Lényegében ezt írta a legfőbb ügyész a Magyar Nemzet kötvénybizniszes cikkében felsorolt szabálytalanságokra. December 30-án válaszolt Polt Péter egy levélre, amiben Harangozó Tamás szocialista képviselő arról faggatta, hogy miért nem nyomoz az ügyészség a letelepedési kötvények ügyében. Harangozó a Magyar Nemzet egy december 14-i cikkét ajánlotta a legfőbb ügyész figyelmébe, amelyben számos súlyos szabálytalanságra rávilágítottak a kötvények eladásába beszervezett cégek engedélyezése idejéből. Például volt olyan cég, aminek engedélyezési kérvényét előbb iktatták, mint a cég megalakult

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán nem kellene kiigazítani a tényeket

A derék 444.hu beszámolt az mno.hu cikkéről és butaságot csempészett bele

A portál tegnap délután „Amikor Polt Péterék újságot olvasnak, akkor éppen nem ügyészek” címmel számolt be az mno.hu vasárnapi cikkéről „Kötvénybiznisz: Polt Péter úgy véli, hogy nincs itt semmi látnivaló”.
A két portál közötti alapvető stílusbéli különbségeken túl sikerült egy bugyuta átfogalmazást is eszközölniük. Az mno.hu azzal zárja a cikket, hogy „A Fidesz-közeli offshore cégek 165 milliárd forintos bevételre tehettek szert az üzleteken, miközben az állam és a magyar adófizetők 20 milliárd forintot vesztettek a programon.”, míg a 444.hu szerint „A letelepedési kötvényeken 165 milliárd forintot kereshettek Fidesz-közeli offshore cégek, míg az adófizetőknek hosszabb távon 20 milliárd forintjába kerül ez az egész.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.