Az LMP társelnöke korábban a Soros-ellenes nemzeti konzultáció számairól azt mondta, kamu az egész.

Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette miatt nyomozás indult annak a feljelentésnek nyomán, amelyet a kormány Hadházy Ákos nemzeti konzultációval kapcsolatos kijelentése miatt tett – tudta meg a Magyar Nemzet a Központi Nyomozó Főügyészségtől.

Hadházy akkor rohanhatta körbe a három helyszínt, ahol a válaszokat őrizték, amikor még zajlott a feldolgozás és a kormányzati számláló 1,7 milliónál tartott.

Hadházy viszont azt mondta, nem győzték meg őt arról, hogy valóban ennyi válasz érkezett volna vissza, szerinte kamu a kormányzati kommunikáció.

A kormány akkor is, azóta is azt mondta, Hadházy téved, feljelentették a politikust.

A Központi Nyomozó Főügyészség most a lapnak azt mondta, a nyomozás határideje 2018. február 13. „Minden ilyen ügynek örülök, hiszen felhívja a nyilvánosság figyelmét arra, hogyan manipulálta a kormány ezt a konzultációnak nevezett csalássorozatot. Lebuktak ezzel a nyilvánvaló csalással, és a feljelentéssel próbálják elterelni róla a figyelmet, de nyilván tudják, hogy nem lesz az ügyből a semmi, mert a mentelmi jogomat nem fogják kiadni” – mondta most Hadházy a lapnak. Ugyanakkor a politikust még nem keresték az ügyben a hatóságok.

