Viszonya volt egy fiatal alkalmazottal, a nő most kitálalt.

Nemi szervéről küldözgetett fotókat egy megyei katasztrófavédelmi vezető – fiatal kolléganője kitálalt
Illusztráció: Pixabay

Azonnal kirúgták a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól azt a megyei vezetőt, aki szolgálati telefonjáról küldött obszcén üzeneteket és magáról készített pornófelvételeket egy huszonéves lánynak.

A Lánglovagok azt írja, a lány összejött a telefonjában "Igibacsi" néven elmentett vezetőjével, de később megtudta, hogy a férfi más nőkkel is kavar, ezért szakított vele. Az ezredes szolgálati telefonjáról küldözgetett obszcén képeket, és a pajzánság határán durván túlmenő üzeneteket. Nemi szervéről küldözgetett fotókat egy megyei katasztrófavédelmi vezető – fiatal kolléganője kitálalt

A lány szerint munkaidőben rendszeres volt a fogdosás, és az igazgató gyakran nyilvánult meg obszcén módon. Egy alkalommal az irodában szexeltek is. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott.

Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat. A lány szeretné, ha mással ez nem történne meg, ezért a történtekről a főigazgatónak levelet írt.  

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A farkáról küldött képeket? Miről küldjön, az eszéről? Csak arról küldhet, ami van neki.
Farka van, esze nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Igibácsinak nagyon gazdag szókincse van... Gondolom a feleségével is így beszél esti hancúrozás előtt... Vagy ott nem mer?
DR PRÉDlKÁTOR
ki ez az Igibácsi? van neve is, vagy csak igi??
advocat
A katasztrófavédelem "fontos" elvtársainak ennyire futja. Csak ki fogja a kéményt seperni, mert a szénmonoxid meg "dolgozik"?
papa.49
Nem kéne már levenni az étlapról ezt a ,,PÉNISZGYURKÁT,, ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.