A szilveszteri arcképcsarnokban arcukról lesír, hogy mi rejtőzik bennük, hiába vesznek fel ájtatos keresztényi ábrázatot, vagy szeretetre méltó, fülig érő szájú, kacagó álarcot. Valódi énjük kilóg a felvett jelmezek mögül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
villásnyelvű volt oxfordi diákkal duma - mint az ismert - egy bugyuta, de hazug - elsősorban maga által terjesztett (pontosabban hazudott) - városi legenda! =))
lampa laz
Sokunk számára szép pillanat lesz, ha eljön...

"Menekülnek, most már saját maguktól, útközben eldobálva uralkodásuk kellékeit, szana-széjjel szórva minden nemzeti cicomát és hóbelevancot.

Báljuk nem sokára véget ér!"
Eladott Ország
Fideszesek „Vagina monológjai” Mégpedig a köpeteiről elhíresült, aranytollú, lovagkereszt-díszes Bayer Zsolt ajakáról. "Mi magyarok vagyunk igazán európaiak, és a következő időszak tétje, hogy azok is maradjunk. Nekünk, a mindig lesajnált, lenézett kelet európaiaknak a dolgunk, hogy megvédjük Európát. Mert az élet úgy hozta, hogy a kommunizmus nekünk védőoltást adott elmebaj ellen, nekünk a zsigereinkben él, milyen megvédeni valamit, milyen az, amikor a pofánkba hazudnak." Bayer egy olyan nagyoneurópai főmagyar, aki annak
ellenére, hogy őt már az oviban is lesajnálták a kelet európaisága miatt, most mégis veszi a fáradságot és megvédi nekünk Európát. Teszi ezt önzetlenül, mert azt a kis fizetést ne nézzük, amit flekkenként kap. Vagy ledolgozza. A kinyilatkoztatás második fele leginkább mulatságosnak mondható. A kommunizmus – úgy tűnik – nem immunizált mindenkit hülyeség ellen, erre élő példa éppen az őszinteség bajnoka. Vagy ilyesmi. A lényeg – Bayer, Lázár, Kövér és mindegyik haknizó – szövegében az, hogy majd ők megrágják nekünk a falatot és beleköpik a szánkba. Gondolkodnunk sem kell ,nem is ajánlatos, csak tegyük, amit mondanak.
quadrocopter
Az istenbe, hogy sehogyan sem tudtak egy "migrit" beleszorítani a mondatok közé...majd legközelebb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.