A január 19-ei tüntetés szervezői korszerű oktatást és esélyegyenlőséget szeretnének. Meg azt, hogy a törvényhozók legalább a saját törvényeiket tartsák be. Már majdnem 8 ezren jelezték részvételüket a január 19-re „Ne menj suliba!” címen meghirdetett diáktüntetésre, és további 28 ezren érdeklődnek a rendezvény iránt. Nemrég mi is írtunk róla, hogy a három diák - Gyetvai Viktor, Kocsis Géza és Bognár András - által szervezett megmozduláson az oktatási rendszer hibái ellen tüntetnek majd a fiatalok. Most csináltak egy videót, amiben összefoglalják, mit szeretnének és mit nem szeretnének.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Tiltakozni, tüntetni és sztrájkolnia kell minden értelmes, hazáját szerető magyarnak!!! Mindenkinek, aki egy normális országban szeretne végre élni, ahol nem üresen kongó stadionokra és Orbán falábú focistáira herdálnak el milliárdokat. Az oktatásnak és az egészségügynek prioritást kell élvezzen minden mással szemben.
csipetke
A fidesznek nem célja,hogy normális oktatási rendszer legyen,mert a tanulatlan,buta népet könnyebb megvezetni,Ezt nem én találtam ki,valamelyik szociológus mondta,viszont tuti,hogy így van...
peterkelemen
@csipetke: Pontosan így van. Orbán mostani szavazórétegének is a háromnegyede agyhalott rendkívül buta söpredékből tevődik össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.