Viszonya volt egy fiatal alkalmazottal, a nő most kitálalt.

Nemi szervéről küldözgetett fotókat egy megyei katasztrófavédelmi vezető – fiatal kolléganője kitálalt
Illusztráció: Pixabay

Azonnal kirúgták a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól azt a megyei vezetőt, aki szolgálati telefonjáról küldött obszcén üzeneteket és magáról készített pornófelvételeket egy huszonéves lánynak.

A Lánglovagok azt írja, a lány összejött a telefonjában "Igibacsi" néven elmentett vezetőjével, de később megtudta, hogy a férfi más nőkkel is kavar, ezért szakított vele. Az ezredes szolgálati telefonjáról küldözgetett obszcén képeket, és a pajzánság határán durván túlmenő üzeneteket. Nemi szervéről küldözgetett fotókat egy megyei katasztrófavédelmi vezető – fiatal kolléganője kitálalt

A lány szerint munkaidőben rendszeres volt a fogdosás, és az igazgató gyakran nyilvánult meg obszcén módon. Egy alkalommal az irodában szexeltek is. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott.

Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat. A lány szeretné, ha mással ez nem történne meg, ezért a történtekről a főigazgatónak levelet írt.  

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A farkáról küldött képeket? Miről küldjön, az eszéről? Csak arról küldhet, ami van neki.
Farka van, esze nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."szolgálati telefonjáról küldött obszcén üzeneteket és magáról készített pornófelvételeket egy huszonéves lánynak."..."Az ezredes szolgálati telefonjáról küldözgetett obszcén képeket, "..." az igazgató gyakran nyilvánult meg obszcén módon. Egy alkalommal az irodában szexeltek is."...
ezredes...igazgató...szolgálati telefon...irodában szexeltek..

fasza...
Havas sehol sincs...
quadrocopter
És ez a barom ezredes? Nem tudja a barom, hogy minden szolgálati telefon lehallgatva, sms-ei elmentve; földrajzi adatai elmentve, ráadásul bekapcsolt állapotban mikrofonként is funkcionálhat?
Szolgálati helyen dugni? Nem sül le a bőr...a farkáról?
simmering73
Egyet biztosan mondhatok. Igibácsinak nem kell Viagra. Már írás közben vulkanizál.
namihami
A farkáról küldött képeket? Miről küldjön, az eszéről? Csak arról küldhet, ami van neki.
Farka van, esze nincs.
wagabund
@namihami: ez jóóóó.. ez a nap legjobb benyögése..
wagabund
hogy mik meg nem történnek...még rendszerváltás előtt a cégemnél volt egy nagyobb egység. Igen szigorú férfi főnökkel. Keményen hajtotta a fizikai dolgozókat, nem tűrte a késést, lógást, stb..
Az irodavezetője (aki egy diplomás nő volt) szintén megkövetelte a fegyelmet, nem engedte, hogy a női beosztottjai hetyegjenek a fizikaiakkal..
Az egyik reggel a takarítónő késésben volt, gyorsan végigrohant az irodákon, hogy legalább a szemeteskosarakat kiürítse, mielőtt a valamelyik főnökkel összefutna...a nagy rohanásban benyitott a főnöki irodába, ahol az asztalon a főnöknőt döngette az aligazgató...
...a látkép csodálatos volt...a nő lábai az égben,lengedező bugyival, a faszi letolt gatyával épp orgazmusban..
a takarítónő meg ordítani kezdett...-gyertek, mert ilyen nem láttatok...

