A rendőrök elfogták a kecskeméti gyanúsítottat, és a helyszíni kihallgatás során megtalálták az ellopott bronz szobrot.

Egy ismeretlen férfi 2017. december 25-én 2 óra 10 perc körül Kecskeméten, a Kéttemplom közön található Kodály Zoltánt ábrázoló, 50 centiméter méretű bronz szobrot talapzatáról leszerelte és ellopta.

Megtalálták az ellopott Kodály Zoltán szobrot

Fotó: Police.hu

A kecskeméti nyomozók az adatgyűjtés során beazonosították és 2018. január 4-én 17 óra 10 perckor őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves G. Ferencet. A gyanúsított először tagadta a bűncselekmény elkövetését, majd másnap részletes beismerő vallomást tett.

A helyszíni kihallgatás során az egyik ingatlan udvarán elrejtve megtalálták és lefoglalták a rendőrök az ellopott szobrot.

A férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nem szép dolog szegény embert pár kiló bronzért meghurcolni...
Equus
Csűnya rendőrök... a roma kulturális napokra kellett volna dekorációnak... Most mehetnek Franz List repülőterére, h egy kis alcsit összeszedjenek... valamivel kell bizonyítani a zenéhez való vonzódást.
Sámannus
Mert ha Maradonát meg tudják csinyáni három és félméteresre, Kodálynak szégyen az 50 cm-es kerti törpe szobor nagyokosok. Ez a lopás még kritikaként is helytálló véleményt jelent. Ráadása is van, mer a balekok egy másik géniuszt is ezzel aláztak meg. Én kitüntetném a tolvajt, hogy felhívta a figyelmet erre a sértésre.
szep napot
Ha az ellopta utan meg valaki ketelkedik, hogy az elkoveto melyik nepcsoportba tartozik (lehetett politikus is); a bronz szobor utan...
Lepényleső
Hová jut a világ,ha miden Kodály kedvelőt lecsuknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.