A Jobbik ismételten arra tett ígéretet, hogy kormányra kerülésük esetén kézzel fogható előnyöket kapnak a magyar kis- és középvállalkozások. 

Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott:

míg a Fidesz az elmúlt években kizárólag a nagy multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásokat, addig Vona Gábor, a Jobbik elnöke a magyar vállalkozásokkal kíván hasonló együttműködéseket kötni.

A magyar gazdaság alapját jelentő vállalkozások megerősítése nélkül ugyanis nem lehet tartósan fenntartható fejlődést biztosítani – fejtette ki, hozzátéve, hatalomra kerülésük esetén a magyar vállalkozások a jelenleginél lényegesen kedvezőbb adóterhelésre számíthatnak.

A Jobbik politikusa ezzel összefüggésben igazságtalannak nevezte, a kormány a multinacionális társaságoknál jobban megadóztatja a magyar vállalkozásokat azzal, hogy utóbbiaknak az osztalék felvétele után is adót kell fizetniük, míg a Magyarországon működő külföldi cégek ezt a terhet elkerülhetik. A valódi lokálpatrióta gazdaságpolitika a Jobbik kormányra kerülésével fog bekövetkezni – jelentette ki.

Ezt ígéri a Jobbik a magyar vállalkozásoknak

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője. Fotó: MTI/Kovács Attila

Volner János kérdésre válaszolva elmondta:

amennyiben az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mégsem büntetné meg pártját, akkor visszafizetnék a bírságra érkezett állampolgári támogatásokat, ugyanakkor nem számítanak a kiszabott szankció megváltoztatására.

További reakcióiban hangsúlyozta, az MSZP-vel és a DK-val sehol nem támogatnak egyetlen közös választási jelöltet sem,

a Momentummal és az LMP-vel ugyanakkor készek tárgyalni.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@cikicakk55: De előbb a fidesz nevű bűnszervezetet le kell váltani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@cikicakk55: De előbb a fidesz nevű bűnszervezetet le kell váltani.
papa.49
@Eladott Ország: Meg eltakarítani !!!
Eladott Ország
Az olcsó magyar munkaerőt előállító és a multiellenes szabadságharcáról híres Orbán-kormány folyamatosan vonzotta az országba a multikat – többnyire kevés hozzáadott értéket előállító összeszerelőüzemek formájában -, olyan kedvezményeket és támogatásokat biztosítva nekik, amilyenekről a magyar kis- és középvállalkozók álmodni sem mernének.
Ha egy magyar fiatal – vagy nem annyira fiatal – belerokkan, ha vállalkozást indít, képtelenség megélni például a mezőgazdaságból egy családnak, a külhoni magyar vállalkozóknak bőven jut pénz a magyar adófizetők zsebéből.Külhoni fiatal magyar vállalkozók éve program van. Nem nálunk, hanem ahogy a neve is mutatja, külhonban. 525 millió forintos kerettel indul, az a cél, hogy a szomszédos országokban működő fiatal magyar vállalkozók eszközeinek beszerzését, vállalkozásainak fejlesztését támogassák. Illetve támogassuk, mert feltehetően nem a kormánytagok dobják össze a több, mint félmilliárdot, hanem adófizetői pénzből megy.
A pénzre 1976. január elseje után született magyar állampolgárok pályázhatnak, kivétel Felvidék és Kárpátalja, ahol elegendő a magyar igazolvány. Vissza nem térítendő, egyöszegben folyósított támogatásról van szó. Mezőgazdasági tevékenységre 3-4,5 millió forintot, nem mezőgazdasági tevékenységre 3-6 millió forintot lehet elnyerni. Éljen! Közben – merthogy csütörtök és ha csütörtök, akkor Lázár János – kormányinfó, hogy vakuljon a paraszt.
peterkelemen
A magyarok padlása már dugig van az ígéretekkel. Nem kérnek több ígéretet.
peterkelemen
A faszomat a kkvékba amik szintén rabszolgaként foglalkoztatják a magyar munkavállalókat és éppen olyan szar termékeket adnak el csak ők aranyáron akarnák eladni. Szemét mocskos társulat. Tisztelet a kivételeknek.
Eladott Ország
@peterkelemen: Tegnap 18:07; Az Orbán klán strómanjai, sleppje foglalkoztatja a fél országot. Nekik nem érdekük a béremelés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok