A kormányközeli cégek rendre hatalmas összegeket zsebelnek be a brüsszeli forrásokból. Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester és üzleti köre tarolt 2017-ben az állami tendereken. A ranglistán a milliárdos felcsúti polgármester barátjának, Szíjj Lászlónak a vállalkozásai végeztek az élen 606 milliárd forint értékű közbeszerzéssel, de a második is egy Mészároshoz köthető társaság, a ZÁÉV lett - míg a felcsúti milliárdos közvetlen érdekeltségeinek pályázati győzelmei csak a negyedik helyre voltak elegendőek. Jól futott a miniszterelnök vejének, Tiborcz István korábbi üzlettársának a szekere is - megelőzve Orbán Viktor kötélbarátjának, Garancsi Istvánnak az érdekeltségeit. A top tízbe bejutottak a kormányzati propaganda-kampányokat bonyolítói - Szijjártó Péter barátjának, valamint Rogán antal szomszédjának cégei is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Az lenne elképesztő, ha ezek a pénzek az ellenzékhez kerültek volna.
De nem kerültek oda.
Vége a szenzációnak.
Equus
@Rockxy: nincs itt semmi látnivaló, kérem, oszoljanak
kereső
@Rockxy: nem az az alapvető baj,hogy oda kerültek,hanem az, hogy ezeknek a cégeknek nagy többsége az elnyert túlárazott pályázatokat általában rossz minőségben végzik el,majd a nyereséget nem forgatják vissza a cégbe,nem fejlesztenek-beruháznak,hanem osztalékként kiveszik-magánpénzzé teszik,aztán magánemberként megveszik a kastélyokat...etc.Azután meg indulnak a következő pályázaton,nyernek, és minden kezdődik/folytatódik elölről.És ez nem szenzáció.
Rockxy
@kereső: Na, ha nekem erre volna bizonyítékom, akkor azonnal feljelentést tennék.
És nem viccből mondom.
Neked van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.