egy óra múlva már egyikük sem volt a cégnél.
nyanya001
A szégyentelen képes volt feltenni Orbánt ?
papa.49
@namihami: Különben is,,ha fasz feláll az ész megáll,, vagy a másik mikor a kisember elmegy az orvoshoz ,,doktor úr én nem tudok nemi életet élni,, na vetkőzzön,, levetkőzik a pacák az orvos meglátja a dorongot, azt mondja ,,ember ezzel nem tud,,? mire a pacák ,,tudja doktor úr mire ez feláll, én mindig elájulok,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Remélem őt sem hagyja a mi vezérünk az út szélén, és hamarosan a fideszes erkölcsre oktatja a balga alattvalókat, ahogy a fiúk mondják, a nyájat.
Equus
@szép új világ: fasz tábornoki egyenruhában... nahát...
Sámannus
@szép új világ: Ezek katasztrófálisak nem katasztrófa elhárítók..
Ezek védenek minket az elemi csapásoktól.
Durbincs melyik volt az apád?
papa.49
@Sámannus: Nos az egészet elmentettem ezt a tablót kár lett volna kihagyni !!!
mariaberta
Hát istenem,,,, szépnek találta e nemes nemi szervét...gyönyörködjenek benne mások is, mrt ő nem irigy. Különben is divat manapság az ilyen mutogatás, hiszen tanulunk a VV-világ-ból,és akkor mi a probléma? Baukó Éva sem volt egy szende szégyenlős szüzike. Csak most jött rá, -némi kis összeg fejében-, hogy őt ZAKLATTÁK
nyanya001
@papa.49: tegnap 19,27
Jót röhögtem :))))
Sámannus
Kis Ernő még csak a vizeldét keverte a sürgönyoszloppal, majd a parkolóban nem fért el a többi kocsi mellet. Ez a felszentel pojáca meg a kupit a munkahellyel. Semmi probléma sem lenne, ha egy kijelző lenne a bejárat felett és ki írná, hogy éppen milyen műszakban dolgoznak. Mert ha fizetnek, akkor a pisztolyt a gatyaszárban kell tartani. Ha nem, akkor lehet sorozatra állítani, és kitenni a képeket, hogy mi is szórakozhassunk.:DDDD
SystemError
Mondjuk a szép a történetben, hogy azért lefeküdt vele a nő...szóval magát is minősíti azzal, hogy egy ilyen tahó jó volt neki, amíg nem jött rá, hogy mással is ilyen tahó. Itt azért erőszakról, molesztálásról azért nem beszélhetünk, mert kapcsolat volt előtte. Szóval az, hogy ezt kirakta a nő és ezzel munkahelyén is megalázta... Szóval igaz egymást megérdemlő pár..:)
division
@wagabund: Havas maximum a középső ujjáról küldhetett volna képeket szerintem:-))
Veleda
Ezt a pénisz királyt már kinevezték azóta országos posztra? Csodálkoznék, ha nem!
maci0427
Szemét aljas ember az ilyen ! A legszemetebb dolog a Munkahelyeken történő udvarlás -zaklatás - obszcén kifejezések használata sértegetés és a női dolgozók megkörnyékezése, szexuális zaklatása ! Menjenek a jó büdös pi...ba, hogy máshol nem találnak maguknak nőt ! Köcsögök, tiszta szégyen ez ! Nőként soha nem engedtem meg az ilyent ! De gondolom, hogy sok férfi társunk örülne annak, ha a munkahelyeken szexuálisan közelednének hozzájuk a főleg nekik tetsző csinos nők...,igaz ?
dr frédikántor
ki lehet az illető? kíváncsi lennék a pofázmányára, hogy jóképű esetleg, vagy ragyás?
Dr plágium
@SystemError: Nem védeni akarom a lányt, de talán a kapcsolat kezdetekor még nem tudta milyen is valójában ez a geci. Aztán pedig mivel a főnöke volt nehéz helyzetbe került...Az utolsó munkanapjáig.
Ahhoz is nagy bátorság kellett, hogy panaszt tegyen. Tudott dolog, hogy a tisztek között nagy az összetartás, bosszút is állhatnak a lányon.
SystemError
@Dr plágium: Ez természetesen jogos, bár már pont a rendvédelmi .hierarchia miatt is tanulságos mindkét embernek.. Szerintem ez a proli műsor volt mindkettejük esetében. Az nyilván kijelenthető, hogy ami imponált az elején az a végére "molesztálásba" ment át. Sajnos ismerve a rendvédelmi közeget és hazai viszonyokat szerintem az elején is suttyó volt a csávó, de akkor még "izgult" rá a nő. A bajok a több szereplő kiderülése után jött. Na mindegy az eset végére nyilván a nő lett az elszenvedője ennek..!
magyarbakancs
Biztos televolt a töke!
Erkölcsös keresztény értékek mellet csinálta?
Hát van ilyen.
Levendula
Igibácsinak nagyon gazdag szókincse van... Gondolom a feleségével is így beszél esti hancúrozás előtt... Vagy ott nem mer?
DR PRÉDlKÁTOR
ki ez az Igibácsi? van neve is, vagy csak igi??
advocat
A katasztrófavédelem "fontos" elvtársainak ennyire futja. Csak ki fogja a kéményt seperni, mert a szénmonoxid meg "dolgozik"?
papa.49
Nem kéne már levenni az étlapról ezt a ,,PÉNISZGYURKÁT,, ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.