Címlapkép: MTI Fotó/Kovács Attila

(MNO)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ebből csak pofára esés lehet, ugyanis a bírálat és a kritika nem tartozik az elkövetési magatartások közé, ráadásul hangfelvétel is is van a "szaki" közléséről! Így akarják megfélemlíteni azokat, akik kritizálják a tetves rezsim mocskos húzásait, hazugságait!
Polt - jogász és volt gyakorló ügyvéd létére! - már bukott pert!
Ennyit ért a hivatásához ez a mocskos, bűnpártoló barom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nektek nem szól a rendszer, hogy ezt - nem csak a hírt, hanem magát az mno.hu cikkét is - már más réges-régen beküldte???
kissé felnőttem
és akkor polt csak nem szünteti meg az aljárást, foggal körömmel, na igy is lehet pofára esni, mert tünci né ni is hamarosan mert a testület sem marad már csendben, ki áll az elnőke mellett,
kissé felnőttem
egyébként csak mert ki merte mondani a 7 millió ember véleményét? Táncsicsot is kiszabaditotta a tömeg, vele is lehet ám ilyen is.
(Csak mert ti mindig a történelemmel háritotok meg ok nélkül hivatkoztok ) majd az idő igazol.
human
Jó lenne ilyenkor a nyomozók fejébe belátni, hogy rendezik ezt le magukban. Nem csak azért, mert politikai megrendelést hajtanak végre, de az egész egy vicc és ezzel magukból is viccet csinálnak.
quadrocopter
Ebből csak pofára esés lehet, ugyanis a bírálat és a kritika nem tartozik az elkövetési magatartások közé, ráadásul hangfelvétel is is van a "szaki" közléséről! Így akarják megfélemlíteni azokat, akik kritizálják a tetves rezsim mocskos húzásait, hazugságait!
Polt - jogász és volt gyakorló ügyvéd létére! - már bukott pert!
Ennyit ért a hivatásához ez a mocskos, bűnpártoló barom!
Lepényleső
Akkor ha lett volna annyi visszaküldött ív,virítják mint a pípa? Így egy darabig eltart amíg az újra
nyomtatottakat az aktivisták kitöltik,s posta útján visszadátumozva megküldik?
papa.49
Erre szokták mondani ,,virítsál koma,, mutasd meg a visszaküldött leveleket és onnan egyértelmű a dolog !!!
De nincs annyi levél összesen se mint amennyit hazudtak, és sokan igen ,,kedves jókívánságokkal,, megfűszerezve küldték vissza, nehéz lesz bizonyítani a fütyisz igazát !!!
peterkelemen
Így megy ez a diktatúrákban. Egyik diktatúra sem tűri az igazságot csak a hazugságot. Orbánéknak a lámpavason van a helyük , aki nem ezt akarja az egy komplett idióta!
gulyasgyula
@papa.49: ...Ugyan komám már neked korodnál fogva illene tudni ez nem igy működik ..Jön az AVO módszer a választások után ..Már most szakképzett heckerek gyűjtik a lázadók cimeit ..Aztán jönnek a létszám elépítések stb ..MERT HOGY A FIDESZ NYER AZ BIZTOS ..Ha kell egész európa rá szavaz ..Nekünk nyugdíjasoknak is van családunk akire vigyáznunk kell ..Mit gondolsz NAGY BANDÓ miért kért bocsánatot .??? A Z É R T .?...!!!.
papa.49
@gulyasgyula: Jó ember én már tönkre mentem, nyugdíjas vagyok, a gyermekeim felnőttek önállóan élnek nekem benyalhatnak csontig, ha hagyom, én nem félek tőlük!!! Én már akkor megtapasztaltam azt ami most jön mikor gyermek voltam, mi éltünk 4.en egy szikvíz üzemben kb. 14 m2, hogy Anyám épphogy csak kenyeret tudott venni napokig, hogy Apám majd egy évig csak betanított munkás lehetett ott ahol azelőtt művezető volt aki dolgozott Sztálin városban a vasmű építésen, vagy Kazincbarcikán szintén a vasgyár építésén...
Ismerősek, hogy a kmb. rendőr mindennap elsétált a ház előtt ...
Szerinted én mit veszthetek semmi mást csak a jelenlegi NYOMORÚSÁGOMAT, én nem félek ugyanúgy mint mikor elvittek a zsaruk a szobortól, márc. 15. és letépték a kokárdát a ruhámról !!!
Írják össze ki mit írt mondott leszarom őket, nekik is eljön az utolsó napjuk, és minél később lesz az annál kegyetlenebb lesz a büntetésük !!!
A NBA. beszart ennyi a történet csupán, nálam kiiratkozott a ,,kedvencek,, közül !!!
kereső
Nem értem én ezt.Azt kommunikálják,hogy ez felér egy népszavazással.Ott is lehet ellenőrizni,hogy mennyi a szavazatok száma,és az hogyan oszlik meg.Akkor itt miért nem lehet?Nagyon drukkolok Hadházynak.
Eladott Ország
Ő volt a Soros.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p403x403/25398660_1752478198116314_790540688603957260_n.jpg?oh=e7c0a14e49b153bb2264ed8a1726d772&oe=5AF9E788
m.blog.hu/de/deformacio/image/1_800x528_72.jpg
Bezzeg az azeri guruló dollárok, a família cégeinek uniós harácsolása, Farkas Flórián nagyipari sikkasztásai (a sor végtelen) nem idegesítették fel annyira a szétcsúszott fejű miniszterelnök urat, hogy csapkodja az asztalt dühében. Ha annak kell szégyellnie magát, aki a lopást, csalást, bűnözést szóvá teszi, akkor tényleg menjünk vissza Ázsiába, a gecibe.
cikicakk55
Számomra már az is érthetetlen,hogy mi tart ennyi ideig a feldolgozásban? Amikor a választások vannak,4 évente, már este 10-re meg van a végeredmény. Most december 1 volt a kitolt határidő és eltelt több mint egy hónap,de semmi,még csak részeredmény sem.Természetesen azon a hazugságon kívül,hogy 2,4 millió ember szavazott,vagy is küldte vissza az íveket.Igen ezt elhiszem,hogy ennyien küldték vissza,hisz online annyit lehetett kitölteni amennyit akart az ember,vagy amennyi ideje volt.Rengetegen küldték vissza szöveges üzenettel.Ezek az érvénytelen kategóriások.Rengetegen küldték vissza " IGEN" jelzéssel,ezek érvényes szavazatok,de erről sem írnak egyetlen adatot sem. ! évente a szavazáskor is van 2,4 millió ember összesen és még is 1 nap alatt meg van a végeredmény. Szerintem is azzal megy el az idő,hogy újra nyomtatják és újra kitöltik az összes beküldött ívet,természetesen az Ő szájuk íze szerint.Ettől még az a cirka 600.000 ember és akiknek elmondták,tehát kb 1 millió ember tudja az igazságot,még is mernek perelni.
