Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg a Fidesz-támogatókat.

A miniszterelnök a levélben azt írja, most mindennél fontosabb megvédeni országunkat Soros Györgytől.

„A csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit”

– mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója. Az ATV riportere a járókelőket kérdezte arról, ők küldenek-e pénzt Orbán Viktornak.

Címlapkép: MTI Fotó/Máthé Zoltán

(ATV)

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ez egy olyan megosztó kérdés! Első sorban a felhasználás jellegétől tenném függővé!
Macskaszem
Sokkal inkább elvenni kéne tőle. Ő meg a cimborái Qrva sokat elloptak az emberektől a zelmúúútnyócévben úgy a saját, mint a szekta részére, úgyhogy végtelenül ellenszenves ez a pofátlan tarhálás.
Levendula
Csak annyit, amennyit az ő kormánya ad nekem = SEMMIT
Yoda69
NEM

Mellesleg ez megint csak egy trukk a tamogatottsag felmeresere, plusz a penzkuldok tovabbi beregisztralasa a fideSSbe
Yoda69
Nemhiszem hogy a tahogeci ra lenne szorulva arra a nehany szaz milliora ami ebbol esetleg osszejon, hiszen szaz milliardos tetelben lopjak a kozpenzt es az unios penzeket.
Manhattan
Ez egy ördögien okos terv! " Elfogyott? Egy túrót. Így csorgatják vissza ... legalizálják az ellopott pénzeket ... Nem utolsó sorban így oldják meg, hogy ha ellenőrzést kapnak (mert nyilván kapnak, hogy kivédhessék, miért csak az ellenzékieket ellenőrzik), akkor akármekkora összegre azt mondhassák: Adomány. "
magyarbakancs
"Ön adna pénzt Orbán Viktornak?"
Én mást adnák neki.
De olyat...,hogy attól
nezelodo
Na most kitehetnek magukért a csápoló vén nyugger-nyanyák, és legalább kibujtatnak addig a meleg hátsójából, amíg perkálnak.
advocat
A nép meghülyített része meg adja!
Mert kevés az ami Mészárostól meg a többitől jön. Az megy a magánvagyonba (miért is jár a család az emírségbe "üzletelni"?).
Macskaszem
Annyi pénze legyen amennyit én adok. Mármint amennyit önként adok.
justhpeter
"Ön adna pénzt Orbán Viktornak?"
Természetesen. Ha rendesen dolgozna naponta a közmunkán, neki is odaadnám azt a kb 55 ezret.
dr. prédikátor
Agyon neki a retkes kurva anyja ennek a gecinek!!!Loptak épp eleget!!!Na csókos vén fityfaszos nyuggerek, savazó köcsögök !!! lehet járulni a geci csuti törpe pénztárához!!! Adakozzatok neki!!!
mariaberta
Mi vagyok én?Hülye? Mire használta és használja Mészáros Lőrincet? Ő a pénztárosa, kérjen tőle!
kokopelli
@justhpeter: én adnék,de csak gyógyszerre,vagy a RailJetre fizetném (oda) a
vonatjegyet! Visszafelé jöjjön gyalog az új V5.-országon át a kis uzsonnatáskájával!
Grafix69
Az a baj , hogy ezek az emberek nem veszik észre azt az alapvető dolgot,hogy a FIDESZ ezzel a trükkel akarja tisztára mosni az eddig ellopott közpénzt , eus pénzt , mindent . Azért teszik ezt mert , ha nem nyernek , erre hivatkozva igazolhatják a párt pénzeiket , illetve a strómanok most tudják legalizálni , vissza utalással az eddig felhalmozott közvagyont. Amennyiben nyernének akkor meg rendbe van az is amit a nép adott . Az egész egy kiszámított lopás , teljesen aljas de hihetetlen jól felépített ,tulajdon képen jogilag megtámadhatatlan .
nusika
@Grafix69: ...ez így igaz!!! ... akkor a 1-2 millió okos magyar ember ezeket miért nem tudja, látja, hogy eddig mit művelt az eus és a Mi adóforintjainkkal??? ...ennyire ködösek nem lehetnek!!! Ha tényleg nem veszik észre, akkor nagyon nagy baj van az agyakban!! ...mi a diagnózis???
anka
@nyanya001: Igen..., és külhoni magyaroknak meg adja a milliárdokat! - rohadjon meg!
img7.dreamies.de/img/804/b/0eusqbkmd94.gif
volvós
Én befizetném a szociális temetésére...
A sok lefizetett fidesz-statiszta meg ott
nyilatkozott a Nyugati téren...
Nessy
Adjanak a levelezőtagozatos hívek! Kapnak eleget a mi pénzünkből!
division
@Grafix69: A csekken befizetett pénzek bizonylatait meg kell a postának őriznie, szóval az bármikor visszakereshető mennyit fizettek be esetleg az emberek, azaz nyoma van. Elég őrült ötlet amit itt leírtál.
division
Egyébként én sem fogok adni neki, ez már nekem is abszurd azért. Ahol van pénz ott nem kellene kérni.
szettevette
Én igen! És megmondom úgy ahogy gondolom, hogy az állami bevételekből, párt finanszîrozásra, egy fillért sem adnék. Oldják meg a pártok a saját bevételeikből, tagdîjjakból, vagy adományokból, stb.
