A kokainnal és a morfiummal azonos csoportba tartozó narkotikumot alkalmaznak olykor hatéves ADHD -vel diagnosztizált gyerekeknél is az egyik fővárosi alapítványi kórházban. Mindezt a szülők tudtával és beleegyezésével. Legalábbis látszólag.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Equus: Ez ne érdekeljen, ígyál egy jó páleszt és fogd rá az asszonyra, aztán verd el valamiért a gyerekkel együtt:)
Equus
@SystemError: :) ötlet nem rossz, de vallástalan vagyok, ezért tőlem gyengébbet soha nem ütök meg. Apámtól csórok egy kis páleszt, sederek egy cigit és szarok a picológusokra (sic)
SystemError
@Equus: Hát milyen igaz magyar vagy te "gyengébbet soha nem ütök meg".. Pofám leszakad :)
Equus
@SystemError: bocsi... talán rosszul neveltek. Tudod, nekem nehéz gyermekkorom volt. Dédapám már 10 éves koromban basztatott a római joggal. Ilyen hülyeségekkel, mint "honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere". Sienkiewicz Kereszteslovaok c. művét olvastatta velem és még elvárta, h meg is beszéljük a jellemeket, a történéseket. Jártam középiskolába, mellette tánciskolába is és még zongorázni is tanulnom kellett, meg volt filmesztétika is, meg francia és angol, meg kosárlabda, meg kisöbű sportpuska (arany minősítéssel). Egyetem előtt, alatt meg aikido unaloműzésnek.
Ezek után, kérlek, bocsásd meg nekem, h nem vok olyan igazi, tisztelni való nagy magyar, mint például kövér lászló exc. úr.
SystemError
@Equus: ??? Vicceltem..., de ha ne vicceltem volna sem értem a választ:) Szerinted ezeket komolyan írtam, hogy " ígyál egy jó páleszt és fogd rá az asszonyra, aztán verd el valamiért a gyerekkel együtt:)" Na mindegy szóval nem komolyan írtam...:)
Equus
@SystemError: :) vágom... amit én írtam, az viszont echte war... (ja, a németet kihagytam, az természetes volt.)
Az iróniát meg nyilván érezted.
Sajnos, még nem tudom Árpádig vezetni a családfát, de dolgozom rajta... ezek a kurva törökök mindent összezagyultak... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.