Novák Katalin államtitkár szerint 1-2 száz, de akár ezer forinttal is elkötelezheti magát bárki a kormány Soros György elleni harca iránt, és - FIGYELEM! - „senkinek semmilyen negatív következménye nem lehet természetesen, hogyha ilyen támogatást nem kíván adni”. A kormány családügyekért felelős államtitkára ezt a Hír Tv kérdésére válaszolta. A tévé arra volt kíváncsi, nem tartja-e erkölcsileg aggályosnak a kormánypárt, hogy pénzt kér azoktól is a Soros György elleni kampányra, akik eleve kiskeresetűek, így a kisnyugdíjasok és a nagycsaládosok.„Én nem érzek ebben sem kényszert, sem bármilyen erkölcsi dilemmát” - jelentette ki Novák Katalin.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A szemét kurva anyátokat!!! tarháltok mocskos gecik!!! nem elég hogy milliárdokat loptok, még a magyar nép adjon nektek pénzt??? lesülhetne a pofátokról a bőr tetvek!!!Mocskos egy elfajzott férgek vagytok!!!
Lepényleső
A legtöbb ember bérének 61%-ka minden hónapban nekik megy. Mennyi lenne ezeknek elég?
Netán ezzel"igazolják"majd a várhatóan mérhetetlen méretű kampánykiadásokat amit közpénzből
finanszíroznak?
Clavigo
Emlékeztek arra a barom papra,,,,,,,,,aki egy millát nyomott bele,,a frissen létre hozott Államadósság kezelő-csökkentő ?? központba??? Szerintem a csuhás már régen áttért a mohamedán hitre...,,Emlékeztek,,mikor a " Zsírcigánynak látszó végvári Captain,"" ,pénzt tarhált a 2010-es választások előtt ?? Semmi nem ciki...vazzze...csak az Alzheimer-kór. Oszt jó napot.
dr. prédikátor
A szemét kurva anyátokat!!! tarháltok mocskos gecik!!! nem elég hogy milliárdokat loptok, még a magyar nép adjon nektek pénzt??? lesülhetne a pofátokról a bőr tetvek!!!Mocskos egy elfajzott férgek vagytok!!!
Nessy
@Lepényleső: Ahogy látod! Kapnak 50 milliót és kommunikálnak 50 milliárdot!
Ergo, minden pénz hófehérre lesz mosva.
Amelyik kisnyugdíjas pénzt ad erre a baromságra, megérdemli, hogy továbbra is palira vegyék.
Desischado
Ezeknek nincs erkölcsi aggályuk, mit is lehetne váni tőlük? Az az igazi gyalázat többek között, hogy még mi adakozunk ara, hogy továbbra is hatalmon maradjanak! A nemzetközi kézmozdulat, azt nektek, férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.