human
@division: Gyanúm szerint ez csak valami alibi kéregetés. A kampányhoz szükséges összeget a baráti vállalkozók utalják mindenképp. Természetesen abból a pénzből utalják amit az EU által finanszírozott projekteken kerestek.
human
Akik annyira elégedettek az ország gazdasági sikereivel azok nézzenek utána az államadósságnak. 2000 milliárddal több az államadósság, mint 2010-ben volt.
csipetke
Na emberek!Meggyütt Viktor levele.A bélyeg helyén a felirat:díj hitelezve.Hát persze,mi meghiteleztük.Most legszívesebben adnék fel nekik mondjuk 10 ft-ot,és a közlemény rovatba írnék nekik olyat,de olyat...A levél felső bal csücskében Orbán képe,mondhatni újkorában,amikor még nyaka is volt.A levél szövege ugyanaz a Sorosozós rizsa,amit eddig nyomtak az összes médiában.Egy dolgot nem értek,valaki itt azt írta,hogy az kap koldulós levelet,aki visszaküldte a konzultációs ívet.Én nem küldtem vissza,akkor mire ez a levél?
SASA114
A pénz kérés azért kell mert a választások után ha véletlenül őket is elszámoltatják aminek az esélye 1% akkor mondhatják adományokból jött össze ez a pár milliárd.oszt jó napot
Grafix69
@division: És kié a posta? És teljesen mindegy , mert a magán vagyonából fizet a fidesznek , így legalizálható a kitalicskázott pénz ,az teljesen mindegy ,hogy nyomon követhető mert nem Orbán Viktornak küldik névre szólva , a Fidesznek küldik , és mint ilyen nem számít korrupciónak . Viszont emlékezzél a párt székház eladásra , ugye az is a Fideszé volt , nem Orbán Viktoré, aztán hol landolt a pénz ?
Eladott Ország
Adnák neki pénzt, hogy kilőjék az űrbe, szkafander nélkül.
quadrocopter
Pénzt nem adok a Gecinek, de a koszorúját tokkal vonóval kifizetném!
Sámannus
"„A csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit”
Én csak annyit tudok, hogy a maffia is pontosan ezt csinyája.
cikicakk55
@lópicigáspár: ma 8:29.
Arra gondoltál,hogy ha például arra kéne gyűjteni,hogy magánrepülővel vigyék a bankjaihoz,ahová elrejtette a több ezer milliárd forintocskát amit lenyúlt az adófizetők pénzéből,akkor beszállnál,hogy persze bilincsben,de fizessük az utat neki?
cikicakk55
@nezelodo: ma 9:43
Hidd el én is haragszom azokra a nyugdíjasokra,akik a kezét csókolgatják,meg dalokat írnak neki.Ám arra megkérnélek,hogy vedd figyelembe,hogy a 2 milliós FideSS nyaloncnak,csak kb 10-15% a nyugdíjas. A többi a holdudvar akik közt bár van nyugdíjas is,de kurva jól él,na meg a holdudvar nagyszülei,szülei,akik szintén nyugdíjasok. Az igazi úgy mond kisnyugdíjas,már nagyon kevés van,aki hisz még ennek a tróger bandának.Ha már nyuggerezel,legalább annyit tegyél hozzá,hogy már akik nyalnak neki.
cikicakk55
@dr. prédikátor: ma 10:26. Neked is csak azt írnám,amit nézelődőnek.Gondolom te sem örülnél,ha lemarháznának,mert kurva kevés pénzért,de be jársz dolgozni. Na kb ennyire tehetek én róla,hogy van olyan " nyugger" aki bedől ennek a szemétládának. Kérleg,legalább ne nyuggerezz! Írd,hogy nyugdíjasok.Az a pár nyugdíjas aki rá szavaz és még nem demens, tényleg szégyellje el magát és remélem nem ha lesz kenyérre valója majd rá jön,hogy imádott Csuti Gecije,nem is annyira arany ember.
cikicakk55
@nusika: A diagnózis: Aljas népnyúzó geci rabláncra érett idiótizmus
lópicigáspár
@cikicakk55: Sokkal egyszerűbb dologra gondoltam.
babp1982
Természetesen négyszemközt olyant adakoznék neki,hogy nem állna talpra többet ,menne a pokolba Lucifer már befűtötte neki az űstöt
quadrocopter
Gondolom, Analfa Bélánál már targoncákra rakva a pénzhegy...
cs.n.
Hogyne, akár egy egész szatyornyi halpénzt is adnék neki.
division
@Grafix69: Van benne valami. Most mondta a tv hogy az az igazi Fideszes aki pénzzel is támogatja őket. Lehet már én sem leszek az sokáig? .-)
Equus
a temetésére gyűjtenek? Természetesen. Mások mennyit adtak?
dr frédikántor
először nem akartam adni de most már fogok adni. mert kedvelem. az egész kormányt szeretem. ennyi. nem több.
Grafix69
@division: Nem azzal van gond aki fideszes , hanem azzal aki hülye.
anka
@bakcsubakka: - kicsivel is nagyot lehet ütni...:D - csak pusztuljon!
mackoka46
A szabadságunkat elvette, most a pénzünk is kell neki, nem lopott eleget ?
Peller Anikó
Na jó, fukari fösvény banda, nem látjátok átok, hogy a szeretve tisztelt főpohárno kurunk bajban van és egy kis alamizsnáért könyörög kedves alattvalóihoz?

