Németh Sándor, az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, egykori SZDSZ-es alapító, a Facebook oldalán osztotta meg a fotót, amelyen a gyűlöletbeszédért, kisebbség elleni uszításért és diszkriminációért elítélt Geert Wilders, a holland szélsőjobboldal vezére oldalán pózol. Wilders mondta azt, hogy a Korán ugyanolyan, mint a Mein Kampf. Németh Sándor a fotót azzal a kísérőszöveggel osztotta meg, hogy “Izgalmas diskurzus a kereszténység megújulási esélyeiről Európában és a kontinens jövőjéről”. A Hit Gyülekezete vezetője a kereszténység megújulásáról és Európa jövőjéről egy szélsőjobboldali, xenofób, menekültellenes, bevándorlóellenes, rasszista, iszlámgyűlölő, EU-ellenes pártvezérrel cserél eszmét. Vajon leült volna-e közéjük Jézus vagy Pál apostol? A felek nézetazonosságát jelzi, hogy a Hit Gyülekezete könyvkiadója, a Patmos Records adta ki magyarul Greet Wilders iszlámgyűlölő könyvét, a “Halállista – Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem” című kötetet. A könyvet...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Azért valamit tenni kellett, hogy az "ellenzéki" televízió kapjon félmilliárdot. Mert valakinek ezért csak 30 ezüstöt adtak.
huKKK
@advocat: "Azért valamit tenni kellett, hogy az "ellenzéki" televízió kapjon félmilliárdot."

Ön szerint mennyi az a határ,
mekkora összeg az,
amit egy önmagát önfenntartóként definiáló közösség
ill. magánember elfogadhat,
anélkül, hogy gyanússá válhatna
ma, Magyarországon?
advocat
HuKKK. Egy fillért sem! Ha a havi bér 10 % (?) tagdíjból már nem futja, szünjenek meg .Gondolom. De tudjuk, Jézus Krisztus is így gondolta. Vagy nem? Bocsánat. Tévedtem.
nevemnick
@huKKK: (12:50) nem fog. A bátyám lányát, a keresztlányomat a ,,barátja" vitte be a ,,gyülekezetbe" aki később a férje lett. Egy városban lakunk, de a családdal ritkán tartja a kapcsolatot.
A többivel ezek szerint tisztában vagy.
huKKK
@advocat: "Ha a havi bér 10 % (?) tagdíjból már nem futja, szünjenek meg"
Más egyházakról is ez a véleménye?
A Katolikusról is?
Kérdezze meg Jézust mit gondol erről, helyes volt-e, hogy Isten népe elfogadta Kürosz, Dárius, ill. Artaxerxész támogatását a maga idejében.
Krisztus ugyanúgy reagálna ma is, mivel Ő nem változtat az állásfoglalásain.
Nincsen alárendelve a politikai propagandáknak, egyéb emberi elképzeléseknek az Ő hozzáállása.
@nevemnick: " a családdal ritkán tartja a kapcsolatot"
Ezt ki gondolja így, az érintett felek, vagy a környezetük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.