Novák Katalin, az emberinek mondott minisztérium államtitkára, a Fidesz alelnöke a Mandinernek adott interjút. A beszélgetés legtanulságosabb, leginkább elgondolkodtató részeit szemlézve, talán sikerül olvasóink számára is bemutatni, hogyan is vélekedik a Fidesz a családról, a másságról, a gender- kérdésről vagy éppen az otthonszülésről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
"Nyugathoz képest Magyarországon ingyenes az óvodai ellátás, ingyenes vagy olcsó a gyerekek étkezése, ..."
Mi van?

"több magyar állampolgár jön be, illetve vissza az országba, mint ahányan külföldre mennek..."
Mi van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@nevemnick: "több magyar állampolgár jön be"... a ki és hazautazó turistákra gondolt, meg a nászutasokra akik átalában eggyel többen jönnek vissza.
karma1
@kereső: Na, az mar nem fog eljutni a plebszhez, de aki hazajott a biztosbol, az megerdemli a sorsat - ezt tapasztalatbol tudom mondani.
Aki egyszer vegigmegy a nem egyszeru , lelkileg, idegileg es anyagilag is megterhelo letelepedesi, egzisztencia-kialakitasi proceduran, aztan felul egy orban basi-fele lufi-igeretnek, - hat az megerdemli a sorsat...
Hari
@nevemnick: az a rengeteg bejövő migránsra célzott, akiknek a töredéke akarja elhagyni az országot, az itt tapasztalt tündéri állapotok miatt. Ja, hogy már pékekből, villanyszerelőkből is hiány van, és egyes, osztrák határ melletti faluk lakossága a túloldalon dolgozik ? Hát kérem ahogy vannak melegek, vannak mazohisták is.
Hari
@karma1: a lényeg, hogy a nagykövetének tetsző, unalomig ismételt sztereotípiát darált le, mit sem törődve a tényleges valósággal.
Hari
@kereső: bocs nem nagykövetének, hanem nagyvezérnek..
nevemnick
@lampa laz: :D ja, amit odakint a táskába ,,bepakolsz", azt itthon kiveszed, legfeljebb kilenc hónap múlva...

:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.