Helyenként jelentős változásokat hoz az újév a fővárosi parkolásban.

Az első pofonokat a VI. kerületi önkormányzat osztotta ki az autósoknak, meg sem várva 2018 januárját, már december 11-gyel elindította a parkolási díjak megváltoztatásának sorát. Természetesen emeltek, van, ahol száz százalékkal.

Száz százalékkal emelték a parkolási díjakat a VI. kerületben

Óránként 350 forintra emelkedett például az eddigi 175 forint helyett a parkolás a 3064-es zónában, és szintén 350 forintra a 3062-es és 3063-as zónában. Ez a Teréz krt. – Podmaniczky utca – Dózsa György út – Városligeti fasor – Király utca által határolt területet jelenti. A gyermeküket autóval iskolába hordó szülők egy részének pozitív változás, hogy az eddig reggel 8-kor indult fizetős időszakot 8 óra 30-tól számítják.

(vezess.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Honéczy Barnabás, illusztráció

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Talán ha szétnéznének a megyeszékhelyeken, nagyobb meglepetést is találnának.
Lackó50
Ez már rablás. Közösen kellene fellépni az autósoknak, hogy hatóságilag állapítsák meg az árakat és ne kénye kedve szerint változtassák. még valakinek eszébe jut, hogy pályadíjat is beszedjen és akkor minden sarokra lehetne sorompót építeni.
verőce21
A vidéki nagyvárosokban ennél már tavaly is magasabbak voltak a díjak! Végre megtudják a pestiek is, mi az a parkolási díj, a jövedelmeikhez képest.
De mindenképpen pozitív változás, hogy a "fizetős időszakot 8 óra 30-tól számítják."
karma1
@Lackó50: @justhpeter: Ez akkora hir? Lipotvarosban (XIII. kerulet) Mar tobb mint 3 eve 350 forint az orankenti parkolas, es a kozteruletes 10 perccel az ido lejarta elott mar rarakja a mikulascsomagot a szelvedore...
Ilyen aljassag csak Magyarorszagon tortenhet - es hogy nincsenek nemfizetos parkolozonak, ahova a kerulet uzleteiben dolgozok rakhatnak le a kocsijukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.