A 2013-ban elhunyt volt kormányfő fia szerint a fideszes politikus egy frusztrált percember. A Digitális Jólét Programjáért felelős biztos keddi sajtótájékoztatóján, amikor arról beszélt, hogy egy már Amerikában is partvonalra szorult, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó megmondóember, Milo Yiannopoulos tart előadást egy V4-es konferencián, azt mondta, Horn Gyula múltja – Deutsch szerint saját népére lőtt – sokkal nagyon erkölcsi kérdéseket vet fel, mint Milo Yiannopoulos kijelentése. A V4-es konferencia programja időközben eltűnt ugyan, a Horn-család nevében azonban ifj. Horn Gyula válaszolt Deutschnak, amit az Index idéz. A család szerint soha senki nem bizonyította, hogy Horn Gyula erőszakos cselekményekben vett volna részt, az MSZP korábbi elnöke erkölcsileg kikezdhetetlen, írják.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Sokkal nagyobb lehet Deutsch Tompika szellemi baja, ha már kegyeletsértésre is vetemedik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Orbán Viktornak meglehetősen hosszú bűnlajstroma van, amelyért egyszer majd felelnie kell. De az első kormányzása alatt követte el, az egyik legnagyobb vétségét. Többen emlékezünk a történtekre: Deutsch Tomi, Sportért és az Ifjúságért felelős miniszter korában, felajánlotta a lemondását, miniszterhez méltatlan magánéleti ügyei miatt. A lemondását a miniszterelnök úr nem fogadta el. Nagyon nagy hiba volt! Szerintem ezzel kezdődött a Fidesz erkölcsi hitelének az eróziója. Sajnos, nem tudom van e még lejjebb, félek, hogy van...dajcstomika megcselekedte amit megkövetelt a haza, akarom mondan NER... Okos vagy Tomika, kapsz nyalókát. Az a nyalóka, amire gondolok, nagyon illene hozzá...
RonaGyuri
@Eladott Ország: ne már Orbánnak erkölcsi hitele??? =))
Eladott Ország
Szerintem a kormánypárt eleve vonzódik az ilyen tudathasadt alakokhoz. Biztosan hiányzik nekik a volt főtanácsadójuk, aki meleg zsidóként megalkotta a melegek és zsidók elleni gyűlölet alaptételeit. Egyébként is ilyen sérültekkel van tele a kormány és környéke, a kommunistagyűlölő volt MSZMP pártkatonáktól a hívőkön egykor harsányan gúnyolódó, mára megtért horogkeresztényekig, a pocakos katonákat kiröhögő elhízott szotyolaköpködőtől az értelmiségieket tornából felmentettnek tituláló, szerencsétlen testi – és lelki – adottságaiktól frusztrált megmondóemberekig. Milo Yiannopoulos egyáltalán nem lóg ki a sorból. Ott a helye.
namihami
T. ifj. Horn Gyula!
Nekem egyetlen kérdésem van Önhöz. Nem szédült bele, amikor lehajolt egy Dajcskia f@szomtomihoz? Mert a túl mélyre történő lehajlás komoly szédülést okozhat.
Horn Gyula és Titkárnőtolótomi? Hát már akárkiket egy kategóriára lehet emelni?
wagabund
@Eladott Ország: ezt kérded, megválaszolva:: "nem tudom van e még lejjebb, félek, hogy van."

pár napja a házelnök engedett meg magának egy nagyonkemény gyurcsányozást...ami azért van lejjebb az általad említett esetektől, mert mindenki tudja, hogy a házelnök bárkit sértegethet következmény nélkül...nem tanácsos vele bajszot akasztani...ő az, aki büntethet...(és büntet is)
Eladott Ország
A Fidesz lábszagú szájkaratistája, aki egész életében legfeljebb azzal vívott ki elismerést magának és a hazájának, hogy számtalan titkárnő elfogyasztása közben, három feleségétől összesen öt gyereke született, és ezzel hozzájárult Magyarország demográfiai problémáinak leküzdéséhez; aki ez elmúlt három évtizedben semmi értékeset nem alkotott leszámítva, hogy a Facebook-Twitter egyenes görbe mentén válogatás nélkül állt bele pártja és ormánya bírálóiba; akit máig nem sikerült felelősségre vonni a beléptetőkapus bizniszben nyomtalanul eltűnt közpénzekkel kapcsolatban, ma azt mondja egy nemzetközileg ismert és elismert művésznek, hogy legyen hálás, örüljön és fogja be a száját. Kapott pénzt? Akkor kuss legyen!
Cinikus, gyomorforgató, mint Deutsch Tamás egész politikusi (?) lénye és munkássága, mint annak a mindennél kártékonyabb bűnbandának az országlása, amely pofára osztogatja a mindenki pénzét, amely a Fekete György-féle avas-dohos hajlongást nevezi kultúrának, és amelynek Mészáros Lőrinc félanalfabéta stróman az önerőből tehetség ideáltípusa. Ebben a mérgező, minden sebből vérző és rothadó fideszes jelenben Enyedi Ildikó örüljön, hogy egyáltalán filmet forgathat, hogy nem lépnek a nyakára, pedig meg is tehetnék akár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.