A Fidesz gyűlöletgépezete még az év utolsó napjaiban is magas fordulatszámon pörög. Közel a választás időpontja, az örökös miniszterelnök nem akarja hagyni, hogy a megszerzett hatalmat kiénekeljék a szájából. Ezért csapatait folyamatosan harcban tartja.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Muszáj hazudozni, mert az igazsággal soha nem kerülnének hatalomra Geciék!
A Gecit nem leváltani kell, hanem kirúgni alóla a miniszterelnöki bársonyt, aztán megmarkolva odavinni a fához...
Nessy
Komolyan kérdezem, ezeket a "szóvívőnek" becézett papagájokat külön tenyésztik, vagy már így születtek? Olyan gátlástalanul hazudnak, hogy Háry János az igazság bajnoka mellettük.
Gátlástalanul sároznak be és tesznek tönkre mindenkit, akire a gazdi rámutat.
A hívek meg ájultam hallgatják, és már nem hisznek a tényeknek sem, csak a csali meséknek!
Lepényleső
Ez az első,vagy utolsó,hogy érzi az olvasó?
csipetke
Jani,Jani,má'megint hülyeségeket mondtál.A fidesz nemrég kezdett béreket emelgetni,miután teleszaladt a liberójuk,amikor rádöbbentek,hogy orvosok/ápolók/szakemberek külföldön keresik a boldogulást,merthogy itthon csak éhendögleni lehetett.Rájöttek,hogy nem lesz aki eltartsa a nagy állami vízfejet.Nos,jól figyelj Jani,az ellenzék ezt már régóta tudja,hogy az embereket adócsökkentéssel,és béremeléssel lehet itthontartani.Pár betervezett stadionépítést,és 1-2 haszontalan dolgot törölni,oszt megvan rá a della.Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.