Töredezett portré a nem hivatalos tanácsadóról. "Ne beszélj úgy, mint egy miniszterelnök, mert nem vagy már miniszterelnök, ne beszélj úgy, mint egy pártelnök, mert nem vagy pártelnök. Beszélj úgy, mint egy felcsúti srác! " - állítólag ez volt az a mondat, amivel Habony Árpád bevágódott Orbán Viktornál, idézi fel a 24.hu, amely egy gyors portrét közöl Habony Árpádról az 50. születésnapja apropóján. Állítólag Deutsch Tamás mutatta őt be a miniszterelnöknek. Portréja töredezett, maga nem nyilatkozik, nyilvános életrajzot sem nagyon találni róla. Annyit tudni, hogy Pestszentlőrincen nőtt fel, nagyapja a Horthy-éra magas rangú tisztje volt, ezért szülei osztályyellenségnek számítottak a rendszerváltás előtt. Habony mostanra nemcsak az egyik legbefolyásosabb ember, de médiaguru is lett. Bár ezt a cikkben nem említik, de vastagon összefüggésbe hozták a letelepedési-kötvénybiznisszel is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ajaj, akkor már csak kokós-viagrás koktéllal igazi a buli vákuumpofának.. Annyit kokózott, hogy az arca az orr középpontól nézve elkezdett beszívódni az orrlyuk felé. Mivel Deutch az amerikai típusú gyorsító/lassító drogok váltott használatában hisz, ezért nála a keringési rendszer van a végén. Beesett szemek, izzadás. Szép kis banda..
namihami
Ez az a Takonyárpi, akit a Mi Nemzetünk Felkent Vezére mégcsak nem is ismer.
Ez az a ""senki"", aki mindenféle jövedelem, mi több kölcsönökből képes ilyen jól élni? Megfelelő környezetben, bizonyos fehér porok fogyasztására is telik a semmiből? De ostoba nép ez, hogy nem az ilyen pénzügyi zsenit nevezi ki az állam összes funkciói élére. Egy ekkora géniusz 2-3 év alatt amerikát csinálna itt a Kárpát-medencében.
Manhattan
Habony egy iskolázatlan szélhámos, aki rájött, hogy be kell vágódnia Orbánnál, onnantól már nyert ügye van!
SystemError
@Manhattan: Szerintem nagyon rossz irány hülyének nézni meg diplomához kötni olyan tudást, amit egyetemen meg sem szerezhetsz. Kreatív, de ami a legveszélyesebb erkölcsi és szociális fékektől mentes maffiozó. Ő ebben is nőtt fel, mármint a rafkósabb, erősebb maffiózó baszik alapon. Az ő esetében nem kell vállalnia a pofájával tetteit és emiatt nincs is korlátozva a kreativitásban. Már a régi keleti harcművészetek is azt mondják, hogy ismerd ki az ellenfeledet, ha lenézed, akkor meglepő pofonok fognak érni..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.