A Jobbik egy sertéstelep 123 millió forintos állami támogatását bírálja és a pénz visszafizetését sürgeti.

Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt: miközben ma nehéz Magyarországon vállalkozni, az idősek pedig már annak is örülnek, ha a kiadásaikat fedezni tudják, van egy nyugalmazott védőnő, aki 82 éves kora ellenére belevágott a "sertésbizniszbe".

A jobbikos Jakab Péter egy sertéstelep állami támogatását bírálja

Fotó: Jobbik

Ahogy bevásárolta magát egy felszámolás alatt álló cégbe, azonnal nyert 123 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást és más jogcímeken 25 milliót – tette hozzá a politikus, aki közölte: Kósa Lajos fideszes politikus édesanyjáról van szó.

Jakab Péter a konkrét esetről azt mondta: a forrást Kósa Lajos vette el mindazoktól, akik tényleg rászorulnának a támogatásra, hogy családi vállalkozást indíthassanak. Felszólította a tárca nélküli minisztert, hogy haladéktalanul fizesse vissza a teljes támogatási összeget.

A Jobbik szóvivője közölte, véget kívánnak vetni ennek a "feudális mentalitásnak", és érdekelvű helyett érdemelvű támogatási rendszert alkalmaznának.

A Jobbik nem az emberek álmait fogja széttörni, hanem a fideszes disznóságokat – jelentette ki Jakab Péter, aki szemléltetésként összetört egy kerámia malacperselyt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az öreglány már lehet, hogy eddig is szaros volt, csak most már disznószaros!!!
Jozefina
Az öreglány már lehet, hogy eddig is szaros volt, csak most már disznószaros!!!
Equus
A nemzethy polip arcátlansága...ha rogántóninak szabad, akkor mit nem szabad? Hülye népek kussoljatok. A ti pénzetek, de mi majd megvédjük, mint a magánnyugdíjat. Örüljetek, h nem 50 % az ÁFA
Lepényleső
Nem inkább a bán államát kellene,határozottabban?
Rockxy
A sertéshús egészségtelen.
Reumát lehet tőle kapni.
Teljes bojkottot hirdetek a disznóhúsra.
Ráadásul megfojthatjuk vele az öreglány vállalkozását. Is.
quadrocopter
Gondolom az öreglány a muszlimoknak akarja majd eladni a sertéshúst...amennyit érthet hozzá!
Borsodi
Harácsolás,be indult mert a húsos fazéktól el lökik a fideszt mindennek vége.Ilyen emberek mint Kósa,Rogán, Balogh atya,Farkas Flóri Mészaros Daijts egy normális országban Orbánnal,és vejével együtt labdába sem rúghatnának

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.