Folytatódnak az adócsökkentések, 2018-ban a családoknál és lakosságnál mintegy 60 milliárd forintot hagynak a kormány adócsökkentő intézkedései – mondta Tállai András, a NAV vezetője, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek pénteken. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha az ember a Tállait hallgatja, akkor a végén még azt is elhiszi, hogy a Fidesz nagy szívjóságának köszönhetően a választás utáni évben már befizetés helyett nekünk fog adni.
Persze, van akire ez igaz, hogy a fél Fidesz-vezetés nevét ne soroljam fel.
simmering73
Vagy 60 milliárdot vesznek ki.
Egy gyors hír: tavaly januárban 3100ft-ért vásároltam az akácfa mázsáját, ma ugyanezért 4500ft-ot kértek. Ez több, mint 50%-os áremelkedés. Hol van ilyenkor az a tetű rezsicsöki főgengszter?.
Equus
az adó csökken, de az energiahordozók ára nő. Az nem 60 millliárd...
Perwool
Az adókedvezmény igazán annak jó, aki tudja érvényesíteni. Az ország jó része nem tudja érvényesíteni.
Az szja csökkentése mennyit jelent annak, aki 70-80 ezret keres? A 48 ezerről ne is beszéljünk. Az egykulcsos szja-val a gazdagok évente milliókat spóroltak meg. És a minimálbéres???
Az új lakások áfájának csökkentése nagyjából hasonló értékű intézkedés, mintha a gyémántgyűrűk árát csökkentené 10%-al . Nyilván van akinek jó, de a többségnek annyit számít, mint halottnak a csók!Ha ilyen jól megy...akkor a világrekorder 27%-os ÁFÁ-t, hogy nem lehet csökkenteni?Ahhoz hogy a CSOK minden előnyét kilehessen használni ötszáz-hatszáz ezer forint havi jövedelemre kellene szert tenni a család két tagjának. Innentől a dolog már kicsit nehézkes.Nem rossz ez, ha pár száz milliót keresel...
Ha meg csóró vagy, ihatsz belőle egy féldecit. Havonta. Kommerszet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.