
SystemError
Annyira ideológiát akarnak csinálni egy tudomány egy ágából, de arra egyik sem veszi a fáradtságot, hogy megértse miről beszél... Persze ez a politikában soha nem szzámított, mert nem a tartalom, hanem a cél a lényeg. Mindenesetre én ilyenkor szoktam a tudatlan magyarázónak mondani, hogy igen igaza van “Egy kisfiú igenis különbözik egy kislánytól” ez hogy jön ide...?:)
mindnatsol
@namihami: Vannak emberek, akiknek nagyon sokat kell tanulni ahhoz, hogy ugyanolyan primitívek maradjanak, mint voltak - vagy rosszabb.
Ha rossz az indulat... a rosszindulat mindent tönkretesz - hiába születtél bele, és/vagy, vagy tehetséges, és/vagy, vagy szorgalmas.
A rossz cél elérésénél már csak a lealjasodás mértéke tesz valakit rosszabbá - hogy ő maga elérje a rossz célt, vagy másokat - nálánál aljasabbakat - segítsen a rossz céljuk elérésében.

Novák Katalin sokszor hunyorog.
Talán a még meglévő kevéske fény miatt, ami megmaradt benne, és ami a szemébe süt, amikor egy egész országot próbál áltatva becsapni. megvezetni - hogy segítse a nálánál aljasabbakat.

Még van fény (és egy kis melegség) Novák Katalinban, de már a legutolsó gyufaszál ég...

www.youtube.com/watch?v=TwVVQnaxZ9w
kokopelli
@kereső:(16:06) Mint a Móricka,aki csak az oroszlánról olvasott a játszás miatt,
és álattanból a "farkast kapta",amire:
"-..a farkas egy nagyon erős vadállat,de az oroszlán az még vadabb és erősebb,
sőt...,na ennyit az oroszlánról! ;-)...ne várj válasz ezektől! Nekik is él-
niök kell valamiből! Igaz mások hátán!
kereső
@kokopelli: nem lehetne esetleg mészáros lölőén,és ne az enyémen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.