A Digitális Jólét Programjáért felelős biztos keddi sajtótájékoztatóján arról a hírről is szót ejtett, hogy egy már Amerikában is partvonalra szorult, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó megmondóember, Milo Yiannopoulos tart előadást egy V4-es konferencián. De Deutsch szerint Horn Gyula múltja – a Fidesz EP-képviselője kijelentette, hogy Horn saját népére lőtt – sokkal nagyon erkölcsi kérdéseket vet fel, mint Milo Yiannopoulos kijelentése – számol be az esetről a HVG. És akkor jött Horn Gyula fia Az Index a család közleményéből idézi az alábbiakat: “Noha a fentiek fényében empatikusan talán megérthetővé is lenne azon percemberek dühödt frusztrációja és az ebből fakadó rágalmazó hevülete, akiknek még lábjegyzet sem fog jutni a történelemkönyvekben, mindazonáltal nem tűrhetjük szó nélkül az ilyen ténybelileg alaptalan és erkölcsileg nívótlan megnyilvánulásokat.”

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Manhattan: ja és ha már lendületben van arról is beszámolhatna, hogy
Orbán, Kövér, Áder és a többi szaros paraszt-suttyó MSZMP-s káder kölök szülei mit és hogyan ténykedtek 56-ban??? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 16:54
Különbözően!!!
Volt aki Szoc. Hazáért.-et, fia felvételi nélküli egyetemi felvételt, utána munkahelyet a Párt központi intézményében!
És volt aki börtönbüntetést kapott Munkástanácsi tagság miatt , utána lehetett segédmunkás. Fia csak 3 éves sorozatos kitűnő felvételi után nyert bejutást az egyetemre!
papa.49
@bencemacska: A saját életemet látom itt leírva, Apám munkástanács elnök volt technikumi végzettséggel betanított melósként dolgozott, majd 1 évig, és örülhetett, hogy nem ment Kistarcsára !!!
Én kitűnő bizivel 114 ponttal /a lehetséges 120 ból/ nem kerülhettem be a Kandóra, de a gyöngyösi párttitkár fia 80 ponttal felvételt nyert !!!Évekkel később munka mellett végeztem el a sulit !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 17:15
Nagyon sokunk alatt rezgett a léc, engem is fenyegetett a gimnáziumi igazgató, de aztán nem váltotta be a fenyegetését! Apám már nem élt, nem követhetett el semmit, anyám meg örült, ha a megélhetésünket biztosítja!
Nővérem és férje meg megúszta egy-egy sima munkahelyi kirúgással!!!
papa.49
@bencemacska: Apám tárgyalása '57 tavaszán volt, végül csak ,,lefokozták,, a melóhelyén, egy időre, én meg '63 ban mentem volna a Kandóra, de mivel akkor Gyálon laktunk a határozatban az szerepelt ,,Kollégiumi helyhiány miatt nem vesszük fel,, átirányítottak a Puskásba, oda meg én nem akartam járni, így lettem villszerelő tanuló a VIV. nél, meg jártam a MÜM 39 a Nyár utcába !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 17:36
A Kandó abban az időben nagyon felkapott volt, nem volt könnyű bejutni!
Meg kellett volna próbálnod a következő évben is, mert akkor volt az amnesztia, talán hatással lett volna .
papa.49
@bencemacska: Nekem akkor úgy elment a kedvem az egésztől, hogy elvégeztem a villszerelő szakmát, aztán dolgozni kezdtem, majd az estin a sulit... Végül is soha senki nem kérdezte meg, hogy nappalin, vagy estin jártam...
bocs a MÜM 31. volt a Nyár utcában elütöttem az előbb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.