Én felajánlok neki egy tisztes összeget, legyen 10 millió millió millió.

bankjegyek.uw.hu/files/products/10milliobpengo.jpg
Nessy
Ugyan, nem az összeg a lényeg! Ha összejön száz millió. abból minimum tízmilliárdot kommunikálnak, és máris csiribi - csiribá, nincs tiltott pártfinanszírozás! Hiszen ezt a zemberek adták a Soros elleni harca! A háborúhoz meg három dolog kell Montecuccoli szerint : Pénz,pénz,pénz!
anka
@Peller Anikó: - igen nagy lelkű vagy...:D
division
@Grafix69: Ez jogos, nem a pártszimpátia alapján kell valakit megbélyegezni, hanem ha lerí valakiről hogy sötét a végtelenségig (pl. az itteni anyázó és trágárkodó kommentelők, de aki pénzt ad bármelyik pártnak az is). Én úgy hiszem nem szorul erre rá a Fidesz.
Grafix69
@division: Képzeld el mikor pénztáros Lölövics átküld 3 milliárd forintot a maga 110 milliárdjából , szerinted ki fogja keresni? Ki fogja megvizsgálni melyik egy sima szavazó pénze és melyik egy strómané . Már legális is lesz a stróman vissza utalt pénze .
nezelodo
@cikicakk55: Igazad van, de én a nyalás szinonimáját írtam, kicsit árnyaltabban, hogy csápolnak neki. Én fiatalon sem tudtam csápolni sem rock bandának, sem politikusnak, hát így nyuggerként sem teszem.
cikicakk55
@nezelodo: Oké, semmi gond. Te is nyugdíjay vagy,így te is érzed mennyire bosszantó tud lennni,mikor pár rácsoságyra érett kriptaszökevény miatt a még eszüknél( csak sajnos pénzüknél nem lévő) nyugdíjast összemosnak az ilyen nyálgépekkel.
Desischado
Kötélre sírra bármikor boldogan adok, de mást nem kap a csuti parazita!
HowlingWolf
Ha majd a temetésére gyűjtenek akkor elgondolkodnék esetleg. Máson nem.
nezelodo
@HowlingWolf: ma 07:07. Még mit nem! A temetésére sem! Azért, hogy hetven évig csodálhasd a szobrait, mint a németek által gyártott forradalmárét, Leninét? Igaz a korszellem a fizetős arab migráncsok dollárjait kívánja, na meg a Rogán művek is...
terlasz
Én adnék pénzt Orbán Viktornak, ha jó messzire futna vele.
kukac50
Kevés az amit elloptak? Mennyit szeretnének?
papa.49
Neki nem, de a hóhérnak igen hogy akassza fel !!!
sokanvagyunk
Nem hiszem hogy okot adtam volna bármikor is hogy a listájukon szerepeljek, de ha mégis csekkel látogatna meg a Fidesz, adnék nekik néhány ikszet a rovatokba - csak a postán nem tudnák értelmezni azt az "összeget"...
Borsodi
Természetesen hiszen megérdemli mindent elkövet,hogy a Magyarok elmeneküljenek az országból,Talán kérjen a Románoktól, oda szeret adományozni.és az Oroszoktól akiket ide telepített,hogy szavazzanak rá.Mennyibe is kerülnek ezek a levelek amit még a két éve elhunyt is megkapott.?
huKKK
A fenti videón 15 megkérdezettből
6 ad
8 nem
1 még gondolkodik
Nessy
@huKKK: Látod, az a 6 igaz magyar! A többi meg nem is létezik. Majd kap a riporter, ilyen arányt felvenni! Skandalum!
Mire körülnézünk, jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!
kokopelli
@papa.49: Bocs,de tennap áffelettem kérdezni:
"Még szabadlábon van a csávó?"..mert a sitteskajához azonnal adok pár "jurót" !
papa.49
@kokopelli: Sajnos még igen, pedig ha már le lenne csukva is késő lenne !!!
evacica
Én adnék, ha arra kell, hogy eltakarodjon a mocskos bandájával örökre ebből az országból és ne mérgezze a levegőjét ennek a hazának!
kereső
@dr frédikántor: de hát ezt a fidesznek lejmojla,nem a kormánynak.Annak a fidesznek,aki 2016-ban 1.084.067.000.- Ft-ból gazdálkodott, és ebből 876.000.000.-Ft volt az én pénzem/azaz költségvetési pénz. Tagdij meg:156.000.000.-Ft, szóval adjon neki a 876 millió felül az a két millió vállon felül gyenge.
papa.49
@kokopelli: Most pont óberkodik nálatok Németországban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.