Pazar búvóhelyet talált magának egy szegedi férfi, aki egy presszóból lovasította meg a kassza tartalmát még szeptemberben. Egy vécé mögött bujkált több hónapon át.

Egy szegedi ingatlanban fogták el a Csongrád megyei rendőrök azt a 28 éves férfit, aki egy helyi presszóból készpénzt lopott el 2017 szeptemberében. A feltételezett elkövető a lakás vécéjében kialakított rejtekhelyen bujkált.

A gyanúsított tavaly szeptember 14-én 19 óra 15 perckor vette el a szórakozóhely őrizetlenül hagyott kasszájában talált készpénzt. A helyiségben lévő vendégek a tolvajt a presszó közelében megpróbálták feltartóztatni. Emiatt a feltételezett elkövető a pénz egy részét hátrahagyta, majd elmenekült – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói rövid időn belül megállapították, hogy a lopás vétségének elkövetésével egy 28 éves helybéli férfi gyanúsítható megalapozottan, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei a férfit január 5-én egy szegedi ingatlanban elfogták, majd előállították. A férfi a lakás mellékhelyiségében, préselt falemezből kialakított rejtekhelyen bújt meg.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.