Rálőttek szilveszter reggel egy autóra Csepelen a Cirmos sétányon, a rendőrség keresi az elkövetőt.

Szilveszter reggel 8 óra előtt nem sokkal rálőttek egy autóra Csepelen az Akácfa utcai kiserdő közelében. A lövés egy parkoló autót ért, mikor annak gazdája az autóhoz ment. Az autó karosszériája csak behorpadt, a Csepel.info szerint ez arra enged következtetni, hogy nem nagy erejű lőfegyverből adhatták le a lövést.

Rálőttek egy autóra Csepelen, a rendőrség keresi a tettest

Rendőrök helyszínelnek egy személyautó mellett a XXI. kerületi Cirmos sétányon 2017. december 31-én, miután a járműre rálőttek. Az esetnél nem sérült meg senki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A lap az üggyel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, ahonnan a következő választ kapták:

a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2017. december 31-én 7 óra 44 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a XXI. kerület Cirmos sétányon rálőttek egy gépkocsira. Az esettel kapcsolatban személyi sérülés nem történt.

Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető felkutatása folyamatban van, a​ történtekről, illetve a folyamatban lévő nyomozásról bővebb információt jelenleg nem kívánunk adni.

A 444 is kereste a rendőrséget, ők is ugyanezt a tájékoztatást kapták meg.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Equus: Valoszinui csak egy elsulo kapanyel lehetett...:o)))) Abban sincs puskapor, az se lehet tul nagy hordereju, szoval marhara illik ide...:o)))
Equus
@anka: :D (kár, h a mondani igét felszólító mód 1.sz. 2.sz-ben hosszú d-vel kell írni. Helyesen "mondd"... )
anka
@Equus: - te most nyelvtanórát tartasz? - vajon a helyesírási fórumra keveredtem? :D :D :D
Equus
@Lepényleső: :D Apám szerint: rend, fegyelem, pedantéria. Ezeken nyugszik a világ. Nem érti mit kedvelek Petőfi verseiben... így pl. "Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem" és azt sem, h "... szól a bölcs. Itt van a pohár, hor a bor? Tölts!"
:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.