Augusztusban a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség bűncselekmény hiányában meg akarta szüntetni a nyomozást. A cég felszámolója azonban e határozat ellen panaszt jelentett be, így karácsonyig kilencedjére is meghosszabbították a nyomozás határidejét. Most a Legfőbb Ügyészség hosszabbított. A nyomozók április 24-ig vizsgálódhatnak tovább.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ha kilencszer kellett meghosszabbítani a nyomozást, akkor valakinek nem nagyon akaródzik eljárást kezdeményezni.
lópicigáspár
@CsipkeRózsa: Egy kicsit egyszerűbb a helyzet. Tényleg nem történt mulasztás, minden számla mögött valós teljesítés történt, szóval akárhogy vizsgálják akár 100 évig is, csak ezt fogják látni!
CsipkeRózsa
@lópicigáspár: Ezek szerint, nem fidesz-közelieket vádolnának.
lópicigáspár
@CsipkeRózsa: Makón most a fidesz által megvásárolt és hatalomba préselt báb-vezetés van. Előttük szoci volt a polgármester és soha a város történetében nem volt akkora fejlődés, mint az ő idejében. Ezeknek csak a kész munkát kellett átvenni és persze besarazni az összes előbbi funkcionáriust és aki persze bárhogy is kötődtek hozzájuk! Természetesen bármi áron! Ilyen tetű banda régen ténykedett a városban és persze a térségben is, ahol a lézer az úr!
CsipkeRózsa
@lópicigáspár: Ezek szerint, ez az eljárás Buzás Péter ellen indult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.