papa.49
@cikicakk55: Ezek még hazudni se tudnak rendesen lásd gőzike !!!
Pálinkafőző Rézüst
Az egy súlyos bűn volt, hogy nem nyeltek, vagy köptek ki titeket ...Na ezért kellene nyomozni...
cikicakk55
@papa.49: Tudod miért? Mert megtehetik! Olyan törvényeket,olyan alkotmányt írtak,hogy most már minden törvényes amit a kormány és a seggnyalók csinálnak.Az ellenzék és a nép viszont bár mit is tesz,ami nem tetszik a diktátor Úrnak,az törvénytelen,tehát börtönbe vele
namihami
Mivel a sajátjaik viselt dolgait nem vizsgálhatják és valamit azért mégiscsak produkálni kell, ezért ráuszulnak valakire.
A migráncs, a Czeglédy és hasonlók ugyanezt a célt szolgálják. Nem engednek a valódi bűnösök közelébe?
--- Keress valakiket, valamiket, hogy a tömeg előtt mégis a léted szükségességét egyáltalán demonstrálni tudjad. Hogy mindig kiderül a hazugság? Sebaj, kreálj új ""bűnöst"" és az előző csalásodat a rajongók úgyis elfelejtik, az ellenzékre pedig eddig se figyeltünk.---
Ugye, milyen egyszerű politika ez???
kereső
@Eladott Ország: menjenek ők,az ő "kulturájukhoz" áll közel ez a mentalitás.Én szeretnék itt maradni,én nem vagyok "félázsiai"!
gulyasgyula
@papa.49: . Mire mész az igazságoddal Mi is egy szobában éltünk évekig az 50-es években apám traktorosként keresett 360 ft/ hó ..Én is nyugdíjas vagyok Te is ..Gondolj a gyerekeidre . MIt gondolsz Nagy Bandó miért kért elnézést .az ATV -és beszéde után ..A gyerekei jövőjére gondolt ...A Rákosi és Kádár korszakért nem most akarj bosszút állni , aztán családod szívja meg ..Biztos hogy ez a jó út ..??? Gondold át jobban ..
peterkelemen
@cikicakk55: Engedmeg, hogy korrigáljalak. Orbánék eltörölték az Alkotmányt helyette egy fabatkát sem érő alaptörvényt kreáltak, amit kényük-kedvük szerint módosítgatnak. Orbánék állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre.
evacica
Nem Hadházy ellen kéne nyomozni, ha nem a saját mocskos ügyeiket kellene kinyomozni! Szégyen, hogy ebben az országban mi folyik mióta Orbán uralkodik! Az emberekből a legaljasabb tulajdonságaikat hozzák elő, hiába fejétől bűzlik a hal! Soha nem gondoltam volna, hogy ez az ország ennyire mélyre tud süllyedni erkölcsileg!
csipetke
Azt eddig is tudtuk,hogy legjobb védekezés a támadás.A fidesz,ahelyett,hogy megmutatta volna a konzultáció végeredményét,inkább nyomoz Hadházy ellen.Ebből csakis az jön le,hogy hazudtak a számokat illetően,mert egyébként miért nem mutatták meg Hadházynak?Eccerű,mint a fakocka.
Sámannus
A csuti f.sznak még a két millió is sok, vagy még az egymillió hétszáz ezer sem volt meg?
Hát mivel hőbörög ez külföldön?
lusta
@papa.49: Elhiszem, hogy nehéz gyerekkora volt, de azt már nem, hogy apja Barcikán a vasgyár építkezésén akár egy szalmaszálat is keresztbe tett volna.
papa.49
@lusta: Pedig ott volt a VV. nevű Síp utcai vállalattól, mint művezető, én is ott voltam velük mert az Anyám volt a kihelyezett adminisztrátor... Emlékszem kurva hideg volt a vonaton mikor oda utaztunk, régi fapados kocsik, az ablakok befagyva... Egyébként meg tökmindegy mit hiszel az a te dolgod ...
papa.49
@gulyasgyula: Jó ember az én Apám a forradalom után lett pária, azért éltünk úgy. és ott ahogy...Nem te nézted úgy mint én 1958 karácsonyán a rendőr fiának a kezébe a játékot, nekünk meg volt egy fenyőág. és papírba csomagolt mogyoró, meg dió ..
Egyébként meg én úgy gondolom NEM KÉRTEM TANÁCSOT TŐLED, PEDIG EZ MÁR A MÁSODIK ALKALOM MIKOR BELE SZÓLSZ ABBA, HOGY ÉN MIT, HOGYAN GONDOLOK, EZUTÁN NE TEDD SEMMI ALAPOD NINCS RÁ !!!
Borsodi
Ha fideszes lennél védenének,ellenben el taposnak.
gulyasgyula
@papa.49: ...Elnézést kérek ha megsértettelek ..Többet nem fordul elő ..
lusta
@papa.49: Azon egyszerű oknál fogva, hogy Barcikán nincs vasgyár és nem is volt. Vasgyár Ózdon és Diósgyőrben volt. Na ez is már múlt idő.
papa.49
@lusta: Rendben de vedd figyelembe akkor 3, 4 éves lehettem, mert ez ' 52. '53 telén volt ...
Vélhetően akkor az ózdi lehetett...
DR PRÉDlKÁTOR
@Shikari: te meg honnan a Lóf@szából csöppentél ide???
surdilloFUJT
@Lepényleső: 1 hónapig csak hamisitottak,350.000-ről hirtelen 1.9,majd2.3 M lett!Csodás teljesítménye a fitymasznak!!!
Desischado
@Szeparepa2: Mindig ezt mondod, de mikor lesz már végre meg?
Vlágos, mint a nap, hogy hazudnak, mert akor ha valósak lennének az adatok, akkor büszkén mutogatnák, és nem perelgetnék Hadházyt. Kamu az egész!
herczeg0210
És a rendőrség gyönyörűen és szépen kimossa majd a Fideszt a szarból!
Nessy
@Shikari: Az instrumentum eqviit magyarul ph-val kéretik írni, úgy elegánsabb.
dr frédikántor
@Shikari: ne báncsd a tesómat, értve vagyok?
kukac50
Akkor a Fidesz nekünk is megmutatja majd eredetiben,hogy mennyien szavaztak igennel,mennyien nemmel és hányan rajzoltak szamarat,vagy csak egy új felmutatást.
Érdekes lenne az eredmény.
Jozefina
orbánnak érdeke, hogy minél több ellenzéki személyt még a választások előtt bilincsbe, vezetőszáron mutogasson!!! Arra már nem gondol, hogy a kocka is forog!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.