Több mint tízmillió forint értékben pénzt és ékszereket lopott el egy férfi a barátnője segítségével annak családjától Hévízen, az általuk bérelt lakás széfjét kétszer is kifosztva – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: tavaly márciusban a férfi a barátnője segítségével, az otthon hagyott kulccsal nyitotta ki a neki az üzletében addig munkát biztosító károsult széfjét, amikor az a feleségével külföldön volt. A trezor tulajdonosa csak két hónappal később fedezte fel, hogy hiányzik kétmillió forint és ezer euró.

A rendőrségi feljelentést követően a család eltiltotta a férfit a háztól és a lánytól is. Ezzel együtt másikra cserélték a széfet, az azt tartalmazó szekrény zárját, amihez egy mozgásérzékelőt is szereltettek.

Több mint tízmillió forintot lopott barátnője családjától egy férfi Hévízen

Fotó: Pixabay

Egy hónappal később, amikor ismét külföldre utazott a házaspár, a lány segítségével a férfi – aki a barátnőjét is el akarta szöktetni – újból bejutott a házba, ahonnan az egész széfet magával vitte, benne 4,5 millió forintot és közel 11 ezer eurót, arany ékszereket és nyeremény-betétkönyveket. A férfi a hévízi romkertben rejtette el a zsákmányt, majd segítségül hívta egy ismerősét Keszthelyről, hogy együtt szerezzék meg az értékeket a páncélszekrényből.

A Keszthelyi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett lopások miatt emelt vádat a férfi ellen, társának pedig, akit a széf felfeszítéséhez hívott, bűnpártolás miatt kell felelnie.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
''a lány segítségével a férfi – aki a barátnőjét is el akarta szöktetni – újból bejutott a házba, ahonnan az egész széfet magával vitte, benne 4,5 millió forintot és közel 11 ezer eurót, arany ékszereket és nyeremény-betétkönyveket. """
A lényeg az első három szón van.
Ha már egyszer lenyúlta a csaj fiúja (a csaj segítségével), akkor az új széf adatait miért mondták ismét meg a LÁNYnak?
TANULÓPÉNZ volt.
Lepényleső
Tőlem,ha a felét valaki el tudja lopni,annak a felét neki adom,s ígérem nem fogom jelenteni.
idppp
Próbáljon meg tőlem vagy a családomtól valaki 10 milliót ellopni! Ide csak hozni lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.