Még a rajongói is nekimentek az énekesnőnek ezért Koncz Zsuzsa ATV-s riportjában használt jelzői, még rajongói fejében is kicsapták a biztosítékot. Ízekre szedik mondatait és politikai hovatartozása miatt is támadják. Elindított maga felé egy nagyon kemény gyűlölet hullámot.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nagy bátorságú fickó ez a kopi... Egy mondatot nem tud alapból felmondani. Csak felolvasni tud. Pártállás... a 2006-os tüntetések ártatlannak tartott gyújtogatói...
Ez a fickó olyan sötét, h a varjú zseblámpa lenne a fejében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nem tudom, hogy ez a kopasz ember hogy meri Koncz Zsuzsa nevét a szájából kiejteni!!! Egy köcsög volt az is, aki ezt a baromságot előszedte!!! De hát ez az internet világa!!!
Bogatir
Ez a kopasz úr elfészkelődött az Orbán úr seggében és most onnan szemléli a világot. Hát olyan is a világ látása. Fingot fogott a záró képsorral, az utcai randalírozókkal. Mindenkinek 2006 jut eszébe ahogy a fideszes csőcselék garázdálkodott, gyújtogatott. Ekkor volt itt rengeteg külföldi vendég mivel 50-ik évforduló volt. Ne legyünk rá büszkék. Koncz Zsuzsa egyébként rendben van, kár erőlködni.
Yoda69
En mar el is felejtettem, hogy ilyet mondott.
De ujra atgondolva igaza van Zsuzsanak es becsulom a batorsagaert amiert nyilvanosan ki meri jelenteni. Hozzateszem az elmult 10 ev megsokszorozta ezt a jelenseget, es meg mindig van lejjebb amig orban az ur.
haereticus.hu
@Yoda69: Lejjebb a nagykörúton belüli liberális dögkútnak van ahová az elfajzott konc - a nyakunkon - is tartozik.
görbetükör
Meg kellene hallgatni, milyen szövegkörnyezetben mondja.
Az elfajzott jelző azt jelenti, hogy eltér a környezettől. Tény, hogy a gyökerek Ázsiába nyúlnak vissza és nem európai, mások vagyunk tőlük. És sajnos ez jellemző nagyon sok magyarra.
Magyarnak vallja magát, joga van bármilyen jelzővel illetni magyarságát. Nem a gyűlölet mondatja vele ezeket a szavakat, tényt állapít meg.
Hasonlóan jár, mint Gyurcsány. Kiragadnak egy szót, egy mondatot és a tudatlanság. a felületesség, az átgondolatlanság máris ítélkezésre kényszerít, ami sajnos nem más, mint a gyűlölködés.
A kultúremberekhez, az európai viselkedéshez képest sajnos valóban elfajzottak vagyunk, balkáni állapotok vannak és nem európai.
kokopelli
@Yoda69: Én azért nem foglalok állást ilyen ügyekben,mert még a családomon belűl is megy az acsarkodás,
a sértegetés,és az egymást "szellemi szegénynek" titulálás!Szerencsére még nem tartanak ott,hogy "Te nem is
vagy magyar!"Az éves honvédségi találkozóinkon szintúgy,holott 23 hónapig együtt zabáltuk az anyaföld sarát,
porát, és sokszor a talajvizét is! Itt a fórumon is az "az adu ász",hogy te nem is vagy magyar"! A liberális nem le-
lehet magyar,a baloldali kapásból nem magyar, ill. ő sem is lehet magyar,de az azonos pártállású az magyar (pl.
a ME ex-elvtárs!) Mindíg eszembe jut,a pokol "magyar" feliratú nem őrzött üstje,mert ők reflexből viszarángatják
azokat akik ki akarnának mászni a forró vízből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.